< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
yok öyle bir şey kardeşim . Huk fak kontenjanı 15 binden 10 bine düşürüldü. Sıralamalar 37 bine kadar çekti devlette. Sıralamalar da her sene çekmeye devam edecek. Sınav sonrası hmgs geldi. geçme orani %23 lerde bir sınav . Neredeyse hakim savcılık sımavı kadar zor bi sımav. 3 kere yapıldı şimdiye kadar. 4 kişiden 1 i geçiyor. Uzun vadede avukat sayısı nüfusa oranla azalmış olacak. Başlangıçta illa asgariyle başlarsın . Bu diş fakültelerinde de böyle. Ama özel sektörde işini iyi yaparsan giittikçe artar . Forumun sahibi tahminimce çok iyi paralar kazanmıştır şimdiye kadar . İyi bir fakülteden mezun, iyi çalışan akıllı ve az kazanan bir avukat görmeedim şimdiye kadar . Hukuk hiçbir zaman ölmeyecek. 5 sene önce yks çalışırken de buralardaydım şimdi de buradayım. 6k yapıp istanbul hukuk bitirdim hmgs yi tek seferde geçtim . Şu an piyasada stajyer avukat kıtlığı var. Artık baba parasıyla okuyanlar da elini kolunu sallayarak üni bitirseler bile hmgs önlerine duvar gibi çarpıyor. 4. sefere girecek binlerce öğrenci var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|