Şimdi Ara

Hucresel veri ve 3G'yi etkinlestir konusunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sarj konusunda biraz skntım var ikisinide ayri ayri actigimda internete girebiliyorum.Ancak hucresel veriyi kapattgmda MMS alip atamdgmdan net kullanmdgmda hucresel veriyi kpatyodum ve 1 saat fln fzla gdyodu sarjim.Sarjdan tasarruf yapmk icin hangsi acik hangsi kapali durmali ve 3G secengi cktgna gore hucresel veri sarji cok etkiler mi?

• Kafam karıştı İnternet'e wireless tan gireceksen uçak moduna al
    Hücresel veriyi de kapat

İnternet'e şebeke operatör üzerinden gireceksen
    Hücresel veri açık olmadan giremezsin

Not saat ayar kısmından otomatik güncelleme vs var hani onu kapat çünkü o şarjı etkiliyormuş
    Sürekli hangi ülkedeyim diye saati kontrol ediyormuş
  • peki o zaman 3G yi acip acmamam neyi degistiriyor ki bunu eklediler hucresel veriyle int. mms vs kullanabiliyosam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnightOfTheTemple

peki o zaman 3G yi acip acmamam neyi degistiriyor ki bunu eklediler hucresel veriyle int. mms vs kullanabiliyosam

3g ile hızlı internet kullanabiliyorsunuz sadece hücresel veri açıkken ise edge hızında nete bağlı oluyorsunuz yani tamamen hız farkı.
  • internete bağlanmak istediğin müddetçe hücresel veriyi açık tutmak durumundasın (wi-fi yoksa)

3g kapalı hücresel veri açıkken de internete bağlanırsın ama edge ile yani 3g'den daha yavaş.

yani araba gibi düşün hücresel veri açık 3g kapalıyken normal sürüş modu, her ikisi de açıkken spor mod gibi.

3g'yi kapatmak şarj durumunu etkiler ama dişe dokunur bi etkisi olur mu denemek lazım, sonuçta 3g kapalıyken her sayfayı açma sürende uzayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdrby -- 8 Mart 2012; 12:24:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.