Şimdi Ara

Hücum Hattımızı İlk Defa Tam İzleyeceğiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an ortada Alex mi Özer mi oynayacak sene içinde tam bilmiyorum ama Dia-Stoch-Niang 3 lüsünü ilk defa beraber izleyeceğiz . Açıkçası Stoch ve Niang'tan şüphem yok ama Dia ile ilgili endişelerim var . Siz neler düşünüyorsunuz ?

• Umarım Dia kendini gösterir bu maçta.
  • Nası endişe var ya adam YB maçında 3 veya 4 sarı kart yaptırdı bir sürü çalım attı.Bu maçtada çok iyi oynayacak güveniyoruz.
  • Adam kobra şüpheye ne hacet
  • Dianın en beğendiğim özelliği çarpışmalardan topu kaybetmeden çıkması.Tam bir azman.Güvenim tam
  • young boys maçında beğenmiştim Dia'yı canlı seyretmiştim ve beğenmiştim, daha tam seviyesini mutlaka gösteremedi ama umarım başarılı olur.
    ilk 11 oynayacağı kesin değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Nası endişe var ya adam YB maçında 3 veya 4 sarı kart yaptırdı bir sürü çalım attı.Bu maçtada çok iyi oynayacak güveniyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peiz!

Adam kobra şüpheye ne hacet

Orası öyle ama bizim takım 2 zenciyi birden kaldıramayabilir Bkz: Niang .
  • Dia'nın oynayacağı kesin mi ?

Sakatlığı ne durumda var mı bir bilgi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by__metallica

Dia'nın oynayacağı kesin mi ?

Sakatlığı ne durumda var mı bir bilgi ?

Tam olarak düzeldi . Şu anlık Semih haricinde oynamayacak adam yok . Bilica'da şüphe var ama o da %80 oynayacakmış .
  • arkadaşlar takımdaki iki tripod da iyi ikisine de güveniyoruz
  • Benim 3'ünden de şüphem yok.
    Tarihimizin en iyi hücum hattı kuruldu belki de.
    Hadi Aykut hocam bir de defansı toplayacak hızlı bir adam bul da oturt şu sistemini.
  • dia-stoch-niang üçlüsü bir arada oynamayacak öncelikle.çünkü dia nın maç eksiği var vede aykut hocanın tespitine göre takım içerisinde adaptasyon sürecini tam olarak atlatabilmiş değil.dolayısıyla stoch ve niang ikilisi olacaktır yeni transferlerden....
    dia bence takıma tam olarak adapte olduktan sonra en iyi transfer olduğunu gösterecektir.hem fiziki yapısı iyi hem teknik hemde süratli...
  • PAOK kapanacak

Haliyle topu aldıgında adam geçip, sıfıra inen, çalımla ceza sahası içine giren, verkaç yapan oyuncular lazım. Dia ve Stoch ta bu özellikler var. Niang lada iyi anlaşacaklarını düşünüyorum
    Niang da iyi verkaça giren biri.
    Gol yemezsek eleriz. Hücumdan yana endişem yok. Beni korkutan defans bloğu...Çok dikkatli olmamız gerekiyor
  • Bu 3'ü oynar bir de Alex oynarsa gör o zaman şenliği..Özer'in de Alex'ten bir farkı yok bal yapmayan arı gibi.Savunmaya da faydası yok bizim taraftar da deli gibi seviyor bu adamı..
  • 1-0 kadar tehlikeli bir skor var mı ya. Gol atmamız şarttı, bir türlü atamadık lanet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Bu 3'ü oynar bir de Alex oynarsa gör o zaman şenliği..Özer'in de Alex'ten bir farkı yok bal yapmayan arı gibi.Savunmaya da faydası yok bizim taraftar da deli gibi seviyor bu adamı..

Alex bal yapamıyor olabilir. Ama yaptırdığı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

1-0 kadar tehlikeli bir skor var mı ya. Gol atmamız şarttı, bir türlü atamadık lanet olsun.

Aynen keşke 2-1 bitseydi.

Bu arada Paok maçına Niang-Stoch-Alex-Dia 3lüsü ile başlarsak çok iyi olur, Dia ve Stoch'un koşularıyla oluşan alanlarda, Alex gibi pas yüzdesi yüksek oyuncu çok can yakıcı paslar atabilir Niang ve defans arkasına sarkan isimlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

1-0 kadar tehlikeli bir skor var mı ya. Gol atmamız şarttı, bir türlü atamadık lanet olsun.

Aynen keşke 2-1 bitseydi.

Bu arada Paok maçına Niang-Stoch-Alex-Dia 3lüsü ile başlarsak çok iyi olur, Dia ve Stoch'un koşularıyla oluşan alanlarda, Alex gibi pas yüzdesi yüksek oyuncu çok can yakıcı paslar atabilir Niang ve defans arkasına sarkan isimlere.

4lü olmasın.
    Bugün kontra yemezsek tek kale oynarız gibime geliyor. Tabiki Cristian ve Selçuk gibi bizim kaleye oynayacak adamlar sahadan uzak durursa.

• Bu maç Aykut hocanın tammammı devammı maçı olacak. Aykut Hoca takım için en iyi ve faydalı 11 çıkartacağını ümit ediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.