Şimdi Ara

Huawei Watch GT3 [ANA KONU] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.504
Cevap
218
Favori
397.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce Elite metal kordonlu modelini sipariş geçtim. Sonradan burayı okumak aklıma geldi, özellikle son mesajlarda tavsiye edilmemiş saat. Ben saatin şıklığı özellikle de elite kordonu için aldım, alternatif de bulamadım açıkçası. Özelliklerini tam anlamıyla kullanacağımı sanmıyorum, ama yine de akıcılık stabilizasyon sorunları canımı sıkabilir. Sizce edeyim mi, ben bulamadım ama bu şekilde şık duran metal kordonlu önerebileceğiniz akıllı saat var mı ?

• Saatin kordonu çabuk çiziliyor. Onu söyleyeyim küçük bir yere değse çiziliyor. Ayrıca bende saat kendi kendine sorun çıkardı sesi son seviyeye alınca ekranı kapanıyor tepki vermiyordu bazen veriyor bazen vermiyor kafasına göre şarja koyunca o sorun ortadan kalkiyordu. Eger akıllı saat istiyorsanız bence samsung veya apple bakın kordon meselesi çözülür. Dün zaten kendi gt3 elite modelimi sattım:) daha almam. Kadran politikası beni benden alıyor diğer markalar özel kadran yapar ücretsiz dolu seçenek olur kategoriler mevcuttur. Burada ücretsiz kategori bırak seçenek yok çoğu çok kötü 5000 tl saate istediği yetmiyor üstüne kadran parası talep ediyorlar. Sömürmek değilde nedir bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gt3 serisi en verimli saatlerden biri, onlarca ucretsiz kadran var, ucretli olanlar da uygun fiyata satilabiliyor. Kordon degisebilen bir sey, GT RUNNER model saati kac defa carptim herhangi bir vuruk cizik olmadi kasada, ekrani bilmiyorum, jelatin kullaniyorum. Akicilik stabilite gayet iyi, herhangi bir takilma soz konusu olmadi.

• Watch Gt 3 Pro saati, Apple Magsafe ile kablosuz şarj yapabilirmiyim ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • linkoln2732 L kullanıcısına yanıt

İptal ettim. watch ultra aldım.

• Arph kullanıcısına yanıt

Ben Runner alırken, saatin spor özelliklerine, batarya süresi ve görünüşüne baktım açıkçası. Fakat sağlamlık ve stabilite de önemli, bunları atlamışım. Son sayfalara doğru özellikle çizik yorumları çoğaldı.

Ben silikon kılıf ile kullanıyorum. Fakat sadece spor yaparken takacaktım, çıkarmayı düşünmeye başlamıştım. En azından film kaplayacaktım. Fakat son yorumlardan sonra vazgeçtim.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz, var demek ki sağlamlık ve stabilite sorunları. Daha bir aydır ve silikon ile kullandığımdan açıkçası farkına varamadım eksi yönlerin.

Bence bir kere alınan cihaz olduğundan ve aksesuar olarak da sürekli kullanıldığından iyi yapmışsınız iptal ile. Aldığım zamanlar da okusaydım, büyük ihtimal sırf çizilmeden dolayı iptal ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 12 Aralık 2022; 14:35:39 >
  • Arph kullanıcısına yanıt

Saat konusunda halen bir standart oturmadığı için Apple öncülünde saçmalamaya devam. Bende şu an iphone 13 kullanıcısı olarak söylüyorum ve eski apple watch kullanıcısı olarak, Saat ve Telefon ayrı şeyler bunu apple başaramadı maalesef.

Saat bir Akıllı Telefon değil olamaz APPLE oluşturduğu bu akıllı saat iklimi yanlış bir yol belki de APPLE yaptığı en büyük hatalardan biri olacak (Millet de bir iki aylık kullanımdan sonra bir daha kullanmayacak ilerde)neden mı söyleyim:

Normalde Mekanik Saat alırken şekillerine ve donanımı pil mekanizma vs çok önemli bizim için tabiki marka de öyle. Bunu Apple kullanarak Sensörleri geliştirirerek uzun ömürlü bir saat yapabilirdi. Ancak bu yola girmeyip Application-Senkronizasyon vs kastı . Bunun sebebi insanları iphone online tutarız düşüncesiydi ancak bir süreden sonra Kocaman Telefon cebindeyken küçük ekrana aplikasyon sığdırmak saçmalık olduğunu anliyor insan ama bir heves işte.

Örneğin: Apple watchu alıp tüm gün gün belki 1.5 gün kullaniyorsun ertesi gün şarj :(. eee nerde kaldı bunun uyku modu, zaten yorgunsun yatağa yatmadan önce şarja koy 1 saat bekle al tekrar onla yat bu döngüyü tutturmak zaman kaybı ve zor yapabilene sözüm yok. sonra bir heves Mailer Fotoğraflar vs gibi uygulamalara sariyorsun yürürken veya evde ancak bir zamandan sonra sadece başlıklarını okuyup telefona dönmek zorundasın veya maile cevap vereceksen direk PC ye. ve böyle git gide Saat evde unutulmaya başliyor. E zaten bu işler için telefonum var diyorsun fotoğrafları sarıp sarıp saate niye küçücük göreyim diyorsun. Geride sensörler kaliyor ki saatin en önemli özelliği. Onu de spor yaparsan.

Donanım, Pil ömrü beklerken, şimdi ise Ultra çıkarttılar, neymiş Cep telefonu olmadan 1 gün saat kolunda gezeyebilirmişin.Dağda çıkarken resimleri vs dağa çık dönerken pil yok :). Ya telefonum varken niye saatı telefon yerine kullaniyim anlayamiyorum. Hele hele youtuberlar iş hayatı vs mailer bilmem ne oradan hallediyorlar. Arkadaş maili okudun bir şekilde küçücük ekranda de cevap nasıl yazacan ?. Telefon bile yetmiyor İş hayatında Saate o kadar şeyin toplanması saçmalık.

Su ana kadar Saat gibi Saat yapmaya başaran bir tek Huwaei var , o da Watch 3 te değil GT3 Pro da. Watch 3 de Apple watcha benzetmişler.

Akıllı Saat demek - şarj süresi en az 1 hafta çıkarmalı, şekil demek,donanım güçlü-çizilmeyecek, bildirimler ve telefon görüşmesi olması, ayrıca sensörlerin gerçek verilere yakın çıkartabilmesi,(Spor,Uyku,Kalp vs). Herşey tek dokunuşla hallolması orada kalkıp da mesaj yazamasın, hazır mesaj akıllı bir şey. Bunların dışındakiler hepsi GEREKSİZ tekrar ediyorum bu küçük ekranlı bir Akıllı SAAT , Büyük ekranlı Akıllı Telefon değil.

Ha şunu ekleyim GT3 Pro nun Siri tarzı birşey olmaması bir eksiklik o ayrı, onu Apple çok iyi başariyor.

-küçük bir düzeltme Apple Watch Ultra da düşük kullanımda 3 güne çıkartmışlar kullanımı ama normal kullanım yine 1 gün !

-Cevabı ortaya yazmak istedim cevap olarak yönlendirlmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get_up -- 12 Aralık 2022; 13:30:59 >

• Watch GT 3 Elite modelini kullanıyorum, eşim de 42 mm olan versiyonunu kullanıyor. Özellikle 42 mm olan için üzgün bir ekran koruyucu bulamamıştık. Ne taksam tam yapışmıyordu, çıkartıp attık sonunda ekran koruyucusuz kullandı. Ama geçen gün baktım ki ekranı ve kasası çizilmiş maalesef. Hemen başka bir ekran koruyucu alıp denedim ve iyi bir tane buldum.

Ben saati aldığımdan beri ekran koruyucuyla kullanıyorum. Bu zamana kadar kullandığım ekran koruyucularla ilgili deneyimlerimi bir videoda paylaştım. Faydalı olur umarım:

Huawei Watch GT3 [ANA KONU]Deneyimliyorumyoutube
    Huawei Watch GT 3 akıllı saat için ekranı tam kaplayan kavisli ekran koruyucuları karşılaştırdım ve yorumlarımı paylaştım. HUAWEI WATCH GT 3 UYUMLU BEĞENDİĞİM EKRAN KORUYUCULARIN SATIN ALMA BAĞLANTILARI: Huawei Watch GT 3 46 mm için Ekran Koruyucu: Hepsiburada: https://www.hepsiburada.com/yediseven-huawei-watch-gt-3-46mm-ekran-koruyucu-3d-kavisli-tam-kaplama-pmma-p-HBCV00001XLZNC?magaza=GZE%20TİCARET Trendyol: https://www.trendyol.com/yediseven/huawei-watch-gt-3-46mm-ekran-koruyucu-3d-kavisli-tam-kaplama-pmma-p-270166387 Huawei Watch GT 3 42 mm için Ekran Koruyucu: Hepsiburada: https://www.hepsiburada.com/engo-huawei-watch-gt-3-ekran-koruyucu-nano-flexible-42mm-watch-gt3-p-HBCV0000156R0F Trendyol: https://www.trendyol.com/engo/huawei-watch-gt-3-ekran-koruyucu-nano-flexible-42mm-watch-gt3-uyumlu-p-213666188?boutiqueId=594828&merchantId=111037 n11: https://www.n11.com/urun/huawei-watch-gt-3-ekran-koruyucu-nano-flexible-42mm-watch-gt3-19941131
    https://www.youtube.com/watch?v=FgoJffgsFeg&feature=youtu.be

• NS_85 kullanıcısına yanıt

Şu hoşuma gitti. Bendeki silikon tam kaplıyor fakat saate kötü görüntü veriyor ve ağırlık da ekliyor. Bu da dengesiz durmasına neden oluyor. Ayrıca alt dizayn terleme önlemek amaçlı yapılmış, fakat silikon bu dizaynı bozuyor Silikonu sadece spor yaparken kullanacağım. Üstekinden sipariş vereceğim. Artık geri kalan kısmı da çiziliyor mu, dökülüyor mu göreceğiz. Huawei Watch GT3 [ANA KONU] 

https://tr.aliexpress.com/item/1005003620202234.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.65321b81cgHiZr&algo_pvid=27687aa7-d2aa-4d52-8aa8-94c1eefceae7&algo_exp_id=27687aa7-d2aa-4d52-8aa8-94c1eefceae7-0&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2212000026524773040%22%7D&pdp_npi=2%40dis%21TRY%21169.99%21127.44%21%21%21%21%21%402103250d16708460662893377e85f8%2112000026524773040%21sea&curPageLogUid=2USOWyw99Ppj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 12 Aralık 2022; 16:17:53 >

• hftblgc kullanıcısına yanıt
    Evet benim saatin de kasası bir kaç ağır darbe almasına rağmen çizilmedi, hatta ben en azından titanyum çerçevenin boyası atar diyordum ama o da olmadı. Şimdilik sadece ekranda bir adet çizdiğim var. Şimdi plastik bir ekran koruyucu ile kullanıyorum, çiziğide büyük oranda görünmez yaptı. Cam ekran koruyucu bakıyorum ama bulamadım. Keşke en başta taksaydım yada direk gt3 pro alsaydım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • get_up G kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi saatte, bileklikte belirli bir standart yok. Herkes tutturduğunu satıyor. 2015 civarından beri bileklik kullandım, 2 tane mi band, 1 tane iwown.

1 ay önce saate geçme kararı aldım. Çünkü saatler hem aksesuar olarak hoş, hem spor özellikleri olarak artık bileklikleri geçti, hem de çağrı cevaplayabildiğinden bisiklette iken durup telefonu yerinden çıkarmakla uğraşmayacaktım. Bisiklette kulaklık çok tehlikeli çünkü.

Bunlar da özellik çok beklemek saçmalık olur dediğiniz gibi. Başkasına ufacık ekranda yazı yazmak, fotoğraf bakmak , video izlemek, internette gezmek vs. gereksiz. Bu ürünlerin en önemli özelliği olarak bence batarya süresi, çağrı cevaplaması, bildirimleri görmek ve hazır mesajlardan seçip göndermek, spor modlarını yerine getirmesi olmalıdır. Bütçeye göre kendinize uygun olanı seçip, eğer safir ekran alamıyorsanız mecbur benim gibi koruyucularla desteklemekten başka alternatif yok. Herkesin bütçesi farklı sonuçta.

• heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bağlantıdaki ekrqn koruyucu, benim bahsettiğimle aynı görünüyor ama daha ucuza geliyor tabii çoklu paket olduğu için. Alternetif olarak şuna bakabilirsiniz ama yandaki sayı yazan kısımları korumuyor:

NEWZEROL Huawei Watch GT 3 46 mm / GT 2 46 mm / Huawei GT Runner ile 4 adet ekran koruyucu folyo (GT 3 Pro için değil) koruyucu folyo sert cam ekran koruyucu folyo [çizilmeye dayanıklı] kabarcıksız tam kaplama
    amazon
    NEWZEROL Huawei Watch GT 3 46 mm / GT 2 46 mm / Huawei GT Runner ile 4 adet ekran koruyucu folyo (GT 3 Pro için değil) koruyucu folyo sert cam ekran koruyucu folyo [çizilmeye dayanıklı] kabarcıksız tam kaplama
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09M8M7HPH?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_AP4JQDQR340QMDNH5WQQ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu koruyucuyu tak-çıkar yapabiliyor musunuz?

Yoksa bir kez takınca oyle kalacak mı?

Ben duşa girerken çıkarmıyorum saati, saat ile koruyucu arasına su giriyor mu? Giriyorsa çıkarıp silme şansı var mı?

Benim attığımın aynısı (alttaki bağlantı) ülkemizde var mı? Beklemeye gerek olmadan almak lazım. Benim attığımda biraz farklı tanıtmışlar, 3 katmandan oluşuyor filan, altta yorumlar güzel. Bir de bunlar su altında nasıl performans sergiliyor acaba? Yağmurda filan sökülür mü? Ali dayıdan alsak çokluda hesaplı oluyor da, vergi işi bozuyor. Yurt dışından almaya değer mi?

ülkemizde var mı? Beklemeye gerek olmadan almak lazım. Benim attığımda biraz farklı tanıtmışlar, 3 katmandan oluşuyor filan, altta yorumlar güzel.

• Görünüm olarak benim kullandığımla aynı ama malzemesini tam olarak anlamak mümkün değil fotoğraflardan. Yorumlarda malzemesinin cam olmadığını yazmış bazı kişiler fakat ne olduğuna dair net bir bilgi yok.

@ Öner

Ekran koruyucu tak-çıkar yapılmıyor. Banyo yaparken denemedim ama kolumu yıkarken hiç sorun olmuyor. Zaten çok sağlam yapışıyor. Videoda koruyucuyu söktüğüm kısma dikkat ederseniz yapışmayan siyah çerçeve altında toz birikiyor sadece, o da silince geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NS_85 -- 13 Aralık 2022; 0:3:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onaralemdar O kullanıcısına yanıt
    Huawei Health/Ben/Ayarlar/Bildirim yöntemi kısmına girin ve bildirim paneli paneli bölümünde adım sayısını göster seçeneğini kapatın.

• H.M. kullanıcısına yanıt
    İos da bende o ayar yok bulamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    Android için bu şekilde ama iOS sürümünün farklı bir yolu var demek ki. Yine ayarlar kısmındadır diye düşünmüştüm ama belki de telefonun kendi bildirim menüsünden de kapatılabilir.

• linkoln2732 L kullanıcısına yanıt
    Huawei Watch GT3 [ANA KONU]amazfitwatchfaces
    Fresh - Huawei Watch GT • GT 2 • GT 2e • GT 2 Pro • GT 3 / Huawei Watch 3 • Watch 3 Pro | 🇺🇦 AmazFit, Zepp, Xiaomi, Haylou, Honor, Huawei Watch faces catalog
    https://amazfitwatchfaces.com/huawei-watch-gt/fresh

Official Ücretsiz kadran yetmeyenlere, binlerce Custom Bedava Kadran yükleyebilir :) Tabi bir kaç ayar gerekiyor , internette araştırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get_up -- 13 Aralık 2022; 10:44:33 >
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.