Şimdi Ara

HUKUK ÖĞRENCİLERİ GELEBİLİR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ceza hukuku ve idare hukukunu kimden çalıştınız/çalışacaksınız dönem öncesi az göz gezdireyim dedim vakit bolken

• Rez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdare'de danışma kitabı olarak Turgut Tan, ders kitabı olarak Ali Ulusoy ve Kemal Gözler iyidir. Ama Elvin'den alacaksan şimdiden başlamaya hiç gerek yok, iyi not al, pratikleri çok iyi bil, cilalamak istiyorsan Turgut Tan'dan oku güzel not alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 5 Ağustos 2023; 15:29:57 >
  • cezayı kim verecek?

idare için kemal gözler yeterli daha çok pratik kitapları işine yarayacak.

Ceza genel için koca üzülmezi çok beğenmiştim.

• ben de idare, ticaret ve rekabet hukuku için bilgi almak istiyorum. idare1 must dersim diğerleri ve idare2 ise seçmeli dersler, dönem başlamadan kararlaştırmam lazım şuanlık almak var kafamda. İdare'de pratikten kastınız tam olarak nedir ? Bir de yükleri ağır mı bu derslerin okuması, not alması vs bol bol gerekiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 5 Ağustos 2023; 16:23:51 >
  • teşekkürler hocam siz kimi önerirsiniz ikisi de aynı dönemde veriyor mu bakmadım gerçi ama

• savcınız kullanıcısına yanıt

Haluk Toroslu

teşekkürler hocam baktım biraz pratiklerine de aslında keyifli duruyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğretmenlik mi, Mühendislik mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

hukuk fakültesi ile aynı ağırlıkta verilir mi bilmiyorum ama pratik adına direkt arama motoruna yazarsanız ulaşabilirsiniz hocam nasıl olduğuna

• Hocam yok daha hafif alıyoruz mesela anayasa da aldım yine gözlerden işledik ama daha yüzeysel diyebilirim. Sağ olun hocam bakayım bi

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

ne demek hocam istanbul hukukun çıktı direkt ben yazınca

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.