< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Huawei Watch GT3 [ANA KONU] (42. sayfa)

-
-
Merhaba, gt3 pro titanium modelinde tansiyon ölçmek mümkün mü arkadaşlar? Eğer değilse yazılımsal olarak mı engelli yoksa sensör mü mevcut değil?
Android tabanlı olması ve tansiyon özelliği yüzünden watch 5 bakıyordum ama bu saati kullanmak zorunda kalacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba üstadım. GW4 Classic kullanıyorum. Tansiyon ölçümü TAMAMEN YALAN bir şey.
Saat tansiyon ölçtüğünü iddia ediyor ama yaptığı tek şey siz saati kalibre ederken benzer sonuçları göstermek.
Tansiyon hastasıysanız makinenizi yanınızda taşıyın. Valla saatten tansiyon falan bunlar yalan dolan.
-
Merhaba, saati bisiklet üzerinde kullanacağım. Bu nedenle sağlık takibi konusunda eksiksiz olsun istedim. Bir de sürüş esnasında telefon ihtiyacımı en aza indirmesini bekliyorum. WearOs sanırım daha başarılı olacak bu konuda. Tam karar aşamasında iken seçme şansım olmadan Huawei sahibi oldum. Sizce doğru bir seçim olmuş mudur? Henüz elime geçmedi ürün ve Samsung büyük soru işareti bıraktı kafamda.
Bir de Apple'lardaki gibi kaza durumunda acil durum araması yapabiliyor mu bu saatler?
Herkese Merhaba. Mediamarkttan aldığım gt 3 elite saatim elime ulaştı. Kutunun üstünde bilkom güvencesiyle yazıyor. Ne işe yarıyor bu bilkom?
Bir de iki adet ekran koruyucu siparişi verdim n11 den. İkisi de nano. Bi tanesi dakikaları gösteren çerçeveyi de kaplayan koruyucu. Bunları kendim yapıştırabilir miyim yoksa bi telefoncuda mı halletsem?
Bunlar haricinde saatle alakalı tavsiyeniz var mı şunu yap buna dikkat et falan?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilkom garanti
Yani Huawei Türkiye garantili değil mi?
Eski yorumları okuyorum da 9 ay önceki yorumlar.. Hem daha ucuza hem de kordon ve hoparlör hediye verilmiş. Şimdi hem pahalı hem de hediye de yok 200 tl indirim dışında.
öyle diye biliyorum
Bende esime yeni aldim ilk sarj kutu icinden yaklasik 60% ile cikti 1 gun sonra bitti. Ertesi gun fulm sarj sonrasi 60 saat gitti, bu kadar az olmamasi gerekiyor sadece sarji daha uzun diye samsung yerine bu modeli tercih etmistik , sorun cihaz batatya kaynakli olabilirmi?
U arada 42 mm olan model, 46 ya gore sarjinin daha az gidecegini bilerek satin aldim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamiti -- 25 Ağustos 2022; 22:45:50 > -
Kesinlikle batarya kaynaklı bu kadar az olmaması lazım. Ve ne yazık ki Huawei müşteri hizmetlerine telefonla ulaşamıyorum. Maillere üstünkörü cevap veriyorlar. Dediğiniz gibi bende şarjı için almıştım. Pişmanım onca para verdiğime. Tavsiye etmiyorum.
Merhaba. Bu kordonu nereden aldınız?
ıphone müzikleri nasıl kontrol edebilirim ?
-
Saati sola kaydırıp kontrol edebiliyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gt 3 pro ile Gt 3 pro elite arasındaki fark nedir? Bir de pro da düşme algılama yok mu?
Gt 3 active ile diğer model arasında sadece kordon farkı var değil mi arkadaşlar? 2500 tl ye 20 gün önce alınan kapalı kutu buldum bir tane nasıl fiyat?
Pro modellerde kasa titanyum cam da safir cam birde hafıza kapasitesi daha yüksek yani yalnızca kordon değil..2500 tl kapalı kutu ise iyi fiyat..
Huawei GT 3 Pro Elite modeli diye bir model yok.
Huawei Watch 3 Pro Elite (10.574,20 TL) ya da Huawei GT 3 Elite (3.808,00 TL) var. Bu iki model arasında da uçurum var.
-
Şu modelden bahsediyorum. Tek farkı boyutu sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X