Şimdi Ara

Hukuk için nasıl çalışmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bu sene son sınıfım ve ilk hedefim bi devlet üni. de hukuk kazanmak. Şimdiye kadar düzenli çalışan birisi olmadım hep yazılı yaklaşınca çalışan tiplerdenim. Ama dersimi dinlerim. Okul puanım 4 sene sonunda 85 civarı gelir diye tahmin ediyorum. Bunları göz önüne alarak bana yardımcı olursanız sevinirim

• Biliyorum bir çok benzer konu var ama bu sene kesinlikle gitmeliyim ve gerçekten benim için inanılmaz önemli bi konu beyler. Ayrıca kaynak tavsiyesi olan varsa da iyi olur konu çok güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fmelo33

Biliyorum bir çok benzer konu var ama bu sene kesinlikle gitmeliyim ve gerçekten benim için inanılmaz önemli bi konu beyler. Ayrıca kaynak tavsiyesi olan varsa da iyi olur konu çok güncel

Bölümün ne ona göre yarımcı olabilirim eğer tm isen bende seneye giriyorum ve hukuk için hazırlanıyorum.
  • Evet TM
  • Edebiyat için güvender ve esen iyidir istersen yanına karekök dizinli alabilirsin mat için ben karekök kullanıyorum gayet güzel zorlayıcı kitap.Geometrim kötü oldugundan kartezyen fasiküllerini çözüyorum başka merak ettiklerin varsa özel mesajda atabilirsin.
  • Erzurim hukuk hakkinda bilgisi olan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fmelo33 kullanıcısına yanıt
    Seviyemiz aynı gibi. Dersaneye gidecek misin?
    Tutar mı tutmaz mı bilmiyorum ben böyle yapıyorum:
    Eğer mat temelin yoksa ilk önce Karekök 0 veya Antremanlarla matematik'ten başla.
    Biraz bişeyler biliyosan ya antremanlarla matematik'in lys konuları olan sayılarını ( 3-4-5 olabilir) ya da Karekök 3 ten başlayarak Lys çalış. + başka kaynaklar.
    Dersanen başlayana kadar Lys mat ve Lys geometrinin 10. ve 11.sınıf konularını bitir. (Ben sadece mat çalışabiliyorum)
    Dersaneyle YGS git. Ama çok fazla kasma zaten YGS de çalışma sınırlı geriye kalan mantık. 6 7 ay ygs çalışmak saçma :)
    YGS'ye kadar haftanın bir-iki günü 12.sınıf konularına çalış ( mat - geo - edebiyat ağırlıklı olacak zaten)
    Bir gün de yazın çalıştıklarının soru çözümleri.(Fem simetri iyi olur)
    Edebiyatı da yıl içinde 12 çalışmış olacaksın 10 11 ygs den sonra yetişir heralde coğrafya da aynı şekilde.

Hukuk için en düşük devlet erzurum atatürk üni. ikinci öğretim 30 000 sıralama, en yüksek galatasaray üni. 110 dolaylarında. Yani çok geniş bir puan aralığı var.
    (Kaynak:www.salimunsal.com yaklaşık sıralamalar ve puanlar var burada. Bir arkadaş (hatırlayamadım kusura bakmasın) paylaşmıştı ona da tekrar teşekkür edelim)
    Çalışma şeklini bu aralığı daraltarak belirlemek daha doğru olur.
    Benim max. hedefim Ankara hukuk 6 000'lerde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deptura kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler deneyeceğim. Evet dersanem 2 hafta sonra falan başlıyor. Bu arada konu hala güncel beyler yardımlarınızı beklıyorum. Ygs mat. fem konu özetliden yapıyorum. Geometri ygs-lys güvender konu anlatımlı aldım ama çok zor geliyor nedense geometriyi pek yapamıyorum dersaneyle gıtmeyı düşünüyorum
  • 2 haftada sözel+10.sınıf matematiği bitir. Ben temmuz başından öyle yaptım şuan dersaneyi bekliyorum bende TM'yim. sadece coğrafya 9.sınıf yani ygs kısım kaldı. 2 hafta kalan dersane zamanına kadar da coğrafyayı bitirmeyi düşünüyorum. Okul dönemi hem yorgun hem de okul sınavların olacağından sadece tek bir alana yöneliceksin büyük ihtimal. Okul başlayana kadar ki dönemde ise 9-10-11 matematik ve geometri bitti mi zaten ne kalıyor ki ?
  • Keşke anlattığın kadar kolay olsa ayrıca ben ygs matematik ağırlıklı, ygs coğrafya-kimya ve lys matematikle birlikte gitmeye çalışıyorum dersaneye kadarda devam edeceğim. Bakalım ya lys biraz sıkıntılı ama yapacaz bi şekilde. Daha polinomlarda takıldım unutmuşum tekrar etmeyince
  • Fmelo33 kullanıcısına yanıt
    Evet yorumlarınızı bekliyorum beyler konu güncel !
  • quote:

Orijinalden alıntı: deptura

Seviyemiz aynı gibi. Dersaneye gidecek misin?
    Tutar mı tutmaz mı bilmiyorum ben böyle yapıyorum:
    Eğer mat temelin yoksa ilk önce Karekök 0 veya Antremanlarla matematik'ten başla.
    Biraz bişeyler biliyosan ya antremanlarla matematik'in lys konuları olan sayılarını ( 3-4-5 olabilir) ya da Karekök 3 ten başlayarak Lys çalış. + başka kaynaklar.
    Dersanen başlayana kadar Lys mat ve Lys geometrinin 10. ve 11.sınıf konularını bitir. (Ben sadece mat çalışabiliyorum)
    Dersaneyle YGS git. Ama çok fazla kasma zaten YGS de çalışma sınırlı geriye kalan mantık. 6 7 ay ygs çalışmak saçma :)
    YGS'ye kadar haftanın bir-iki günü 12.sınıf konularına çalış ( mat - geo - edebiyat ağırlıklı olacak zaten)
    Bir gün de yazın çalıştıklarının soru çözümleri.(Fem simetri iyi olur)
    Edebiyatı da yıl içinde 12 çalışmış olacaksın 10 11 ygs den sonra yetişir heralde coğrafya da aynı şekilde.

Hukuk için en düşük devlet erzurum atatürk üni. ikinci öğretim 30 000 sıralama, en yüksek galatasaray üni. 110 dolaylarında. Yani çok geniş bir puan aralığı var.
    (Kaynak:www.salimunsal.com yaklaşık sıralamalar ve puanlar var burada. Bir arkadaş (hatırlayamadım kusura bakmasın) paylaşmıştı ona da tekrar teşekkür edelim)
    Çalışma şeklini bu aralığı daraltarak belirlemek daha doğru olur.
    Benim max. hedefim Ankara hukuk 6 000'lerde.

bende hukuk istiyorum istanbul hukuk ve aynen benimde 2 haftam kaldı dersaneye ve senin önerilerin mantıklı geliyo büyük ihtimal bende aynısını yapıcam

• Pehlivan_23 P kullanıcısına yanıt
    inş. istediğimiz olur
  • deptura kullanıcısına yanıt
    inş
  • takip
  • Hedef Gs değilse rahat. Lys matematiğe önem ver yükseklerde olursun. Ygsyi pek takma dershaneden konu dinlersin evde de 1-2 deneme seti çözersin yeter @Fmelo33 .
  • -Ed- - kullanıcısına yanıt
    Sağolun lys ye açıkcası pek bakmadım sayılır. Dersaneye kadar YGS nin büyük bölümünü bitirmeye çalışıyorum. Ama tabiki LYS en önemlisi bu YGS-LYS dengesi konusunda da yardımcı olursanız süper olur
  • Aslında trigonometri flan 10-11de eksiğin varsa acil onları kapatmaya bak bence. Edebiyat coğrafya olayını hiç bilmiyorum. Ben sayısaldan mezundum 2 sene edebiyat çalışmadığım ve lys mat batırdığım halde marmara hukuka girdim yani çok büyütme sınavı gözünde :) ygs 7-8 ay çalışılacak sınav değil. konu anlatımlarını kaçırma, son 1buçuk ya da 2 ay denemelere gömül halledersin. ayrıca ygs fende kimya çok kek, bazen biyoloji de bi göz at derim
  • -Ed- - kullanıcısına yanıt
    teşekkürler kuzenimle kimya çalışıyorduk zaten kolay gibi :)
  • aynı durumdayız bende 8 gündür çalışıyorum kazanırız umarım hukuk
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.