Şimdi Ara

HUKUK İÇİN NETLER KÖTÜ MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sosyal 30
    Matematik 28-30

Edebiyat başlamadım lys de türevin geometrik yorumu , diziler-seriler ve integral duruyor.

Sizce durum nasıl 15 bin için? Obp 75

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ygs netlerini niye yazıyorsun ki? Hukuk için belirleyici olan sınav LYS'dir hocam, gereken önemi vermezsen ygs netin 120 olsa da zar zor 50k ya girersin. Bizim okulda birisi ygs den 130 küsür net yapıp lysyi batırdı, haliyle şu an dershanede sürünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinsangu -- 25 Aralık 2016; 15:32:19 >
  • Lys durumumu belirttim hedefim matematikte 40 edebiyatta 45 üstü yapmak. Geometriyi şuan 15 yapabilecek durumdayım. Coğrafya da sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.
    Ygs netleri de bi öngörü oluşturuyor sonuçta

• Ygs de ve lys de buna paralel netler olursa rahat olur bence.
  • Özellikle eşit ağırlıkçı mezunlardan yorum bekliyorum...

Güncel
  • iyiii
  • Mezunum geçen sene sayısaldım.Fen hariç ortalama aynı yapıyoruz fena değilsin mat 2 kasmaya bak sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15k icin yeterli. Lys ce ygs birlikte götürebilirsen cok rahat 15k gelir gibi
  • Hocam üniversite bazında hangisini istiyorsun?
  • Fen yapmıyor musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

Hocam üniversite bazında hangisini istiyorsun?

Hocam dokuz eylül veya anadolu üniversitesini istiyorum

• starksword kullanıcısına yanıt
    Yok hocam keşke yapsam

• quote:

Orijinalden alıntı: HukukcuArkadas

Yok hocam keşke yapsam

Yaparsın hocam temel şeylere bak biraz zorla kendini

• Kardeş fene üzülmek yerine sosyali 34 matematiği 33-34 e çıkar senden iyisi yok.

Bende tm yim ama fen e emek vermeyi cok boş buluyorum, fen çözen tm ci ilk 2k ya zaten girmiş ilk 2kdaki yerini belirlemeye çalışıyodur sana öyle diyim ona sakın vakit ayırma yukarda dediğim netleri yakalayana kadar, türkçen iyi biraz şans zaten ordan sonrası(35+)
  • MajoooR kullanıcısına yanıt
    Hocam benim için de geçerli midir dediklerin?
    ben de senin gibi düşünüyorum fene ayıracağım vakti mat2 ve geometriye ayırırım diyorum.
    Tr:35+
    sosyal: Genel olarak +35
    Matematik:22-27 arası geliyor
    Mat2 ve Edebiyat da çalışıyorum.
  • MajoooR kullanıcısına yanıt
    Hocam sosyalden özellikle tarihim çok kötü. Oturupta konu çalışmak öyle sıkıcı geliyor ki tarihte ve bilgim çok az osmanlıymış selçukluymuş.
    Matematik 33-34 ü bulurum sınava kadar eksik konularda var Türkçe dediğiniz gibi şans.
    Sosyalde özellikle tarih için ne önerirsiniz?

• Sosyal benimde tarihten batıyor. Biraz da şans işi ygs tarih.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

Hocam benim için de geçerli midir dediklerin?
    ben de senin gibi düşünüyorum fene ayıracağım vakti mat2 ve geometriye ayırırım diyorum.
    Tr:35+
    sosyal: Genel olarak +35
    Matematik:22-27 arası geliyor
    Mat2 ve Edebiyat da çalışıyorum.

Hocam sen mat2 yanına birde mat1 ekle özellikle - polinom, parabol, basit ve 2.der eşitsizlikleri halletmen iki alanda da işine yarar ve minimumu 22den 26 a kadar çekersin

• quote:

Orijinalden alıntı: HukukcuArkadas

Hocam sosyalden özellikle tarihim çok kötü. Oturupta konu çalışmak öyle sıkıcı geliyor ki tarihte ve bilgim çok az osmanlıymış selçukluymuş.
    Matematik 33-34 ü bulurum sınava kadar eksik konularda var Türkçe dediğiniz gibi şans.
    Sosyalde özellikle tarih için ne önerirsiniz?

Tarihte açıkçası temelim hep iyi oldu benim ama ne olursa olsun sınavın tarihi bir garip... hedefim 1 yanlış

Ama bilmediğim konularını şöyle yaparıyorum orta derece bi konu anlatımı önüme alıp hızlıca soruda çıkabilecek yerlerin(emevilerin ırkçı politikası --> islamiyeti yavaşlattı, gibi tek satır tek ve net bilgiyi) altını çizerek ama bir seferde hızlıca o konuyu okurdum.

Sonra soru bankasını önüme çekip atıyorum 10 test varsa ilk 3 testi 4 testi takıldığımda konu anlatımına bakarak çözerim ardından cıkan yanlışları cevap anahtarından bakarak öğrenip hazır hissedince geri kalanları çözüyorum

En etkili çalışma yöntemi bu sanırım yani en azından bence sever misin bilmiyorum

Ama dediğim gibi nolursa olsun tarihte nedense sanki tam yapmasınlar diye 1-2 tane kanser soru koyuyorlar

• Up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.