Şimdi Ara

Huawei'ye bir yaptırım daha: Telefonlarında artık microSD kart kullanamayacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
2
Favori
7.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HUAWEI IDEOS X5 var bu kararlar beni de etkiler mi ?

• S.Vettel kullanıcısına yanıt
    Sana kimse hiçbir şey yapamaz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 740turbowagon -- 24 Mayıs 2019; 16:36:54 >
  • Çini ne çok seven varmış, bilmeyen de zanneder k Çin demokratik hukuk, İnsan haklarına işçi haklarına saygılı bir ülke.
    Çine üzüleceğinize çinin katlettiklerine üzülün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekelliğin getireceği gerçekler bugün ona yarın sana.

• Global güçler kendilerinden olmayana karşı nasıl çirkefleşebiliyorlar güzel bir örneği. Farklı merkezlerde farklı iş kollarında ki firmaların aslında hepsinin ipi tek bir yere bağlı.

• Huawei’in düştüğü durum gerçekten mutluluk verici. ABD’yi sevdiğim anlamı çıkmasın durum tak aksine. ABD umarım transistörü de yasaklar da Huawei artık işlemci bile üretemeyecek duruma gelir böylece piyasadan yok olur gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 24 Mayıs 2019; 16:39:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seglopsi kullanıcısına yanıt
    millet sandı ki yeni sistem yazmakla oluyor, şu lisansların biri iptal edilse muadili yok... huawei in uzlaşması lazım abd ile yoksa firma biter.

• O telefon hala çalışıyor mu ya ? Ben ilk çıktığı zaman almıştım. Değiştireli çok oldu

• NELER OLUYOR HAYATTA

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Kimse çine üzülmüyor. İlerde bizde bu tekelcilere rağmen gelişip güçlenirsek başımıza gelecekleri görüp üzülüyoruz sadece.

• Çomar Detected

• quote:

Orijinalden alıntı: Wauwaxtt

Belli ki bitirecekler huaweiyi.

Sakın ama sakın huawei telefon falan almayın bu saatten sonra 2. elde 1000 liraya p30 pro satsalar almam. Bunlar buz dağının görünen yüzü daha farklı şeyler de oluyordur arka planda.
    Sen alma 1000'e bulursan haber ver sadece.

• Huawei isminide kullanmasınlar Hawaii ada ismine çok benziyor

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Peki senin bu düşmanlığının sebebi ne?

• Bu kafayla sen çok yaşamazsınız

• P30 prolariniz değerinde satın alınır. Bknz 1000 TL

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Sen yaşadıysan ben haydi haydi yaşarım. Ne çok Huawei seveni varmış arkadaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHNGRZDMR kullanıcısına yanıt
    Huawei şişirilmiş bir balondur ve en kısa zamanda batmalıdır.

• Artık kimse bana şu saatten sonra huawei’ye sırf casusluktan dolayı bunları yaptıklarını söyleyemez. Baktılar huawei aşırı hızlı büyüyor ve tam büyümeden yılanın başını eziyorlar. Bakalım huawei çok büyük sınav verecek. Eğer başarılı olursa google ve android çok büyük yara alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Artık kimse bana şu saatten sonra huawei’ye sırf casusluktan dolayı bunları yaptıklarını söyleyemez. Baktılar huawei aşırı hızlı büyüyor ve tam büyümeden yılanın başını eziyorlar. Bakalım huawei çok büyük sınav verecek. Eğer başarılı olursa google ve android çok büyük yara alır.
    Bu kadar yaptırımdan sonra sınav mınav veremez... (ki bu yaptırımların boyutu daha da artacak gibi)

Elekronikte Çinlilerin bulduğu bir şey yok. Yaptıkları, bulunmuş şeyin üzerine eklemeler yaparak geliştirmek

Bir şeyi yapsa, başka bir şey eksik kalacak.

ABD, Çin'i ucuz üretim üssü olarak kullandığı için uzun vadede zararlı çıkabilir. Bir de elekronik devrelerde kullanılan değerli elementler mevzusu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 24 Mayıs 2019; 23:37:54 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.