< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 27 Ekim 2020; 17:44:26 > |
Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (19. sayfa)

-
-
Merhaba, bir ios kullanıcısı olmama rağmen saatin şıklığına ve diğer olumlu özelliklerine dayanamayıp dün itibariyle Huawei web sayfasından gt2pro siparişi verdim. Huawei henüz kargolamadı, heyecanla bekliyorum saati. Acaba sizlere siparişten sonra kaç günde kargoladılar? Teşekkürler.
-
Hemen ertesi gün kargoladılar. Paketleme çok iyi. Çok sağlam bir kutuda geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar pil konusunda detaylı yorum yapabilecek var mı? Cumartesi günü saat 21:00 gibi pili %61 ile kullanmaya başladım.
- Aynı akşam güncelleme yaptım 1 saat kadar menülerini kurcaladım bir iki kadran değiştirdim. 5 dk. civarı müzik dinleme testi yaptım. Şarj %48'e düştü. Bu esnada otomatik stres ölçümü kapalıydı. Bu bana bu kullanıma göre anormal geldi. Pilin max. 2 saat içerisinde %13 azalması mümkün mü?
Sonrasında kullanıma devam ettim ve bu süre içerisinde şunları yaptım. (Not: Sürekli nabız takibi, uyku izleme ve stres takibi açık, kolunuzu kaldırdığınızda ekran açılsın özelliği aktif, otomatik parlaklıkta ve always on display kapalı şekilde)
- Toplamda 5 dk.'lık bir telefon görüşmesi yaptım.
- 30 dk. yürüyüş ve paralelinde kulaklık ile müzik dinledim (GPS kapalı).
- 1 saat kadar kulaklık ile müzik dinledim.
- Günlük max 8-10 bildirim aldı saat.
Hepsi bu kadar ve 3ncü günün bitimine 3 saat var ve şu anda pil %11'de tam olarak. Yani bu kullanım düzeyinde 3ncü günü bitiremeden %50 şarj tüketmesi Huawei'nin yaptığı 14 gün laboratuvar testleri kullanım şekline göre daha hafif kullanmama rağmen bana ters geldi.
Acaba dedim ki ilk şarjını bitirip ilk full şarj sonrası ya da 1-2 şarj sonrası mı batarya tam performansını yakalayacak bilemedim. Fabrikadan gelen ilk şarjı nispeten daha çabuk tükeniyor olabilir mi?
Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar paylaşabilirlerse, kafasında bu tür soru işaretleri olan arkadaşlara çok yardımcı olmuş olacaklardır. Şimdiden tecrübelerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Selamlar arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunjaii -- 27 Ekim 2020; 17:55:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Normal kullanımda, günde 9 birimlik şarj gidiyor bende.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler yanıtınız için. Normal kullanım kişiye göre değişebilir. Mesela otomatik stres takibi, nabız takibi ve uyku takibi açık mı? Günde ortalama kaç bildirim alıyorsunuz? Kolunuzu kaldırdığınızda ekran açılıyor mu? Hiç telefon görüşmesi yapıyor musunuz? Aktivite takibi yapıyor musunuz? Müzik dinliyor musunuz?
Doğru dediniz onu dümdüz yazdım :))
Otomatik stres, nabız ve uyku takibi sürekli açık.
Günde ortalama 20-30 alıyorum. Telefon görüşmesi günde 1-2 kez kısa süreli oluyor. Aktivite takibi yapıyorum, haftada 3 gün yürüyüş vs.
Sadece müzik olayı yok bende.
Gt2e kullanan var mı iPhone da?
Saatten Huawei Sağlık uygulamasına verilerin aktarılmasında sorun yaşamadım, genelde gecikmesiz senkron ediyor. Uygulamayı açtığımda güncel bilgiler görebiliyorum. Apple Sağlık uygulamasından da bu verileri görebiliyoruz.
Hava durumunu şimdi güncelledi, görebiliyorum. Gün içinde uygulamayı açsam dahi senkron yapmamıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
App storede huawei health yorumlara baktım tüm iphone kullanıcalı şikayetçi memnun değil.
ben iphone u baglayamadim bile iphone u bulamadi. normalde huawei tel. kullandigim icin benim icin onemli degil.
Anladım iphone kullanan biri için almamak gerekli huawei watch kanser olunurmuş.
Milleti kandırıyor satıcılar,youtuberler alın diye iphone sahiplerine
yalniz kullananlar da var ben de anlamadim kimisinde oluyor kimisinde olmuyor.
Hocam sağlık uygulamasının içinden ürün listesi güncellemesi yaptınız mı? Yani listede gt2 pro var mı?
denedigimde direk olarak gt2 pro cikmadi. gt 2 serisi cikiyor. orada gt2 pro resmini gorunce eslestirme yaptim huawei de. aynisini iphone ile yapinca bulamadi saati maalesef sonra biraz ugrastim olmayinca biraktim.
Sürekli nabız vs takibi, bildirimler açık, "ekran her zaman açık" aktif, haftada yaklaşık 1 saat aktif gps kullanımı ile haftada 1 şarj ediyorum. Genelde %10'a düşmüş oluyor ve %90lara kadar şerj ediyorum.
Bulamadı derken listede mi çıkmadı? Listede çıktı da eşleştirme mi yapmadı?
Listede cikmadi ama o listede gt2 pro resmi var. ama yine de bluetooth ile bulamadi.
Saati ayni sekilde almisiz.
Telefonum iphone x.
Saati ilk aldigimda sarji tam 60 idi.
O sekilde kullanmaya basladim. Ayni sekilde min 1 saat guncelleme yapti ve surekli saati kurcaladim. Butun veriler acik aldigim sekilde.
O sarj bana 5 gun yetti pil 10 iken sarja taktim. 2. Sarjim 11 gun gitti.
Butun bildirimlerim acik ve isim geregi surekli msj veya arama gelir bu arada. Gunde ortalama 20 arama belki daha fazla ve surekli bildirim.
Ben pilinin bu kada gidecegini tahmin etmezdim.
Cunku ilk kullanima gore 8-9 gun gider diye tahmin etmistim. Cok memnunum.
Uyku takibi yuzunden 24 saat kolumda saat.
Kim demis iphone da kullanilmiyor diye. Telefonum hep iphone oldu. Iwatch da kullandim.
Iphone x telefonum ve su ali saatim bu. Hic sorun yasamadim ve cok memnunum. Bir ustteki msjta baska arkadasa cevabimi okuyabilirsiniz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X