Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 [ANA KONU] (470. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.718
Cevap
217
Favori
887.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kendileri kaybederler, alternatif çok, ayrıca huwai dünyadan dışlanıyor, tamamen çin e iç pazara yönelik bir marka olur ve kaybolup gider, bence verebilir diye düşünüyorum bu yıl sonuna kadar, vermezse 2023 ten sonra daha da vermez, içe kapanık bir marka olur gider zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    harmony os çinde bile dağıtılmadı donanım yetersizliğinden 32mb ram ile sadece lite os çalıştırır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Baldbani kullanıcısına yanıt
    gt2 pro ile donanımı aynı ama, ona verirse gt2 ye de pekala verebilir, hiç olmazsa uygulama desteği vermesi kesinlikle gerekli

• Merhabalar severek Kullandığım Gt2 Pro su geçirdi ve bozuldu. servis kullanıcı hatası deyip 4300 tl istedi başka servise gönderdim 6000 tl istediler yapmak için. cihaz suya dayanıklıymış, içinde havuz ve deniz uygulaması olması bir şey ifade etmezmiş. zamanla aşınır elini yıkarken bile garanti dışı kalabilir. Buradan anladığım Gt2 Pro su geçirir. kötü bir tecrübe oldu. Benzer sorunlar yaşayanlar olabilir. şikayet var a yazdım ama arayan soran olmadı :) linki buraya eklemeye çalışacağım destek verirseniz memnun olurum teşekkürler.

-4300 tl ile ilgili resim de eklemek istedim. istanbul servis 6 bin tl istedi fixsmart ama onlar telefonda istedi belge sunamıyorum.

Huawei Watch GT2 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilaksali -- 9 Ağustos 2022; 13:31:13 >

• ilaksali kullanıcısına yanıt
    saat şuan 3000 tl tamir için 4300tl istemişler şaka gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dionysos1977 kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar bende de arkadaşın problemine benzer bir sorun var. Telefona gelen aramaları cevapladığımda ya da ben arama yaptığımda sesim karşı tarafa gitmiyor. Görüşme ekranındaki BT ye tıkladığımda sesi saate veriyor sonra tekrar bastığımda ses telefona düşüyor ve ancak o şekilde sesim karşı tarafa geçiyor. İlk etapta sanki telefon ve saat arasında sisten bir kararsızılık yaşıyor gibi. Saat GT3 bu arada. İyice işkenceye dönüştü bu durum yardımcı olabilirmisiniz.

• ilaksali kullanıcısına yanıt

gt 2 pro sıfırı huawei sitesinde 3500 değil mi zaten yahu?. tamiri için 4290 tl nasıl olabiliyor. gt 3 mü yoksa sizdeki cihaz, yanlış mı yazdınız? gt 3 pronun bile sıfırı 5500tl gerçi huawei sitesinde. ona bile 4290tl tamir ücreti değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf1653 -- 9 Ağustos 2022; 14:16:52 >
  • cihazım malesef gt2 pro. şikayet var sitesinde servis formu da var.

• Gt2 ikinci el kaça satılıyor? Satsam mı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaba -- 9 Ağustos 2022; 23:38:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben daha 2 gün önce gt2 model saat aldık ilk gün bir tane güncelleme aldı 70mb kadar güncellemeyi aktarması 3 saati buldu ardından dün 230mb kadar bi güncelleme aldı ve uzun süreceğini tahmin edip gece güncellemeye koydum ama sabah kalktığımda daha %66'daydı ve evden ayrılmam gerekiyordu mecburen güncellemeyi iptal etmem gerekti. Bu aktarılın bu kadar yavaş olmasındaki sebep ne telefon olarak iphone 6s kullanıyorum (çoğunlukla saati telefona bağlı bırakmıyorum zaten şarj yetmiyor diye) telefondan mı kaynaklı yoksa uzun uzun beklemem mi gerekiyor. İnternete baktığımda HUAWEI'nin kendi sitesinde silent update'i açın diyor onu mu yapmalıyım?

• edrolu87 E kullanıcısına yanıt

Bu sorun iki yıldır var hocam. Huaewei telefon ile sorun yaşamıyordum, Samsung'a geçince aynen böyle oldu. Artık pes ettim. Samsung telefonlar ile uyumlu değil.

• Yeni yazılım gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor68 -- 12 Ağustos 2022; 12:30:44 >

• meteor68 M kullanıcısına yanıt

bu güncelleme bana 9 ağustos tarihinde geldi ama güncelleme notlarında kayda değer bir iyileştirme görmediğim için foruma yazma gereği duymadım. uygulama yükleme özelliği gelse güzel olur.

• Bende hâlâ gözükmüyor güncelleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer25 -- 13 Ağustos 2022; 13:25:17 >
  • Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    En bariz fark bu yazılımda.
    Gelen çağrıyı saat üzerinden cevaplayıp görüşme yapmak, bu durum eski yazılımda bazen isim bazen de tel no olarak görünüyordu, şimdiki yazılımda hem isim hem de tel no yazıyor. Artı görüşme esnasında mikrofunu kapatabilir tuşunu da koymuşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meteor68 M kullanıcısına yanıt
    hayır. yeni yazılım bana gelmedi ama bunlar var. bu özellikler 2 güncelleme öncesi gelmişti zaten. 200 küsür mb lık bir güncellemede geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 13 Ağustos 2022; 16:11:29 >
  • Aldığımızdan beri sadece bir tane güncelleme alan magic watch 2 sahipleri olarak sadece bakıyoruz sizin güncellemelere..

• 46mm gt2 saatimi 2 yıldır kendi yanında gelen siyah silikon kayışla kullanıyorum ve biraz sıkıldım.

https://www.hepsiburada.com/mi7a-huawei-gt-gt2-gt2-pro-gt3-honor-magic-watch-2-46mm-samsung-gear-watch-46mm-silikon-kordon-kayis-p-HBCV00001FSW2A

https://www.hepsiburada.com/furenfa-huawei-gt-gt-2-honor-magic-watch-2-46mm-samsung-gear-watch-46mm-silikon-kordon-kayis-a-kalite-p-HBCV00001WL0B0

bu mi7a ve furenfa olanlar iyi satıyor gibi görünüyor. kullanan bilen var mıdır? kullanıcı arkadaşlardan kordon almış olanlar hangisini aldı fikir alabilir miyim? mi7a olanda yorum sayısı oldukça fazla ve memnuniyet iyi gibi ama 75.90₺ fiyatı var. furenfa yorumu daha az ama 44.99₺ bilemedim. ucuza kaçarsam memnun etmeyebilir furenfa kullanan varsa yazabilir mi?

teşekkürler

• Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    Ben saati alır almaz bu kordonu alıp taktım. Nerdeyse 2,5 yıldır kullanıyorum.
    Benim için çok kullanışlı, kola takıp çıkarması çok basit.
    Tek eksiği sıcak havalarda terletmesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sırf bu yüzden huawei den artık hiç bir ürün almak istemiyorum. resmen yarı yolda bıraktı bizi.

• 
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.