Selamün aleyküm abi hukuk fakültesinde okuyanlar nasıl kazandığını sınava ne zaman çalışmaya başladığını yazabilirmi :)
lys ye son 2 ay kala başladım ygs den 375 puan almıştın sayısalcıyım okuldan 43 puan geliyor yeni sisteme göre 2 ayda edebiyatı cumhuriyet döneminin ortasına kadar a dan z ye ne varsa hepsini bitirdim.coğrafya zaten gözün kapalı 15 tane yaparsın genel kültür zaten matematik 2 3 yıldır görmüyorum 25 tane yaptım geo 15 tane ölü halim yani edebiyat 39 coğrafya 15 tane erzurum hukuktayım sıralama 27 bin küsürlerde akıllı olun son 2 ay kala bitireceğiniz 1 kitap var o da fem edebiyat size biyoloji kimya gibi edebiyatın 2 3 katı kitaplar demiyorum ben lys kimyadan 27 net yaptım şimdi kimya mı edebiyatmı dersek sadece kimya bile edebiyattan daha zor sana önerim ve diğer çalışanlara bol bol soru çözün bir de yazarların eserlerini ezberlerken kafanızda kalacak şekilde ezberleyin mesela adamın soyadı horozoğludur siz bu horoz dan yola çıkıp hikaye uydurun ama bu hikayeler kendi hayatınızdan olsun başkasının hikayeleri sizin aklınızda yer bırakmaz.Ve en önemlisi burada edebiyat testinde 25 tane türkçe çıkıyor şaşırıyorum bu insanlar nasıl kazanamıyorlar diye kısaca yatıyorsunuz gerçekten yatıyorsunuz 1 2 saat ders calıştın mı ders çalıştık zannediyorsunuz kolay gelsin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana