Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 [ANA KONU] (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.718
Cevap
218
Favori
887.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • otomatik aktivite tanıma ve kadınlar için regl döngüsü özellikleri gelmiş yeni güncelleme ile
  • erwinsmith06 kullanıcısına yanıt
    Ben kullaniyorum tam uygun ve kullanirken jelatin oldugu goze carpmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fitmans

Ben kullaniyorum tam uygun ve kullanirken jelatin oldugu goze carpmiyor
    Super hocam. Aldim bakalim. Aslinda 2 aydir koruyucusuzdu da, çizilmesin dedim yok yere

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bi problem var gibi ama amoled ekrandan kaynaklı normal bi durum mu yoksa gerçekten sorun mu bilemedim. "Bright class en" isimli temayı yükledim. Karanlıkta otururken cihazın sol üst tarafına doğru mürekkep kayması gibi efekt olduğunu gördüm. Amoled telefonlarda düşük ışıkta yaşanan problemlerden biridir bu durum. Saatin parlaklığını artırınca o siyahlik kayboluyor. Rica etsem bu temayı indirip saatin parlaklığı da otomatikte iken karanlık bi ortamda test edebilir misiniz? Huawei Watch GT2 [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: oturkmen

Ben de Honor Magic Watch 2 alarak aranıza katıldım. Birkaç sorum olacak:
    1-Kutu içinden duvar şarj cihazı çıkmıyor mu? Ben de sadece kablo ve saat ucu vardı.
    2-Bekleme kadranı açıkken bildirim geldiğinde bildirim ekranda otomatik açılmıyor. Bunu nasıl yaparım?
    3-GPS nasıl kapatılıyor?
    4-Daha fazla bekleme kadranı almak için ne yapmak lazım?
    1-)Çıkmaz
    2-)Kolunda takılıyken yukari kaldırman lazım
    3-)Egzersiz baslamadan gps kapalidir.
    4-)Huawei ne verdiyse o diye biliyorum şimdilik baska yolu yok.

Arkadaşlar huawei hariç android telefonlarınız ile taichi yöntemiyle yaklaşık 30 adet kadran yükleyebilirsiniz. Ayrıntılı açıklamalar için telegram yardımlaşma kanalımıza göz atabilirsiniz.
    t. me/huaweiGT2Turkey

• quote:

Orijinalden alıntı: keremalp

Arkadaşlar huawei hariç android telefonlarınız ile taichi yöntemiyle yaklaşık 30 adet kadran yükleyebilirsiniz. Ayrıntılı açıklamalar için telegram yardımlaşma kanalımıza göz atabilirsiniz.
    t. me/huaweiGT2Turkey
    Arkadas onu sormuyor ki bekleme ekrani kadranini soruyor.

Aod ekranından mı bahsediyormuş. Anlamamışın orasını.
    Neyse genel bilgi oldu o zaman benimkisi

• quote:

Orijinalden alıntı: mofarah

Android bir cihaz bulursanız bağlayıp saatin içine kadran yükleme imkanınız olur uygulama üstünden. Harici watchfacelerden bahsetmiyorum, daha önce o şekilde kadran yüklemedim ama yine bir Android cihaz yardımıyla uygulama dışındaki kadranlar da yüklenebilir.
    Teşekkürler bilgi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eduham

Merhaba Arkadaşlar,
    Watch gt 2 veya honor magic watch 2 yi oneplus 7 pro (android 10) ile birlikte kullanan var mı? Herhangi bir uyumsuzluk, bildirim gelmeme v. s. gibi sorunları var mı? Almayı düşünüyorum ama uyumsuzluk sorunu olursa diye korkuyorum. Cevaplar için şimdiden kocaman teşekkürler.
    Honor MW2 yi Oneplus 5T(Android 10) ile kullanıyorum, öyle bir sorun yok.
    Zaten özelliklerde Android-Ios farklılıkları var(Ios ta stres testi ve tema yükleme çalışmıyor sanırım) bir de Huawei telefonlar için 1-2 ufak özellik(saatten telefona fotoğraf çektirme gibi) ekli. Başka fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremalp

t. me/huaweiGT2Turkey
    Kendi kadranımızı tasarlayıp saate gönderme yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erwinsmith06

1-)Çıkmaz

Alıntıları Göster
    Saatte hesap makinesi bulamadım. Nasıl yüklerim?

Tüm ayı gösteren takvim var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erwinsmith06

1-)Çıkmaz

Alıntıları Göster
    2) Öyle yaptım bildirim açılmıyor. Bekleme kadranı bildirimi için illa dokunmam gerekiyor.
  • oturkmen kullanıcısına yanıt
    Saate uygulama yüklenemiyor. Takvim ve hesap makinası mevcut değil saatte.

• saati almadan araştırma yapmayıp aldıktan sonra o var mı bu var mı diye sormak da ne bileyim.
  • Arkadaşlar. Önceden iPhone kullanıyordum. Bildirimler vs sorunsuz çalışıyordu. Ancak telefonu android ile değiştirdim. Mi10. Saate bildirim gelmiyor. Sağlık uygulamasını kaldırıp tekrar yüklüyorum kısa süreliğine sorun çözülüyor. Sonra tekrar eski haline dönüyor. Bağlantıyı kesip tekrar eşliyorum kısa süreliğine sorun çözülüyor.
    Allah rızası için bi arkadaş yardımcı olabilirmi? Sorun nerde?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRecruit

Arkadaşlar. Önceden iPhone kullanıyordum. Bildirimler vs sorunsuz çalışıyordu. Ancak telefonu android ile değiştirdim. Mi10. Saate bildirim gelmiyor. Sağlık uygulamasını kaldırıp tekrar yüklüyorum kısa süreliğine sorun çözülüyor. Sonra tekrar eski haline dönüyor. Bağlantıyı kesip tekrar eşliyorum kısa süreliğine sorun çözülüyor.
    Allah rızası için bi arkadaş yardımcı olabilirmi? Sorun nerde?
    Huawei Watch GT2 [ANA KONU]

Sorun giderme kismindan Xiaomi'yi secip uygulayın ayrica uyg ayarlarindan bütün izinleri verin sağlıka.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_tuzla

Saate uygulama yüklenemiyor. Takvim ve hesap makinası mevcut değil saatte.
    Eski Samsung saatimde hepsi vardı. Gerçi hesap makinesini pek kullanmıyordum ama aylık takvim görünümü işime yarıyordu.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    İlk sayfada yazılı yöntemle Çin hesabı üzerinden sağlık uygulamasına bağlandım. Bir sürü ücretli ve ücretsiz saat arayüzü var. Ücetsiz olanları rahatlıkla yükleyebiliyorum. Ayrıca telefonuma Taichi yükledim ama tüm işlemleri yapmama rağmen multiple face modülünü aktif edince sağlık uygulamasını bir türlü çalıştıramadım.Siyah ekranda kalıyor.Taichi için başka bir yöntem var mı? Telefonum oneplus 7 pro. Saat Honor magicwatch 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eduham -- 11 Temmuz 2020; 13:39:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

Arkadaşlar bi problem var gibi ama amoled ekrandan kaynaklı normal bi durum mu yoksa gerçekten sorun mu bilemedim. "Bright class en" isimli temayı yükledim. Karanlıkta otururken cihazın sol üst tarafına doğru mürekkep kayması gibi efekt olduğunu gördüm. Amoled telefonlarda düşük ışıkta yaşanan problemlerden biridir bu durum. Saatin parlaklığını artırınca o siyahlik kayboluyor. Rica etsem bu temayı indirip saatin parlaklığı da otomatikte iken karanlık bi ortamda test edebilir misiniz?
    Şu mesajıma neden hiç kimse oralı olmadı arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.