Bildirim
Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (25. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
simdi tekrar baktim tum bilgiler geri geliyor. silinen birsey gormedim. ama uygulama icin yazacagim huaweiye
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sağlık uygulamasında cihazlar sekmesinde uygulamalar seçeneği var.
Tesekkurler hallettim ben de sorunu,sifirlayinca duzeldi.
Bende sadece saat kadrani ve müzik seçenekleri var ?quote:
Orijinalden alıntı: kymelria
Sağlık uygulamasında cihazlar sekmesinde uygulamalar seçeneği var.
Hocam bende böyle bir sorun olmadı. Stabil çalışıyor. Telefonunuzun markası nedir? Ben huawei kullanıyorum.
Benim de huawei p smart 2018. ama baya ugrastirdi.
Xiaomi kullaniyorum, evde egzersiz uygulamasini yukledikten sonra bir daha uygulama sayfasi yuklenmedi hic bir turlu
-
guncel surumu app gallery den indirmeyi deneyin. eger sekme geri gelir ama apps acilmaz ise ben saati sifirladim. denemeye deger. ama huawei ye kayitli olmaniz lazim ki gecmis vetileriniz tekrar yiklensin. bu islrm oncesi sekronizet etmwnizi oneririm.
-
Uygulama sürümü kaç? Bende 11.0.0.512 sürüm yüklü
10.1 1 312 uygulama surumuquote:
Orijinalden alıntı: kymelria
Uygulama sürümü kaç? Bende 11.0.0.512 sürüm yüklü
Şimdi kontrol ettim. Play Store'da 312 sürüm var (15 temmuz) . Huawei app gallery'de 512 sürüm var (11 ağustos).
Aynen hocam simdi huawei app den guncel sürümü indirdim ve app bölümü geldi Tesekkur ederim
Arakadaşlar deri kordon küllü kahve spor kordon siyah olan renk mi oluyor?
Evet Siyah olan silikon kahverengi olan deri. Kasa rengi ikisinde de aynı. Sadece kordon farklı.
Dün ürüne yakından baktım ve bayıldım. Yanlış anlaşılmasın ama aynı standdaki diğer akıllı saatler oyuncak gibi kalmıştı. Kadın olmama ve kolumda biraz iri kalmasına rağmen yine de aklımı çeldi.
Bir şey daha soracaktım kablosuz şarj hepsinde mi verildi yoksa o da bir kampanya dönemi miydi? Mesela şuan kulaklık ve powerbank hediyeli bir paket çıkıyor sadece sitesinde?
Dönem dönem farklı ürünler hediye olarak veriliyor.
Ben ilk kampanyada ön siparişle 150 TL indirimle almıştım. Yanında bt hoparlör ve araç şarjı vermişlerdi. Bir de band 3e'yi 1 tl'ye almak için kupon verilmişti.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X