Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 [ANA KONU] (471. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.718
Cevap
215
Favori
887.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saatlerinden başka alınacak neyi kalmıştı ki zaten..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Watch gt 2 e var bende garantisi bitik. bugun 10 dk denize girdim. Dalma yok sadece 10 dk. Çıkışta saat çalıyordu ama 20 dk kadar sonra baktım ekran yok. Hiç bir şeklide açılmıyor. Saat öldü sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Honor MW 2 aldım ve Huawei health uygulamasını play store üzerinden kurup kullanmaya başladım ancak bana sürekli Huawei health uygulamasını güncelle diyerek play store dışından indirip kurmamı istiyor. Şu anda saati kullanmamda bir sorun yok sizce kurmalı mıyım? Sonraki sürümlerde herhangi bir sorun çıkıyor mu acaba? Özellikle Honor MW 2 kullanan arkadaşlar ne yapıyor merak ediyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

iphone kullanmasam ve şu tasarımda bir android wear os’lu model bulsam direkt alırdım

• philadelphos kullanıcısına yanıt
    Huawei in kendi marketi olan app gallery i kurup hms core ve health uygulamasını oradan indirin. Google play store dakiler güncel olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: educationist

Watch gt 2 e var bende garantisi bitik. bugun 10 dk denize girdim. Dalma yok sadece 10 dk. Çıkışta saat çalıyordu ama 20 dk kadar sonra baktım ekran yok. Hiç bir şeklide açılmıyor. Saat öldü sanırım.
    Geçmiş olsun. Valla istediği kadar su geçirmez desin ben sadece ara sıra temizlik için yıkarım ama ne denize nede havuza girmem.Garantili olsada kabul etmiyor servis.

• Eee şimdi güncelleme geldi ne farketti ki.Yahu menülerde falan bir değişiklik yenilik yapın illa birton para verip gt3 mü alalım.Şuan zaten O kadar paraya gt3 değmez.Varmı başka fikri olan.

• serhat1971 kullanıcısına yanıt

Android kullanıyorsanız galaxy watch 4 serisi öneririm 5 serisi tanıtıldı ama fiyatı epeyce artmış ondan dolayı 4 serisi daha mantıklı bence

• quote:

Orijinalden alıntı: vurucumuhammet

Android kullanıyorsanız galaxy watch 4 serisi öneririm 5 serisi tanıtıldı ama fiyatı epeyce artmış ondan dolayı 4 serisi daha mantıklı bence

Tavsiyeniz için teşekkürler evet android samsung kullanıyorum.zaten galaxy watch tan huawei ye geçtim.Samsung watch uygulama falan yükleniyor güzel ama şarj konusu lanet, biraz yoğun spor falan 1.5 gün ancak dayanıyor ama huawei de ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum hatta birde watch fit aldım.Samsung sarj süresini arttırabilse eminim birçok kullanıcı yine samaung watch a dönecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 17 Ağustos 2022; 10:8:57 >
  • Yusuf1653 kullanıcısına yanıt

Kendi mesajımı yanıtlayayım. Furenfa olandan 2 renk satın aldım ve gayet güzeller.

Huawei Watch GT2 [ANA KONU]

Ne kadar sürede şarj olduğunu bilmiyorum ama bizim saatler tam olarak akıllı saat değil bence bileklik deneyimine daha yakın o yüzden şarjı göze alıp ona geçerdim ben de😅

• vurucumuhammet V kullanıcısına yanıt
    Galaxy s3 classic ve galaxy watch modellerini 4 yıl kullanmış biri olarak 1.5 saat civarı şarj oluyor ve saat gibi kullanırsanız 2 günü zor buluyor bitiyor.Uygulama yüklemeleri düşünürsek çoğu paralı.Ben ezan uygulamasını ve birkaç ücretsiz uygulamayı yüklemiştim ama inanın belli bir süre sonra bakmiyorsunuz bile.Ücretsiz saat arayüzleri var ama geneli ücretli ve kırık program falan kurup yükleyemedim.Ama huawei öyle değil kırık uygulama ile istediğiniz saat arayüz dosyasını yükleyebiliyorsunuz yeterki saat dosyası olsun.Benim için bu daha önemli.Sarj kullanım süresi zaten çok iyi.Spor uyku aktivite müzik gayet yeterli.Eger huaweinin sarj kullanım süresine alıştiysanız samsung watch ta yoğun kullanımda 1.5 günde bir sarj edip bıkınca ne demek istediğimi anlardınız...

• Uzun süredir merak ettiğim bir konu var ve biraz araştırdığım halde bir sonuç elde edemedim.

Huawei watch gt2 saatimi 2 yıldan fazladır kullanıyorum. İlk başta android telefonla sorunsuz kullandım. Sonra iPhone’a geçince bazı özelliklerini kullanamayacağımı biliyordum.

Sorun şu ki saat yüzlerinde hava durumu gösterenler oluyor mesela hava durumu güncellemesini sadece huawei Health uygulaması açıksa yapıyor. Ya da telefonumu bul arka planda huawei health açıksa çalışıyor ama kapattığım zaman çalışmıyor. Huawei healt uygulamasına tüm izinleri verdim konum her zaman açık arka planda çalışma özelliği açık ama yine de uygulamanın kendisi açık değilse bu özelliklerden faydalanamıyorum. Bunlar da iOS’la ilgili eksikler mi yoksa benim mi yapamadığım bir şey var bunu merak ediyorum. Bu özellikleri iPhone’unda kullanabilen var mı?

• Nyiragongo kullanıcısına yanıt
    normal iphone kullanan herkeste böyle

Gt 2 serisinin pil performansı gerçekten şahane ama iphone kullanan biri olarak saatten müzikleri dahi değiştiremiyorum honor versiyonu kullanıyorum. Aramalara cevaplama ve spor takibi dışında gerçekten akrep yelkovandan ibaret açıkçası ne bir mesaj yanıtlama ne konum için yönlendirme ne bi müzik fonksiyonu bilemiyorum bileklik gibi daha çok

• huawei gt2 sayfasında hangi özelliğin ne tür cihazlarla beraber çalıştığı zaten açıkça belirtilmiş arkadaşlar.

uyumlu cihazınız olmadığı halde saati alıp sonra "aaa kullanamıyorum" demeniz abesle iştigal değil mi?

satın alırken okumadınız bari şimdi okuyun: https://consumer.huawei.com/tr/wearables/watch-gt2/

• vurucumuhammet V kullanıcısına yanıt
    Zaten saat bolca kadran,konuşma,müzik çalar,sağlık ve sağlık uygulamalarından ibaret.Bana yeterli.Size yetmiyorsa telefonunuz uyum sağlamiyorsa apple watch almanız daha uygun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 20 Ağustos 2022; 12:14:28 >
  • Merhaba.

Bir tane akıllı saat almak istiyorum. Honor Watch Magic 2 ile Huawei GT 2 arasında kararsız kaldım. Aslında yaklaşık 1700 Tl ile Honor marka alacaktım. GPS dışında altimetre, barometre ve pusula özellikleri ile fiyatı cazip geliyor.du Ancak markanın uzun süredir güncelleme vermediğini, izlediğim videolara gelen yorumlarda okudum.

Huawei GT 2 modeli, Honor yerine tavsiye ediliyordu.

Merak ettiğim konu, yukarda yazdığım altimetre, barometre ve pusula özelliklerinin GT 2 de mevcut olup olmadığı. GT 2'nin sık sık güncelleme aldığını kullanıcıları dile getiriyor. Son olarak aldığı güncelleme ne zamandı ve telefona kattığı özellik neydi?

Ek: Aktif olarak bisiklet sporu ve doğa yürüyüşü ile ilgileniyorum. Yukarıda yazdığım harita, altimetre, pusula gibi özellikleri sormamın sebebi buydu.

Teşekkür ederim.

• srdrrr kullanıcısına yanıt

güncellemelerle aman aman bir özellik eklenmiyor "fiyatına" göre honor magic watch 2 bisiklet ve trekking gibi aktivitelerde size fazlasıyla yeter...

• Kayar saniyeni tema var mı

• 
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.