Merhaba arkadaşlar. Dün bende gt3 sahibi oldum. Gerçekten çok hoş akıcı ekranı vs çok hoşuma gitti. Lakin zil sesi değiştirmeyi bulamadım. Bu özellik yok mu acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei Watch GT3 [ANA KONU] (172. sayfa)

-
-
Ben de almayı düşünüyorum ama gerek iphone, gerek Huawei dışında başka bir Android cihazla bağlantısı biraz sorunlu görünüyor. App galeri mağazasını telefona kurmadan bağlanmıyor. Bu app galeri telefonda ekstra bi güç tüketimi yapıyor mu acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güle güle kullan kardeşim, hangi telefon ile kullanıyorsun? Bağlantı kurmak kolay mı? Biraz deneyimlerinden bahseder misin?
Teşekkür ederim. Redmi Note 10 pro ile kullanıyorum suana kadar herhangi bir aksaklık olmadı saat ile telefon arasında. Kadranı değişimi uygulama yükleme vs gayet stabiş ve hızlı. Appgalerydeki uygulamaları vs. Rahatlıkla yükledim. Görüşme yaptım, saatten resim çektim müzik yükledim. Sadece zil sesini değiştirmedim. Saat Huawei in zil sesini çalıyor telefonda farklı melodi var o da biraz garip oluyor 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler bilgiler için 👍 iyi günlerde kullan inşallah.
App gallery i heath i kurduktan sonra kaldırabilirsiniz isterseniz…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamdır, teşekkürler.
Saate güncelleme genelde sağlık uygulamasını güncelledikten sonra geliyor. Dolayısıyla sağlık uygulamasını güncellemek için App gallery i tutmak gerekiyor.
Bencede ama isteyen kaldırıp sonra isterse tekrar yükleyebilir bir sakıncası yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, watch gt3 pro da always on display ekranının parlaklığı değiştirilebiliyor mu? Eğer değişiyorsa normal arayüzdeki parlaklıktan bağımsızmı değişiyor?
Ekran yanması olmaması adına parlaklığı kısıp hep açık kullanmayı planlıyorum. Alma arefesindeyim. Min 5 yıl kullanmayı umuyorum.
GT Runner kullanıyorum. Harici watch face yüklemek için telefonumdaki programları silmesem, sadece eşleştirmeyi kaldırsam, başka kullanılmayan telefona apk yı yüklesem resmi olmayan sürüm, yine kendi adımdaki oturumu açsam ve saati eşleştirsem, temayı yükleyip eşleştirmeyi sonlandırıp kendi telefonuma geçsem, yüklenen face saatte kalır mı? Yoksa illa resmi olmayan sürüm ile mi kalmak lazım? Harici face yüklemenin başka yolu bulundu mu?
Telefon çalarken telefonu ters çevirip sessize aldığınızda telefon zil sesi saatte çalıyor olması lazım, dener misiniz?
Fotoğraf nasıl çekiyorsunuz saat üzerinden?
Çok kullanmadım fakat, camera opus programını kullandım bir kaç defa.
-
-
İlk yüklediğimde ücretsizdi tüm fonksiyonlar. Sonra bir güncelleme geldi ve çoğu işlev paralıya geçti. Sizde de durum aynı mı?
-
maalesef olmadı. çok saçma geldi bana zil sesinin değişmemesi.
-
şuan için öyle bir durum oluşmadı. belki belirli bir zaman geçmesi lazımdır. açıkcası merakımdan yükledim. olmasa da olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzikielli -- 10 Nisan 2023; 12:9:15 > -
Yani, çok önemli değil. Toplasam 2-3 defa anca kullanmışımdır.
-
Sanırım zil sesi değişmiyor 😔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X