hukuk kontenjanları düşmüş sıralamayı etkiler mi
-
-
up
_____________________________ -
up
up
hocam devlet için artmış özel için azalmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hocam bu iyi bişey mi yorumlayamıyorum da(devlet üni için) o hoca devlet kontenjanı artmasına rağmen devlet 33kdan 32-31kya düşer demişti o yüzden soruyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi führerbunkerkot1 -- 17 Temmuz 2021; 10:24:43 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: führerbunkerkot1hocam bu iyi bişey mi yorumlayamıyorum da(devlet üni için) o hoca devlet kontenjanı artmasına rağmen devlet 33kdan 32-31kya düşer demişti o yüzden soruyorum
hocam iyi bir şey bence ama bir tık yani çok çok büyük bir değişliklik olacağını düşünmüyorum,sizin netleriniz nasıldı
netler sınırda hocam ufak farkla mezuna kalabilirim.2018 sıralamaları olmaz mı diyorsunuz siz
quote:
Orijinalden alıntı: führerbunkerkot1netler sınırda hocam ufak farkla mezuna kalabilirim.2018 sıralamaları olmaz mı diyorsunuz siz
ben ea adına 2018den çok çok daha iyi geleceği düşüncesindeyim ama hukukun son sıralamalarının çok gerileyeceğini düşünmüyorum çünkü çok tm yapan sayısalcı yoktur bence ve hukuk sıralamaları şuan yükselme eğiliminde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 17 Temmuz 2021; 10:35:30 >
Hocam hukuk sıralamaları niye 18 gibi olsun ki zaten? 18de çok daha düşüktü sıralamalar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
nasıl yani hocam örnek vereyim erzincan hukuk 2018 42k
2019 40k
2020 31k bu neden düşsün ki kimse yapamadıysa devlet kontenjanı arttıysa tekrar 40klara çıkmaz mı?
up
Hocam baktım biraz devlet artmış özel neredeyse aynı sayıda azalmış türkiyede bir fark yok kıbrıstaki azalmadan dolayı kontenjan azalmış görünüyor kıbrıs istemiyorsanız bir fark yok sizin için yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi compieta -- 17 Temmuz 2021; 11:3:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam sıralamaları geriler mi peki? 2020de erzincan 33kymış bu sene 38-39k olur mu aslında onu merak ediyorum(üniye takılma örnek verdim sadece)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi führerbunkerkot1 -- 17 Temmuz 2021; 10:58:6 >_____________________________ -
Hocam 0 bilgiyle boş yorum yapacak olursam bence matematiğin zor olmasıyla araya sayısalcılar girebilir.Bu da belki sıralamaları biraz geriye çeker ama 33kdan 39k ya kadar çeker mi bilemiyorum benim tahminim çekerse max 3-3.5k çeker.
Bunu sonuçlar açıklandığında Mf sonuç belgelerini inceleyerek daha iyi tahmin ederiz. 2018 de 2019 da mfler iyi bir ayt mat+ iyi bir tyt ile ea ların önüne geçti. Bu sene mfler de pek yapamamış gibi ayt matı. Ne olacak çok merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-808822E40 -- 17 Temmuz 2021; 11:11:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne kadar düşmüş?
Hocam o kadar fark etmez bence ama tabi ea hakkında çok fikrim yok.
Hocam totalde 300 küsür civarı düşmüş
Hocam geçen sene gibi Sayısal derece öğrencisi Ea da da derece yaptıysa g.o eğer sayda iyi yapan Ea da o kadar iyi değilse geriler gibi duruyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- 70 tyt 60 ayt kaç bin sayısal
- not almak için tablet
- soner akıncı ayt matematik pdf
- dershaneden kayıt sildirmek
- en zor yayınlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt