Vay algıcılar gelmiş yine terörist güzellemeleri yapıyorlar. Avrupa Birliği aslında senin dediğini diyor biliyor musun Eziyo Ödötöri, ama hükümet karşı çıkıyor, bu ne yaman çelişkidir... Daha okur okumaz bu aklıma geldi. Efendim Hizbullah, ama efendim onlar silah bıraktı bi tane eyleme karışmadı. E peki AB de diyor ki sana, terörle iltisakı anlaşılmamış, herhangi bir terör eylemine karışmamış adamı "terörist" diye nitelendirip alamazsın diyor. Sen ne diyorsun, hayır bunlar terörist. Ama öbürleri değil, hani eylem yapıyorlar mı bilmemne. Bir de gelmiş hala "siz savunuyorsunuz teröristleri" diyor. Hayır efendim biz savunmuyoruz, ama siz savunuyorsunuz, üstelik RESMİ olarak da teröristleri içinize alan asıl sizsiniz şu durumda Eh tabi, ele verilen bu malzemenin içinden anca bu şekilde çıkabileceğinizi sanıyorsunuz... Anlıyorum güzelleme ve algı yapma çabanızı. Tüh tüh vah vah. Acıyorum artık ne diyeyim. Neyse, Allahın izniyle inşallah yakında işsiz kalacaksınız, az kaldı. (Şimdi bu algıcıların destekçisi başka bi algıcı yönetici de gelip silecek mesajı, durabildiği kadar dursun da < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 23 Nisan 2023; 11:44:18 > |
HÜDA-PAR mitinginde terör örgütü Hizbullah lehine sloganlar: Dik dur eğilme Hizbullah seninle (5. sayfa)

-
-
Bunu şeye benzetiyorum, böyle TV'de orada burada konuşanları, gözünün içine bakarak yalan söyleyenleri, algı kasanları dövüp, bilmemne etmiyorlar ya, sıkıntı o...
Alıp evirip çevirip rezil edeceksin ki, o zaman susuyorlar, ondan anlıyorlar.
Bakın ROK'a?
Ali Koç nasıl çıktı yüzüne yüzüne gözünün içine baka baka çatır çatır söyleyip rezil etti programda???
Başladı hemen bağırmaya saçma sapan ahahahahha, Ali Koç'un o moka bakar gibi bakışı ve acıyan gülümsemesi gözümün önüne geliyor hep, sen nasıl bir zavallısın gibisinden bakışı.. Ve laf sokmaya da devam etti, hani ağzını açıp bi tane laf edebildi mi sonrasında?
Bunlara böyle gerekiyor. Yoksa meydanı boş bulup sallamaya devam ediyorlar. Trolü beslemeyin diyoruz da, başka bir şey yapmak gerekiyor aslında...
Benzer şekilde mesela, biri çıkmış TV'ye diyor ki programda, arkadaşım Almanya'da, market masrafı 750 Euro olmuş, onlar da çok zordalar diyor.
Spiker aman efendim hesapta yanlış olmasın diyebiliyor kibarca sadece...
Ya sen diyeceksin, ya da karşısına birini çıkaracaksın, yalan söylüyorsun kardeşim diyeceksin. Gözünün içine baka baka yalan söyleyemeyecek...
Hadi kardeş diyeceksin, yalan söyleyeceksen programa almıyoruz diyeceksin. Ama diyemiyorlar işte.
Propaganda, siyaset, politika, söylem her siyasetçinin hakkı. Ama yalan söylemeyi de meşrulaştırmak apayrı bi boyut oldu. Ben bundan aşırı şikayetçiyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 23 Nisan 2023; 12:4:20 >
-
Hocam o Ali koçun yaptığı neydi öyle. Benim canım acıdı yemin ederim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlara acımak yok zaten hocam bu saatten sonra aynen devam.
AFETLERDEN VE KRİZLERDEN BIKTIK. ARTIK YETER !!!
YOLCUDUR BAY BAY ABBAS, BAĞLASAN DA AĞLASAN DA DURMAZ !!!
GELİYOR BAHAR, GELİYOR GELMEKTE OLAN !!!
AMPUL SÖNECEK, GÜNEŞ DOĞACAK !!!
-
PKK de Hudapar da teroristtir.
Hangisi daha tehlikeli diye sorarsanız, Türk Silahlı Kuvvetlerine hiçbirinin yıllardır veremediği zararı kim verdiyse o tehlikelidir.
Hepsi başı ezilebilir terör örgütleridir.90 larda kandili ve diğer kapmplari delik deşik etmiştik akp gelene kadar terör ciddi anlamda zayiflamisti.
Sonra açılım geldi.
Akp hepsinden daha tehlikelidir.
Türk ordusuna kumpas kurmaya PKK veya Hizbullah'ın maçası yetmez.
Ama akp nin yetti. Çatır çatır kumpas kurdu, askeri yargiladi, askeri liseleri kapattı. Hepsi birlik olsa bu ülkeye akp kadar zarar veremezdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 23 Nisan 2023; 21:42:19 >
ALLAHIM bir gün hizbullaha Türk milletinin gücünü göstermeyi nasip etsin. Amin.
-
Hüdapar Chp denen oluşuma Kuvayi Milliye ve demokrasi dersi vermiş resmen. Altına imzamı atarım şu videonun.
Ayrıca biri şu Chp denen oluşumun destekçilerine, hizbullah diye silahlı bi örgütün artık olmadığını ama birlikte KK'ya oy verecekleri, geçmiş seçimlerde "Erdoğan'ı birlikte iyi salladık" diye çak yaptıkları Hdp ve yöneticisi Pkk'nın halen silahlı bir terör örgütü olarak varolduğunu, Hizbullah ile Pkk'yı kıyaslayarak da pkk ile olan bağlarını örtemeyeceklerini söylesin. Kıyasladığınız örgütler aynı klasmanda olsa bari ki biri artık yok. Hizbullah pkkdan sonra ortaya çıkmış ve pkk ile çatışıyordu, pkk ise Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı kurulmuş bir örgüt. İstediğiniz kadar sıvayın faydasız. Hdpkk'yı aklayamazsınız.
Herşeyi geçtim Hüdaparın hiçbir yerde bölünme istediğini görmedik duymadık, bayraklarla 15 Temmuz'da sokaklardaydılar. Boş çırpınışlar bunlar. Takke düştü, kel göründü çoktan.
video.haber7.com
Terör iftirası atılan HÜDA PAR’ın ‘Ölürüm Türkiyem’ coşkusu!https://video.haber7.com/video-galeri/236030-teror-iftirasi-atilan-huda-parin-olurum-turkiyem-coskusu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 24 Nisan 2023; 0:58:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Bu ilk değil ki...
Bundan 15 yıl öncesine gidersek karşımızda 2008 yılını buluruz.2008 yılı ise DTP ile açılım sürecine başlamaya hazırlandıkları yıldır.Meşhur Habur rezaleti görüntüleri de 2008 yılına aittir.2009 yılında da resmen açılım sürecine başlamışlar ve bu süreç Temmuz 2015'e kadar sürmüştü.Bugün DTP'nin devamı olan HDP'ye 'terörist' diyenler 15 sene önce DTP ile el ele vererek açılım sürecini başlatıyorlardı.Buna karşı çıkan herkesi ise 'kafatasçı,ırkçı,kan emici,faşist' olarak damgalıyorlardı.
Yine 15 sene öncesine gidersek 2008 yılında bugün kumpas davalar olduğu herkesçe kabul edilen Ergenekon ve Balyoz davalarının başladığını görürüz.Bu davaların arkasında da fetö'nün olduğu o zamanda bilinen bir gerçekti.Buna rağmen bugün önüne geleni 'fetöcü' olarak damgalayanlar o dönem onlarla beraber el ele tutuşmaktan,aynı yağmur altında yürümekten,beraber ıslanmaktan,şarkılar söylemekten gocunmuyorlardı.TSK'ya kumpas kurulurken,hayatları terörle mücadeleyle geçmiş Türk subayları tutuklanırken,pasif görevlere çekilirken seslerini hiç çıkarmıyorlar aksine ''Türkiye normalleşiyor','Türkiye demokratikleşiyor' diyerek göbek atıyorlardı.Fetö'nün gün geçtikçe devlette güçlendiğini ve yarın öbür gün devleti tamamen ele geçirebileceğini söyleyenlere ise 'Buna kargalar bile güler' diyerek karşılık veriyorlardı...Sonrası malum...15 Temmuz 2016...
Ha unutmadan Temmuz 2015'te açılım süreci sona erdikten sonra PKK'nın G.Doğuda aşırı derecede güçlendiği ortaya çıkınca malumlar çıkıp ''Açılım sürecinde valilere bunlara müdahale etmeyin talimatı vermiştik.Ama yanılmışız.PKK/HDP bizi kandırmış.Milletimizden özür dileriz' şeklinde itirafta bile bulunmuşlardı.
Şimdi ise HÜDAPAR'ı parlatmaya başladılar...Yine kendilerine tepki gösteren herkesi suçlamaya devam ediyorlar.Çok merak ediyorum acaba ne zaman HÜDAPAR'ı muhalefete yamamaya çalışacaklar?Malum bunların huyu bu...Bugün HÜDAPAR'ı savunanlar ilerde ''Biz HÜDAPAR'a destek falan vermedik.HÜDAPAR'a desteği muhalefet verdi'' diyeceklerdir.Geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarının adeta teminatı gibi...
-
Yukarıda bana sataşan troll, hüdapar başkanının Türk bayrağı açıklamasını dinledim. Kendi açısından mantıklı bi şey söylüyor, "bu bayrak Kürt'ün de bayrağı, neden sadece Türk bayrağı deniyor, Türkiye bayrağı dense daha iyi olur" diyor. Kendi fikridir, burada CHP ortağı HDPkk gibi bi bölücülük ya da bayrak düşmanlığı YOK. Tam tersine bayrağı sahiplendiklerini gösterir.
Derdiniz bayraksa önce ortağınız hdpkk'ya laf ederdiniz ama etmiyorsunuz. Çünkü derdiniz bayrak falan değil, sizin derdiniz başka
Ahahahahaha, bayrağı sahiplendiklerini gösterir ha??? Muauhahahahhahahahah
He canım he
Bir de troll diyor utanmaz. Sen trol diye "engelli" listesindesin zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 24 Nisan 2023; 13:7:25 > -
Arkadaş şaka mısın? Türkiye ülke bayrağı da Türk bayrağıdır ne diyelim adına? Türklük' den Türk' den Türk bayrağından rahatsız olan var ise Kuzey Irak' a gidebilirsiniz 👍quote:
Orijinalden alıntı: Sonic.Storm
Yukarıda bana sataşan troll, hüdapar başkanının Türk bayrağı açıklamasını dinledim. Kendi açısından mantıklı bi şey söylüyor, "bu bayrak Kürt'ün de bayrağı, neden sadece Türk bayrağı deniyor, Türkiye bayrağı dense daha iyi olur" diyor. Kendi fikridir, burada CHP ortağı HDPkk gibi bi bölücülük ya da bayrak düşmanlığı YOK. Tam tersine bayrağı sahiplendiklerini gösterir.
Derdiniz bayraksa önce ortağınız hdpkk'ya laf ederdiniz ama etmiyorsunuz. Çünkü derdiniz bayrak falan değil, sizin derdiniz başka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 24 Nisan 2023; 13:9:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
HÜDA-PAR'ın parti programını okumayanlar ya da okudukları halde işlerine gelmeyenler için buraya HÜDA-PAR'ın parti programını ve bu programda yer alan hedeflerden bir kaçını bırakıyorum;
Alıntı
metni:Normalleşmenin gerçekleşmesi ve toplumsal barışın tesisi için; Öncelikle bugüne kadar yapılan zulümlerden dolayı devlet adına özür dilenmeli ve mağdurlara tazminat ödenmelidir. Türkiye Cumhuriyeti devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkesin Türk olduğu nitelemesinden vazgeçilerek Kürtlerin varlığı anayasal olarak tanınmalı, Türkler ve Kürtler, ülkenin asli kurucu halkları olarak kabul edilmelidir. Kürtçe, Türkçe ile beraber ikinci resmi dil olarak kabul edilmeli, Kürtçe aynı zamanda eğitim dili olmalıdır. Yeterli talep olması halinde anadili farklı olan diğer vatandaşların da kendi dillerinde eğitim alabilmelerinin önü açılmalıdır. İlköğretim öğrencilerine okutulan, ırkçılık kokan ‘Andımız’ ve benzeri metinler kaldırılmalıdır. Muhtelif yerlerde yazılan ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ gibi yazılar silinmeli, "Bir Türk dünyaya bedeldir." şeklindeki ırkçı söylemlere son verilmelidir. Zulüm ve ayrımcılık uygulamış olan tarihi şahsiyetlerin isimlerini taşıyan okul, kışla, cadde, sokak ve benzeri yerlerin isimleri derhal değiştirilmelidir. Başta vatandaşlık tanımı olmak üzere, anayasa ve sistemin bütün resmi literatürüne hâkim olan Türklük esaslı dışlayıcı ve ayrımcı söylem terk edilmelidir. İsimleri değiştirilen yerleşim yerlerine eski adları geri verilmelidir. Bölgede çok yönlü sorunlara yol açan koruculuk sistemi derhal lağvedilmeli, ancak mağduriyetlere de sebebiyet verilmemelidir. Sayısı binleri bulan kayıpların akıbeti açıklanmalı, faili meçhul cinayetlere ilişkin soruşturmalar ciddiyetle yürütülmeli ve sorumlular bulunup cezalandırılmalıdır. Köy yakma ve zorunlu göç olaylarının hesabı sorulmalıdır. Ergenekon, jitem ve benzeri yapılanmaların bölgede yaptığı hukuksuzluklar derinlemesine soruşturulmalıdır. Başta Şeyh Said olmak üzere Kürtlerin büyük bir saygı ile andıkları Kürt âlimlerine zulmedildiği resmen kabul edilmeli, yakınlarından ve bütün halktan özür dilenmelidir. Said-i Nursi, Şeyh Said ve Seyyid Rıza gibi şahsiyetlerin mezar yerleri açıklanmalı, İstiklal Mahkemeleri ile ilgili arşivler derhal açılmalıdır. Medreseler iyileştirilmeli, asli fonksiyonlarına kavuşturulmalı ve medreselerde verilen icazetlere resmi statü tanınmalıdır. Katı merkeziyetçi yönetime son verilerek yerel yönetimler güçlendirilmeli ve tüm yerel yöneticiler halk tarafından seçilmelidir. Ama bunların ne önemi var...Baksanıza mitinglerinde Türk bayrağı falan sallamışlar.Çok yerli ve milli duruyorlar değil mi?
Ek olarak Türk bayrağının adının değiştirilmesi teklifi ilk olarak açılım sürecinde tartışma konusu yapılmıştı.Hatta sadece Türk bayrağının adı değil Türkiye'nin adının değiştirilmesi bile tartışmaya açılmıştı.O dönem Türk bayrağı yerine 'Anadolu bayrağı' ya da 'devlet bayrağı' denmesi ciddi ciddi tartışılmıştı.Türkiye içinde ''Anadolu Cumhuriyeti' adının konulması televizyonlarda konuşulmuştu;
https://www.youtube.com/watch?v=PIwFYxdZqbk&ab_channel=ASILHEDEFT%C3%9CRK%C4%B0YE
Bugün HÜDAPAR için 'Ne güzel bayrağı sahiplenmişler'' diyen zihniyet açılım döneminde Türk devletinin ve bayrağının adının değiştirilmesini DTP/BDP/HDP ve PKK ile masaya oturarak ciddi ciddi tartışma konusu yaptırmıştı.
Şimdi ise herkesten daha çok milliyetçi olduklarını iddia ediyorlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 24 Nisan 2023; 13:11:31 >
-
Türk milliyetçiliği yapmadan önce devrik cümlelerden arınmış temiz bir Türkçe mi öğrensen?
Adam fikrini söylemiş diyorum, silahlı eyleme dönüşmediği sürece bu fikir hürriyetidir, beni ilgilendirmez. Büyük devletler böyle şeylerle uğraşmaz. Sonuçta adamın bayrakla bir derdi yok. İfadeden dolayı dışlandıklarını hissediyorlarsa bu da geçmişte yapılan hataların sonucudur. Hüdapar'ın oyu %0.3 bu arada. %11-12'lik HDPkk'yı aklamak için kendinizi komik duruma düşürmeyin.
Hdp' nin de terör örgütü pkk nın da Allah belasını versin. Kimseyi akladığım yok trollquote:
Orijinalden alıntı: Sonic.StormTürk milliyetçiliği yapmadan önce devrik cümlelerden arınmış temiz bir Türkçe mi öğrensen?
Adam fikrini söylemiş diyorum, silahlı eyleme dönüşmediği sürece bu fikir hürriyetidir, beni ilgilendirmez. Büyük devletler böyle şeylerle uğraşmaz. Sonuçta adamın bayrakla bir derdi yok. İfadeden dolayı dışlandıklarını hissediyorlarsa bu da geçmişte yapılan hataların sonucudur. Hüdapar'ın oyu %0.3 bu arada. %11-12'lik HDPkk'yı aklamak için kendinizi komik duruma düşürmeyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Ellerinde HDPkk'dan başka malzeme kalmadı" diyen troll e bak sen. Aklamaya çalıştığın terör konusu en büyük önceliğimiz olduğundan olmasın o Böyle bir konuya "siyasi malzeme" diyor bu troll utanmadan.
%0.3 oyu olan Hüdapar üzerinden, %11-12 oyu olan ve tarihin en alçak, komünist-marksist, insanlık düşmanı, eli kanlı silahlı küresel terör örgütünü ve onunla olan ortaklığınızı AKLAYAMAYACAKSINIZ. Boş çırpınış bunlar
Şunu da koyayım tekrar, Kuvayi Milliye dersi niteliğinde:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 24 Nisan 2023; 13:32:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X