Şimdi Ara

Hugh Jackman başrollü bilim kurgu filmi Reminiscence'in inceleme puanları geldi: 'Hayal Kırıklığı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hugh Jackman başrollü bilim kurgu filmi Reminiscence'in inceleme puanları geldi: 'Hayal Kırıklığı'



    Sinema dünyasının başarılı ve popüler isimlerinden biri olan Hugh Jackman'ın yeni filmi Reminiscence'ın inceleme puanları paylaşıldı.



    Reminiscence'e 100 Üzerinden 48 Puan



    Film yayınlanmadan bir gün önce filmin inceleme puanları geldi ve pek de keyifli puanlar olmadığını söylemek gerek. Metacritic üzerinde 20 farklı inceleme mevcut ve ortalaması 48. Rotten Tomatoes üzerinde 34 inceleme bulunuyor ve ortalaması da 47. Filme dair en büyük eleştiri ise elindeki potansiyeli değerlendirememesi yönünde.



    Ayrıca Bkz.Marvel'ın yıldızlarla dolu yeni filmi Eternals'tan heyecanlandıran bir fragman geldi!



    Türkçesi Zihin Gezgini olan filmin oyuncu kadrosunda Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Natalie Martinez, Thandie Newton, Thomas Francis Murphy, Teri Wyble ve Brett Cullen gibi isimler bulunuyor.



    Filmin yazarlığını ve yönetmenliğini ise Westworld dizisinin yaratıcılarından Lisa Joy üstleniyor. Bilim kurgu gerilim türündeki film, 20 Ağustos'ta hem sinemalarda vizyona girecek hem de 1 aylığına HBO Max'te yayınlanacak.





    Özel bir zihin dedektifi olan Nick Bannister (Hugh Jackman), müşterilerinin karanlık ve çekici kayıp hatıralarında gezinir. Miami’nin batık kıyılarında yaşarken yeni müşterisi Mae (Rebecca Ferguson) ile hayatı sonsuza kadar değişir. Basit bir kayıp ve bulma meselesi tehlikeli bir saplantıya dönüşür. Banister, Mae’nin ortadan kaybolmasının ardındaki gerçeği bulmaya çalışırken vahşi bir komployu açığa çıkarır. Artık şu sorunun yanıtını bulmak zorundadır: Sevdiklerinize ulaşmak için ne kadar ileri gidersiniz?









  • Fragmandan belliydi dandik bisey olacagi.
    Hatta bir fragman 1.5 dakika ustundeyse o film tat vermez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kötü dediklerinde ilk aklıma gelen, senaryonun klişe olabiliceği. Geçmişe gitmeye devam edersen ölüceksin ama orda bi kıza aşık olursun, felan. gibi bi gidişat var gibi ki, niye fragmanlarda bu kadar çok şey anlatırlar anlamam ama bu film yokluğunda gidilebilir bence, hugh jackman var, effectler kötü değil gibi, bilim kurgu var

  • Kerem akça ise gayet iyi puan vermiş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Film iyi başladı, ortalara doğru bocalasa da sonradan toparladı. Yönetmenin toy ve ilk ciddi projesi olduğunu düşünürsek batırmamış. Hugh Jackman'da zaten farkını ortaya koymuş. Beklentisi olan kişi girer bakar yönetmeni kim, daha önce ne gibi işler ortaya koymuş. Bunları yapmıyorsa daha çok hayal kırıklığına uğrar zaten.

  • şu adamın yıllar önce oynadığı swordfish filminin devamını çekmedi ya,en çok ona üzülüyorum.Oysaki seri olarak swordfish çekilse bir jason bourne tadında bir etki yaratabilirdi.hugh jackman x men filmlerine sırtını yasladı gidiş o gidiş.Bu adamın bağımsız solo olarak bir seri film yapmaması kariyerini düşürdü.Oysaki oyunculuğu ve karizması gayet düzgün sevilen bir aktör.

  • Belliki eleştirmenleri aç bırakmış film ceplerini doldurmamışlar.

    Film gayet beklediğim gibi yanlız çok büyük beklentiniz olmasın

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.