< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilemiyorumaltanb -- 22 Ağustos 2021; 23:14:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HUKUK OKUMAYIN BAŞLIKLARI VE YORUMLARI

-
-
nereleri yazdınız hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam çok öfkeliydim bi anda böyle sorunca afalladım cnakbdka
marmara iö
ankara hacı bayram
dokuz eylül
anadolu
yıldırım beyazıt
akdeniz
çukurova
selçuk
selçuk iö
dicle
erzincan
şeklinde liste
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hangisi gelir 2019 a göre
anadolu
İsterse milyon tane hukuk okunmaz vs. başlıkları açsınlar yine bir şey değişmeyecek. Hukuk zaten sevilmeden ve istemeden okunacak bir bölüm değil. Yani üniversitelerin gerçekten okunmayacak hukuk fakülteleri vardır. Ama üst ve orta ayar okullarda neden okunmasın gayet de okunur.
Yani gerçekten okumak isteyenler bir şekilde o popülasyonun içinden kendini sivriltemeye bakacak. Bu neredeyse tüm bölümler için aynı oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 22 Ağustos 2021; 23:46:43 > -
O kadar haklı bir yazı ki. Tercih zamanı hangi bölümü aklımdan geçirsem ondan şöyle iş bulamazsın vs. Hayır her şeyi geçtim bir noktadan sonra umut kırıcı oluyor motiveni kaybediyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalkülüslüDiferansiyel -- 23 Ağustos 2021; 22:15:39 >
x bölümünü oku sırtın yere gelmez kafasının son kalelerinden biri olduğu için bu bölümün sıkıntıya girmesi iyice abartıya sebep oldu diye düşünüyorum
-
Hukuk okuyan işsiz kalmaz. En kötü kel, altın saat takan bir avukatın bürosunda asgari ücrete barboyluk yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu ülkede teknoloji gelişmez de duruşmalar online yapılmazsa her türlü avukatlara ihtiyaç var. okuyun okuyun, bir yerden başlarsınız
-
Huku kokuyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neresi geldi hocam?
Hukuk yurt dışında o kadar kötü değil ama İİBF'den de iyi değil ki, hukuk okursan İngilizce'yi kendin halletmen gerekecek ODTÜ-Boğaziçi'deki İİBF'de falan en azından İngilizce biçimde eğitimini alacaksın, akademik olarak İngilizce'yi adam akıllı yazabilecek bir hale gelirsin. Master dediğin de 2 sene zaten, onu alırsın hukuktaki dediğin olay gibi belki master zor olabilir ama hukukun kendisi zaten çoğu iibf bölümüne göre zor bir bölüm. İktisat özellikle ODTÜ iktisat zor olabilir, yine hukuka göre durumunu bilmiyorum ama İİBF içindeki en çok matematik ve soyutluk bunda var. Onun dışında İİBF de çok sıkıntı görmüyorum gidersin okursun yani, İngilizce olarak artın da var. Şimdi ben çifte vatandaşım ve bu biçimde buradan psikoloji okuyup İngilizcemi adam akıllı bir hale getirip yurt dışına mastera gideceğim mesela. Tabi burada hukuka ilgi de etkili benim gibi hukuğa hiç bir ilgisi olmayan adam gitmesin, eğer dediğin insanlar hukuğa ilgisi olmayan insanlarsa senin dediğin işleri yapana kadar çok zorlanır, hatta bırakabilir bile. En azından İİBF veya Psikoloji ODTÜ veya Boğaziçi+Yurtdışında yl yapsalar fena olmaz. Hukuk yine iş imkanı açısından bu bölümler arasında Türkiye'de en iyilerinden ama yurt dışı konusu bence böyle, eğer kişinin puanı ODTÜ veya Boğaziçi'nde bu bölümlere ve hukuğa yetiyorsa ilgisine, zorlanma duurmunda olabileceklere göre davransın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Dokuz Eylül
Hayırlı olsun hocam başarılar dilerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

İsterse milyon tane hukuk okunmaz vs. başlıkları açsınlar yine bir şey değişmeyecek. Hukuk zaten sevilmeden ve istemeden okunacak bir bölüm değil. Yani üniversitelerin gerçekten okunmayacak hukuk fakülteleri vardır. Ama üst ve orta ayar okullarda neden okunmasın gayet de okunur. Yani gerçekten okumak isteyenler bir şekilde o popülasyonun içinden kendini sivriltemeye bakacak. Bu neredeyse tüm bölümler için aynı oldu. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X