Şimdi Ara

Hukuk kazanmak istiyorum(Acil Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 12 senelik eğitim hayatım boyunca hep yattım hiç ders calıştıgımı hatırlamıyorum anlayacağınız aklı beş karış havada bir öğrenciydim . Hayatımın dönüm noktası olan yaşıma , 17 yaşıma geldim ve beynimde biraz biraz kıvılcım çakmaya başladı neyse uzatmayayım. Ben meslek lisesi ögrencisiyim benim dönemimde sbs vardı salladım çıktım 270 gibi bir şey almıştım o kadar takmıyordum. Gittik bir meslek lisesine ders bile işlenmiyor günler geçip gidiyor.
    Arkadaşlar şimdi benim 5 ay sonra okulum tamamen biticek ben diyorum ki şimdi evde temel matamatik temel türkçe temel geometri bunları halletmek istiyorum sonra kaliteli bir dershaneye yazılıp hep özel ders alıp dershaneye gidip gelip ders çalışıp hukuk kazanmayı düşünüyorum. Okul bittiginden dolayı zaman sıkıntım olmayacak . Aslında aklı calışmayan bir adam degilim ama şu Dota benim 8 senemi yedi wow 2 sene mi yedi neyse elden bir şey gelmez . Sorum şu arkadaşlar önümde ygs ye 13 ay var şimdi yavas yavas baslayıp yazın bir dershaneye başlayıp adam gibi calısıp özel ders alıp ben ilk 16 binlere girebilir miyim ?

• dota wow oynayan yalnız senmişin gibi yazmışsın 8 seneni yedi he bahanelere gel hayatı boyunca yatmış birinin kendini derse adaması imkansız sadece karar verirsin biraz ilerlersin bi yerde patlarsın sbsde de çalışmana gerek yoktu zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen aslında dediğin gibi aklı çalışan birisin. Muhtemelen meslek lisesindeki arkadaşlarının büyük çoğunluğu bu senin düşündüğün "okul bitecek ne yapacağım" düşüncesini akıllarına bile getirmiyor. Ama sen düşünmüşsün ve artık geleceğini düşünmeyen insanlardan binlerce adım öndesin. Ancak ne yazık ki bu zamana kadar bunu düşünmediğin için de geleceğini çoktan düşünmeye başlamış insanlardan yüzlerce adım geridesin. Artık senin tek amacın tek düşüncen "sınav yaklaşıyor ne yapacağım" değil "ben bu ilerlemiş insanlara nasıl yetişebilirim" olmalıdır. O yüzden bir yerden başla ama vakit kaybetmeden başla ki işin daha fazla zorlaşmasın..
    Ve son olarak illaki başaramadığın ümitsizliğe düştüğün anlar olabilir, bu yollardan başarmış her insanın geçtiğini unutma kararlıkla azimle, sabırla ve ben de başaracağım diyerek çalışmaya devam et.
    Eğer böyle hareket edersen 16 bin hayal değil.
    Allah yardımcın olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 8 Şubat 2015; 8:05:14 >

• Kardesim yapilabilir birsey ama Mat 1 i yazin bitirmen gerekir . Yoksa senin gibi temeli olmayan insanlar Mat 1 i yazin bitirmiyor sonra Matim 10net nasil yukseltirim diye konu aciyor . Yerinde olsam simdi Temel kavram gibi basit konulari simdiden bitiririm . Sosyali bir sekilde halledersin . Turkcede ayni sekilde deneme coze coze soru bankasi bitire bitire 30 35 netlere vurursun . Ygsde Tmci icin belirleyici olan sey Matematiktir . Dedigim gibi simdiden basit konulari bitir . Yazin Mat 1 i bitir . Sonra tekrar edersin . Kolay kitap al basla yazin zor seviyeye gec . Yoksa isin zira girer

• Yeter ki iste bırak 16.000 i Cerrahpaşa ingilizce tipa bile girersin

Ciddiyim

• Ben de meslek lisesi mezunuyum dedigin gbi 3 senem bos gecti sonuncu sinifta basladim buyuk olcude kazanacak duruma geldim fakat heyecanim yuzunden hukuk icin yeterli olmayan bi siralama geldi tekrar hazirlaniyorum bu sene dha bi ümitliyim temelden basla sindire sindire bitir konulari ama aklinda cikarma cok zor ve yorucu bi surec eger milletin gaziyla basladiysan pes edersin gerçekten kendin istiyorsan vakit kaybetmeden başla zamanin nasil geçtiğini anlamayacaksın bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi practice -- 8 Şubat 2015; 10:33:25 >
  • Haklısınız beyler istiyince insan her şeyi yapabilir ama sonuc olarak 12 yıl yatmış olmam beni bu sınavdan korkutuyor. Bir arkadaşım var şimdi o kitap isimleri vericek toplama çarpmadan başlayan bir kitap var temel matamatik için onu alıcam ona abanıcam temel derkende karakökler falanda var bilmedigim için 0dan başlayayım dedim . Geometrininde temel kitabını alıcam onları hızlı bir şekilde anlıyıp hemen mat1 e geçmeyi planlıyorum zaten dershaneye baslayana kadar ygs bakıcam dershanenin başlarıda programdan dolayı 3-4 ay ygs vericek bana benim hedefim ygs de ilk 10 binlere girip lys yi yükseltmek ve bunun akabinde okul ortalamam 80 e yakın 40 50 puana yakın bir puan almak. Sizce başarabilir miyim ve başka tavsiyeleriniz var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BÖLÜM BIRAKIYORUM ACİL YARDIM!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cantasdelennn C kullanıcısına yanıt
    Bak bende meslek lisesindeyim, 11.sınıfım. Allah çok şükür, aklım başıma anca geldi. 11'in başından beri çalışıyorum bir şeyler çabalıyorum. Türkçe, sosyal bitirdim. Onlardan 30-35 net arası çıkarıyorum, aynı şekilde LYS Edebiyata çalışıyorum. Benimde tek eksiğim Matematik onu halletmeye çalışacağım işte sana tavsiyem, Antrenmanlarla Matematik diye bir kitap varmış bende onu alacağım bayağı bildiğin en baştan anlatıyor sana toplama-çıkarmadan. O kitabı bi alıp bitir, sonra 2. cildi var onun orda da YGS konularını anlatıyor.
    Dershanede halledersin zaten konularını. Türkçede bir tek dil bilgisi zorlar belki, sosyalde ezber zaten. İstediğin zaman yapamayacağın bir şey yok. Okul puanında çok iyiymiş. 4 yılın ortalaması ile 80 mi? o zaman çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantasdelennn

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar

Ben 12 senelik eğitim hayatım boyunca hep yattım hiç ders calıştıgımı hatırlamıyorum anlayacağınız aklı beş karış havada bir öğrenciydim . Hayatımın dönüm noktası olan yaşıma , 17 yaşıma geldim ve beynimde biraz biraz kıvılcım çakmaya başladı neyse uzatmayayım. Ben meslek lisesi ögrencisiyim benim dönemimde sbs vardı salladım çıktım 270 gibi bir şey almıştım o kadar takmıyordum. Gittik bir meslek lisesine ders bile işlenmiyor günler geçip gidiyor.
    Arkadaşlar şimdi benim 5 ay sonra okulum tamamen biticek ben diyorum ki şimdi evde temel matamatik temel türkçe temel geometri bunları halletmek istiyorum sonra kaliteli bir dershaneye yazılıp hep özel ders alıp dershaneye gidip gelip ders çalışıp hukuk kazanmayı düşünüyorum. Okul bittiginden dolayı zaman sıkıntım olmayacak . Aslında aklı calışmayan bir adam degilim ama şu Dota benim 8 senemi yedi wow 2 sene mi yedi neyse elden bir şey gelmez . Sorum şu arkadaşlar önümde ygs ye 13 ay var şimdi yavas yavas baslayıp yazın bir dershaneye başlayıp adam gibi calısıp özel ders alıp ben ilk 16 binlere girebilir miyim ?
    matematikten şimdiden ders almaya filan başlarsan yazında devam edersen baya bi ilerlemiş olursun. bende yazın başladım mat 1 çalışmaya şimdi konu olarak problemlerdeyim yaptığım net 10 veya 11. 1 sene öncesine dönebilsem okul zamanında da birisiyle mat 1 çalışırdım ve tabi türkçe anlam+dilbilgisi :).Şu aralar kendime söylediğim şeylerin başında "yazdan önce başlasaydım" da var :) seninde olmasın

• 8 Ay Önce
    -Agaaa
    +He aga
    -Yazın mat1 i bitircem, seneye de sadece integralle uğraşçam salak mı olm bu 12ler altı ay dokuz mat1 çalışıyorlar asdsdsds

Dün

-Aga
    +he aga
    -olm mat1 den 10 ypsm lys de 15ypsam edeb fullesm coğ ztn genl kltr he bid..
    +bi sus a.k

mat1 :)) Yazın :)) Bitircen :)) Kolay :)) Gelsin :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerebileceğiniz mat1 kitabı var mı konu anlatımlı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.