Şimdi Ara

Hukuk Fakültesi Hakkında Sorusu Olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3.sınıfım aklında birşey olan sorabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mevzuat -- 6 Temmuz 2011; 16:05:54 >

• bende bu yıl hazırlığı bitirdim bölüme geçtm
    1.ci sınıfı zor mu yani normal bi çalışmayla tüm derslerde başarılı olmak mümkün mü
    sence normal bir öğrencinin ilk yıl ortalaması ne olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opium Mar -- 6 Temmuz 2011; 22:52:04 >
  • Vakıf üniversitesinde hukuk okumak zormudur?
  • dersler ağır mıdır? ortam nasıldır?
  • BLaCk_WaTeR,1.sınıfın zorluğu henüz hukuk terminolojisine alışık olmadığından biraz zorlanmadan ileri gelir ancak dersleri diğer sınıflara göre kolaydır sadece mantığı ve yöntemi anlamaya çalış.Sınavları geçme açısından ise mutlaka ama mutlaka gerekçeli yaz ve her ihtimali değerlendir.

xT.SecKn,vakıf üniversitesinde okumuyorum ama hakimlik-savcılık düşünüyorsanız okumanızı da tavsiye etmiyorum.Ankara,Gazi,İstanbul,9 Eylül,Marmara buralara yönelin.

xT.SecKn,dersler diğer bölümlere göre zordur yanındaki adam otobüste çalıştığı kadarıyla sınava girer sen otobüste uyuduğunla sınava girersin.Ortam öğrenci profiline bağlı bizde yani Gazi Hukukta ortam biraz sakin öyle şaşalı bir sosyal ortam yok ama inanılmaz hoş hukuki tartışmaların ardı arkası kesilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mevzuat

vakıf üniversitesinde okumuyorum ama hakimlik-savcılık düşünüyorsanız okumanızı da tavsiye etmiyorum.Ankara,Gazi,İstanbul,9 Eylül,Marmara buralara yönelin.

Vakifta okumanin hakim-savcilikta ne gibi dezavantaji olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

quote:

Orijinalden alıntı: Mevzuat

vakıf üniversitesinde okumuyorum ama hakimlik-savcılık düşünüyorsanız okumanızı da tavsiye etmiyorum.Ankara,Gazi,İstanbul,9 Eylül,Marmara buralara yönelin.

Vakifta okumanin hakim-savcilikta ne gibi dezavantaji olur?

http://www.pgm.adalet.gov.tr/duyuru/2011/nisan/okul_ist.pdf

Burdan okulların başarı durumuna bakabilirsiniz.Öğrencilerin hukuk bilgisi nedir ne değildir onu bilmiyorum ama alım böyle.Örneğin Yakın Doğu Üniversitesi (KKTC-Lefkoşa) sınava 205 kişi girmiş 2 kişi alınmış.İstanbul Kültür Üniversitesi 63 kişi girmiş kimse alınmamış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.