Şimdi Ara

hukuk istiyorduk olmasaydı sonumuz böyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sosyal 12 Net
    Mat 19 net

Ayt edebiyat 25 net
    Mat 19 net

Hayallere elveda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hukuk bu netlere her türlü geliyor

• özel ya da anadoluda bir yerler tutar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: heisenbeng

özel ya da anadoluda bir yerler tutar gibi
    Özele gücümüz yok.. Anadoluya razıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: wardsg1

Hukuk bu netlere her türlü geliyor
    Benim hiç umudum yok

• Küfürbaz Haydo K kullanıcısına yanıt
    dicle 2017 de 31 türkçe 26 sosyal 21 matla almıs ygsde. lysde 80 soruda 55,8 net (edebiyat) simdi 40 soru var ordan hesap et matematik te 80 soruda 38 net. burası tutabilir gibi

gaziantep lys 56 turkce 37 matematik..

necmettin erbakan ikinci öğretim 57 edebiyat 33 matematik

bunlar belki olur
  • Kardeşim bu sınava kendimde girdim ve nerdeyse tüm analizleri tahkik ettim ve diyorum ki hukuk geliyor hadi yat uyu

• quote:

dicle 2017 de 31 türkçe 26 sosyal 21 matla almıs ygsde. lysde 80 soruda 55,8 net (edebiyat) simdi 40 soru var ordan hesap et matematik te 80 soruda 38 net. burası tutabilir gibi

gaziantep lys 56 turkce 37 matematik..

necmettin erbakan ikinci öğretim 57 edebiyat 33 matematik

bunlar belki olur
    Hadi ya birazda olsa ihtimal var yani

• quote:

Orijinalden alıntı: wardsg1

Kardeşim bu sınava kendimde girdim ve nerdeyse tüm analizleri tahkik ettim ve diyorum ki hukuk geliyor hadi yat uyu
    Senin ağzın bal yesin bal

• Beyler benim netler de şöyle ;
    tyt türkçe 31 net
    mat 19 net
    sosyal 14 net
    fen 4 net

ayt mat 19 net
    ed-sos 30 net

herhangi bir devlet hukuk şansım var mı ?
  • Küfürbaz Haydo K kullanıcısına yanıt
    neden olmasın ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkaygndz06

Beyler benim netler de şöyle ;
    tyt türkçe 31 net
    mat 19 net
    sosyal 14 net
    fen 4 net

ayt mat 19 net
    ed-sos 30 net

herhangi bir devlet hukuk şansım var mı ?
    Benden daha iyi olacağı kesin

• TURKCE 30

SOSYAL 13

MATEMATIK 20

FEN 0

AYT

MATEMATIK 20

EDEBIYAT 22

TARIH 6

COG 5

OBP 83

Hocam ben de hukuk istiyordum mezunum geçen sene 33 binden belki bir soru ile kaçırdım şu anda PDR'ye razıyım. Öyle karamsar tahminler var ki belki amasya pdr (55k) bile gelmeyebilir. Geçen sene 1 soru ile hukuku kaçırdım bu sene de PDR gelmeze kahrolurum.

Umarım ilk senenizdir ama kendinizi kotüye hazirlayin 33 bindeyken herkes erzincan hukuk gelir diyordu bir baktım yerleşememişim :(

Forumda kimileri mutlu etmek için çok ümit veriyor kimi ise insanların moralini bozmaya çalışıyor. Açıklanacak tarihi beklemekten başka şansimiz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06madiba06 -- 1 Temmuz 2018; 23:21:20 >
  • quote:

neden olmasın ki?
    Bu sene emeklerimin karşılığını alamazsam çok zorda kalacağım.. ister istemez karamsarım

• İnönü PDR istiyordum Edebiyat 26'ya 9 geldi şok oldum. AYT mat 15'e 2 geldi. TYT ise Türkçe 30, Sosyal 14, Matematik 23, Fen 4 geldi. Foruma girdikçe gözlerim kanıyor herkes +100 yapmış. Foruma girmeyince de meraktan çatlıyorum insanlar ne yaptı acaba diye. Olmasaydı, olmasaydı sonumuz böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06madiba06

TURKCE 30

SOSYAL 13

MATEMATIK 20

FEN 0

AYT

MATEMATIK 20

EDEBIYAT 22

TARIH 6

COG 5

OBP 83

Hocam ben de hukuk istiyordum mezunum geçen sene 33 binden belki bir soru ile kaçırdım şu anda PDR'ye razıyım. Öyle karamsar tahminler var ki belki amasya pdr (55k) bile gelmeyebilir. Geçen sene 1 soru ile hukuku kaçırdım bu sene de PDR gelmeze kahrolurum.

Umarım ilk senenizdir ama kendinizi kotüye hazirlayin 33 bindeyken herkes erzincan hukuk gelir diyordu bir baktım yerleşememişim :(

Forumda kimileri mutlu etmek için çok ümit veriyor kimi ise insanların moralini bozmaya çalışıyor. Açıklanacak tarihi beklemekten başka şansimiz yok
    Mezundum ve 3. Sınavımdı. Maliye okurken tekrar hazırlanmayı göze aldım. Hayatım alt üst oldu. Herkesi karşıma aldım. Elim bağlı bekliyorum hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokumum

İnönü PDR istiyordum Edebiyat 26'ya 9 geldi şok oldum. AYT mat 15'e 2 geldi. TYT ise Türkçe 30, Sosyal 14, Matematik 23, Fen 4 geldi. Foruma girdikçe gözlerim kanıyor herkes +100 yapmış. Foruma girmeyince de meraktan çatlıyorum insanlar ne yaptı acaba diye. Olmasaydı, olmasaydı sonumuz böyle.
    Malatyada mı yaşıyorsun hocam?

Allah gönlüne göre versin..

• 3 senedir içimde hep Hukuk vardı 3 senedir deli gibi çalıştım Tyt 60 net geldi yetiştiremedim ama umudumu kaybetmedim Ayt için son gece bile uyumadım çalıştım 50 net geldi ne yapacağım bilmiyorum 😞 üzüleceğimi bile bile puango gibi sitelerden hesaplama yaptım geçen sene aldığım puanlardan çok daha düşük gösterdi, buraya bakıyorum herkes yüksek yüksek netler yapmış ben neden böyle yapım diye sorguluyorum kendimi ama böyle olmamalıydı o kadar emeğin, o kadar uykusuz gecelerin, herkes gezerken evde deneme çözmenin karşılığı böyle olmamalıydı😞

Hayalim içimde kocaman bir keşke olarak kalacak sanırım...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.