|
Huawei yeni yongalarının üretimini erteledi, işler tersine döndü



-
-
Bu sefer baltayı taşa vurdular bu saatten sonra Huawei'den bir şey beklemek yıllar alır. Umarım şu Honor'ların Minilerini globale getirirler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim gibi Global kullanıcılara hitap etmiyorlar zaten. Ayrıca Çin hükümeti desteki bir şirket, güvenmiyorum kendilerine...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanki diğer ülkeler melekti onlara güven sen🤣🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diğer ülkeler iyi diye bir şey kast etmedim, onu da nereden çıkardın :)? Zaten bu cihaz sektöründe ya ABD ya Çin ya da Güney Kore merkezli markalara yönelmek zorundasın :). Ancak üçü arasından Çin'in daha güvenilmez bir seçenek olduğunu söylememe gerek yok sanırım :).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çin diğerlerinden kat kat daha güvenilirdir emin olabilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Huawei Çin’deki en kaliteli marka. Üzüldüm. İzledikleri politika yerel strateji. 1 milyardan fazla nüfusu var. Globali hedeflemiyorlar. Bana göre sürüdürülebilir değil ama sanki ilerde telefon piyasasında tutunamayacaklar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kamera kamera nereye kadar artık o iş bitti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üzdü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
haberlere bakıp kesin konuşmamak lazım, 2 ay önce pazarı domine ediyor 2 ay sonra sıkıntıdalar gibi gelgit haberlerini okuyorsuz, yine 2-3 ay sonra sorunlar çözüldü haberleri okumaya başlarızz.. son 2-3 yıla bakın haberlerdeki dalgalanmayı gözardı etmek imkansız..
huawei'de yeterli çip stoğu zaten var diye onca haberi geçen haftalarda okuduk, şindi ne oldu da henüz üretilmeyen yonga için olumsuz haberler yapılıyor.. bu adamlar değilmiydi 5nm'de yonga basan , döküm cihazlarından verimsiz de olsa daha küçük node'larda yonga çıkartabilen... :)) neyse işte huawei yerinde duruyor, nvidia'nın b40 modeline satış yaptırmak için yaptırılan bir haber olduğu aşikar... :)))
-
Hangi konularda daha güvenilmez hocam gerçekten merak ediyorum?
Mesela herhangi bir huawei telefonun yanında bir konu hakkında konuştuğunuzda herhangi bir uygulamaya girince o konu hakkında reklamlarmı görüyorsunuz veya bilgilerinizin çalınıp kullanıldığınımı düşünüyorsunuz?
-
Hayır o anlamda değil, zaten şu an Xiaomi - Tecno - Infinix harici cihazlarda reklam gösteren UI yok. Ancak benim güvenmediğim nokta Huawei'in Çin hükümeti ile olan bağı, ayrıca paravan şirketler aracılığıyla TSMC'nin döküm teknolojisine ve skHynix'in yongalarına erişmeye çalışmıştı. Bunu yapan bir marka kullanıcı verilerini nasıl topluyordur, kim bilir ne yapıyordur onlarla... Kuzey Kore'nin cihaz tedarikçisi sanırım, bi' de o var.
Tabii ben diğer markalar da aşırı güvenilir falan demiyorum ama onlar AB kurallarına daha sadık olduğundan, Çinli markalara nispeten daha güven veriyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X