Bildirim
Hukuk İçin Hangi Sınavlara Gireceğiz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
*Öncelikle cevapladığın için teşekkür ederim. Yani şuan gördüğümüz Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi derslerinden sorumlu değiliz hukuk için? Birde bu tarih, felsefe, psikoloji sınavına girersem hukuk için bana herhangi bir ek puan getirisi olur mu? -
*Cevap için yine çok teşekkürler. Evde hocaların verdiği lys tarih soru bankasını görünce aklıma takıldı dedim bakayım. İyiki lys tarih kitabı sipariş vermemişim. -
quote:
Orijinalden alıntı: R.Hooke
Lys-1 Matematik Geometri
Lys-3 Edebiyat-Coğrafya (Coğrafya soruları genelde 9-10.sınıf oluyor ama 11-12 de soruyorlar)
Tarih felsefe psikoloji vs derslerden sorumlu değilsin isteğe bağlı girebilirsin
Hocam lys 3 e edebiyat coğrafya demissiniz ya coğrafyada neden 9 10 ağırlıklı sorulup 11 12 az soruluyo lys de 11 12 daha önemli değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende sizin dediğiniz gibi duymuştum coğrafya öğretmenimden. 11. Sınıfın Türkiye kısmının sonunda hocamız bu son kısımdan size lysde pek soru gelmez demişti tabi ki ne kadar doğru bilen birine sormak lazım. -
lys-1 matematik geometri
lys-3 edebiyat (56 soru) coğrafya (24 soru)
hukuk tm-3 puan türünden alır, tm-3 puan türü de ygs-5, lys-1, lys-3 ile hesaplanır.
coğrafya olayı da şöyle, lys-3’te girdiğiniz coğrafya “coğrafya-1) olarak tanımlanır. yani ağırlıklı olarak 9-10.sınıf konuları. ama 11-12den de var, kültür gerektiren sorular oluyor genelde bunlar. lys-4’te çıkan coğrafya ise “coğrafya-2” yani daha ileri. ama hedef hukuksa lys-4’ün bir önemi yok. hedefinden şaşma. ben sadece lys-1 ve 3’e girmiştim mesela. şuna da bir gireyim de denemiş olayım demedim hiç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bir bilgi vereyim lys 4 teki coğrafya yı çalışmamış olmama rağmen yine lys 3 teki cografyadan yine calismamis olmama ragmen yuksek yaptim.evet lys3 deki çoğunlukla genel kultur ama lys4 te abarti degil en azından bu sene öyle geldi ya da bana oylesin geldi diyelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X