Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 [ANA KONU] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.718
Cevap
218
Favori
887.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üstad ben özelliklere göre yorumladım. Active 1 i kullandım .

Bence övme olarak değil karşılaştırma olarak oku.

Hangi öven insan ;
    "Eğer cihaz 1 hafta kullanım sunarsa active tercih ederim" der ?

Bence yazımı 2 belki 3 kere okuman lazımdı.

Bir de bu saat nasıl oldu da bu kadar popüler şuan onu da düşünmek lazım.

45 günde 1 milyon satan saat ( Huawei watch gt2 )için insanlarda bir kafa var neyin kafası bende bilmiyorum.
    ---

Youtube da şöyle bir yorum yapmıştım ;

Arkadaşlar Ekran Sürekli açıkken şarjı 1 gün bile dayanmıyor deniyor. Telefonu şarj ediyoruz yetmiyor her gün saati tak çıkar yapacağız bir de . Kesinlikle Huawei watch GT 2 alın derim. Bu saatin ne zaman şarjı 7 ila 15 gün dayanır o zaman tercih edersiniz.

Bana göre eksiklikleri ;
    - Ekran sürekli açık modda 1 günü bile tamamlamıyor. - Huawei watch GT 2'de en az 9 gün ekran açıkken şarjı gidiyor.

- Ekran kapalı ortalama 2 gün gidiyor . _ Bu da cihaz uyku takibi vs. yapması için gündüz şarj etmeniz gerekiyor. Huawei GT 2 ekan kapalı aod ) en az 13 gün gidiyor .

Ekran akıcılık deniyor. Watch GT 2 yeni bir işletim sistemi olduğundan gelişmeye ve geliştirilmeye açık ve kişiyi rahatsız edecek bir gecikme söz konusu değil. 15 günlük kullanım olayı kesinlikle daha önemli. İnsanlar 10 yıl önceki gibi cihaz takılıyor işlem yapılamıyor falan zannediyor. Böyle birşey yok cihaz beklemede çok batarya yemesin diye kendi içersinde uyku moduna alıyor ve ilk tıklama da geç cevap veriyor. Eğer sürekli açık ekran kullanıyorsanız böyle bir sıkıntı da olmuyor.

- samsgun acitve serisi diye geçiyor ve Huawei GT 2 gibi kolda şık durmuyor. Eğer spor dışında ben her ortamda kullanırım diyorsanız kesinlikle Active 2 Almayın . Huawei GT 2 classic modeli alın derim yada sport alın classic kayış sipariş edin.

- Active serisinde kadran yükleme özelliği mevcut GT2 de şuan bunu harici yapabiliyorum ama bir çok kişi bu olay için betada olan yazılımın çıkmasını bekliyor. Yani cihaza kadran özelliği gelecek fakat illa da kadran yüklemek istiyorum şuan ben derseniz bunun yolları internette yazıyor.

Özetle Ben neden Huawei GT 2 tercih ettim yazayım;

1 - Herkesin olduğu gibi benimde birinci önceliğim şarj olayı. Abi ne böyle her gün telefonu şarj ediyoruz yatağın yanında şimdi de saati mi şarj edeceğim diyorsanız ------>>> Huawei GT 2
    2 - Günü geldiğinde spor Günü Geldiğine takım elbisenin yanında akıllı saat kullanırım diyorsanız ------->>>> Huawei GT 2
    3- Telefonum yanımda ama saatimden internete gireyim, youtube izleyeyim , oyun oynayayım diyorsanız ( saatten bunu yapabilmeniz için telefonun yanınızda olması lazım ) ----- >>>> Active 2
    4- Cihazda akıcılık olayı. ikisinide kullandım. Huawei cihaz uyku modundan çıktıkan sonra akıcı hale geliyor. Onun dışında akıcılık konusunda sıkıntı yaşamıyorsunuz . Rahatsız edici bir durum yok . Ama yağ gibi aksın derseniz ---->>> Active 2 Benim fikrimi sorarsanız Huawei de arayüzde bir gecikme rahatsız edici veya neden aldım ben bu cihazı dedirtecek bir durum yok yani açıkcası ben bu konuya neden takılıyorlar anlamıyorum.

Samsung Active Serisini ne zaman tercih ederim ;

Şarjı 1 hafta gider o zaman birinci tercihim kesinlikle Samsung serisi olur. İnanın bana daha önce de akıllı saat kullandım saati her gün telefon gibi şarj etmek , şarjı bitecek bitmeden şarj edeyim düşüncesine girmek artık çekeceğim bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayt -- 21 Aralık 2019; 14:56:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bisiklet antrenmanından görüntüler bu şekilde

Huawei Watch GT2 [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

hocam atladığınız şeyler var,

ekran açık modda bilek hareketi ile saat uyanmıyor, bu da 9 gün değil 9 ay bile dayansa tam manasıyla ekran açık modu var denemez ve diğer saatlere üstün sayılamaz. çünkü diğer saatler uyanıyor kaldı ki samsung akıllı saatlerde ekran açık modda saatin saniye kısmı sürekli hareket edebiliyor. Elmayla armudu kıyaslayıp huawei'yi övmek neyin kafası?

Bu saatin menüsü yok desek yeridir, basit ayarları yapan toplam 4-5 ekrandan ibaret ilkel menüleri var ve o basit menülerde geçişte bile sürekli lag var sanki 10fps görüntü izlermiş gibi bir izlenim bırakıyor.

Bu saatin tek iyi özelliği tasarımının şık olması.başka hiçbir esprisi yok. Şarj olayı yalan çünkü zaten bileklik gibi tasarlamışlar. Bileklik gibi akıllı saati kullanıyorsam neden 10 katı para ödeyim.

Şuan galaxy watch 46mm ile birlikte kullanıyorum. Bakalım inşallah update ile adam ederler bu saati.

Alıntıları Göster
    Siz akıllı saat ile ne yapıyorsunuz merak ettim?
    Bu saatte benim olsa iyi olur dediğim nokta Google asistan ve bildirimlerin daha tutarlı olması.
    Widget tarzı ekler ve ekranlar olsa da iyi olurdu. Onun haricinde saatten video seyretme, internete girme gibi aşırı kullanışsız şeyler zaten beklentim olmadığı için onları yazmıyorum.
    Benim için vaat ettiği seylerin büyük kısmını iyi yapıyor olması en önemli artısı.

• Bu ara favori kadranım bu . Bir çok detayı bir arada gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayt -- 21 Aralık 2019; 16:35:21 >
  • tuncayt T kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Aslında kolda şık durması , batarya ömrü çok iyi. Bu ekran lekesinden dolayı hemen de alasım gelmiyor . Bir daha aynı sorunla karşılaşırsam yeniden iade et sonra bekle fln. Sırf bu yüzden active 2 ye yöneldim. Onu da sırf bataryası yüzünden almayacağım sanırım. Söyledikleriniz gayet doğru tespitler. Bana en uygun gt2 . Biraz daha bekleyeyim belki yeni saatlerde böyle ekran lekesi sorunu olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

bu konuda bırak tr yi, çin dahil herkes tepkili. Çinliler bile memnun değil sınırlamadan. Huaweinin bu tip sorunları yoktu zaten. daha evvel serilerini kullanan biri olarak çok güzeldi eski saatleri..

Amerikayla çıkan android sorunundan sonra çıktı bu problemler. Epey patent vs cezası yemiş sanırım.

Amacım huaweiyi övmek veya yermek değil. Malzeme bu, custom face yüklemek benim için 5 dk sürmeyecek ama halen yüklemedim.

Bana yetenlerler ;

- stok face ler şimdilik idare ediyor.
    - şarjı iyi gidiyor
    - fitness ölçümleri beklediğimden harika
    - su geçirmiyor ( havuzda kullanabilme ferahlığı )
    - saatin çok şık olması ( spor ve klasikte kullanımda çok yakışıklı olması )
    - kolda neredeyse yok gibi olması

keşke olsaydı dediklerim ;

- whatsappta sesli yanıt verip karşıya yazıyla gitmesi
    - navigasyon ( görsel harita + sesli komut )
    - bilek hareketiyle menüde gezinebilme veya saat ekranına geri dönebilme
    - asistan

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mart ayındaki lansmanlara göre kafama yatan saat bulursam onu alacağım. moto360 ı hatırlayanınız var mı ? ekranı onun gibi olup şarjı da en baba kullanımda 3 gün yetebilecek olan saat bulursam onu da alacağım. tizen de istemediğim için mutlaka wear olmalı. Bu sene çıkmazsa artık sonraki sene güzel saat çıkar diye umuyorum. Bu zaman zarfında gt2 ile keyifli zamanlar geçireceğimi düşünüyorum.
    Senin keşke olsa dediklerinin hiçbiri benim keşkelerim değil. Ben olanla yetinirim, sıkıntı yok. Tek gıcık olduğum başka yerde olan özellikleri açmak için binbir takla atmamız gerektiği.

GT'de de mesela saat arayüzü yükleme yöntemleri varmış, satınca farkettim. Daha doğrusu saati bulamayıp forumları okuyunca 😄.

Sonuç olarak, cehalet mutlulukmuş. Formu okuyup bunları öğrenmesem ve saat stoklarda olsa şimdiye kolumdaydı 😄.
    Yoksa Samsung'u, Huawei'yi, Apple'ı, hepsi aynı bokun soyu. Ticari kaygıları, aptal kısıtlamaları, seni bir şekilde izleme istekleri hiç bitmez.

• intiveydemila kullanıcısına yanıt
    Leke olunca geri alıyorlarsa iade surecinde sıkıntı olmayacaktır. Saati aldiniz ve leke çıktıysa bir süre kullanip keyfini cikartabilirsiniz. Sonra iade edersiniz.

Ben aldığımdan beri bakmadim ve hemen jelatin yapıştırdım. Jelatin farkedilmiyor bile. Ote yandan ileride rahatsiz edici birsey hissedersem veririm servise. Şimdilik keyfini çıkarıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncayt

Bu ara favori kadranım bu . Bir çok detayı bir arada gösteriyor

Selam. Bunu nereden indiriyoruz. İlk sayfada işlemleri yapmama rağmen bir çok kadran var fakat bunu bulamadım.

• btutkan B kullanıcısına yanıt
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayt -- 21 Aralık 2019; 20:50:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayt

-
    Selam. Link hata veriyor

• btutkan B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, istediğin arayüzü ve birkaç arayüzü yükledim. Bunlar benim begendiklerim.

Dileyen arkadaşlarda bu sayfaya beğendiği arayüzleri yükleyebilir.

Bu arada dediğin model MZ04 Gray - Bildirim geldiginde de okumazsan eğer yeşil kalıyor bunu da yeni farkettim.

• Up

• Telegram hesabına da yüklediler buradan bakabilirsiniz.

t.me/esferas_huawei_gt_dials

• Merhaba belki önce sorulmuştur ama ben göremedim. Benim saat uyku takip çalışmıyor. Benim gibi sorun yaşayan varmıdır acaba.Daha önce samsung watch kullanıyordum Dalkikası dakikasına ölçüyordu. Gt2 de ise ya hatalı ölçüm yapıyor ya da hiç ölçmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilsimsek06 -- 22 Aralık 2019; 6:1:14 >
  • Şuan hangi teknosa yada vatan da var bilgisi olan varsa yazabilirmi? Tskrler

• ilsimsek06 İ kullanıcısına yanıt
    Uyku takibi dakik. Istersen bi resetle tekrar kurulum yap.

Olmazsa servis e ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoman_erdem

Şuan hangi teknosa yada vatan da var bilgisi olan varsa yazabilirmi? Tskrler

Bu Telekom Bayisi satıyor. Fiyat bence alınabilir. Ama firma güvenilir mi ?

Vede ;

"Satış Sonrası Servis
    21 Yıldır OKM TELEKOM Güvencesiyle.." dediği Resmi Huawei garantisi değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imtr -- 22 Aralık 2019; 11:36:7 >

• ilsimsek06 İ kullanıcısına yanıt
    Huawei health üzerinden kontrol ettiniz mi açıksa ölçmüyorsa sıkıntı var demektir

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcayypc -- 22 Aralık 2019; 16:41:4 >
  • cakabooo C kullanıcısına yanıt
    Anladım. Yani telefonun ses düzeyine göre hareket etmiyor anladığım kadarıyla? Her seferinde manuel ayarlamak da çok büyük bir eksi.

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.