Şimdi Ara

Huawei Watch GT1 [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
22
Favori
125.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell den hediye saatimi satıyorum Ankara içi elden almak isteyenler iletişime geçebiliriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu saat WhatsApp bildirimlerinin içini göstermiyor whatsaptan bildirim var diyor o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 25 Mayıs 2019; 10:52:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei gt sport siyah model saati mi Ankara içi elden teslim yapılabilirim sıfır jelatin li hiç kullanılmadı 800 TL fiyat

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    mesajları gösteriyor ama emoji ve resimleri göstermiyor.
  • Satan satana

• Son yediği darbelerden sonra toparlanıp saatle ilgilenmesi zorlaştı. Söz verdikleri saat arayüzleri gelmez büyük ihtimalle de. Ya da gelecekse de çok çok geç gelecek. Ancak ben Huawei nin piyasadan silineceğini düşünüyorum eğer bir anlaşma olmaz ise. Saat piyasanın en iyi saati olabilecekken en kötüleri arasına hızla ilerliyor.

Saatin aktif olan İngiltere forumuna göz gezdirdim, çoğu yılın başından beri istenen özellikleri hala yok. Ki bir kısmı çok çok mantıklı ve muhakkak olması gereken şeyler.

Ve sanıyorum insanlar da bu ihtimallerden dolayı satmaya başladılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halbuki bu kadar güzel estetik bir kasa içinde,nefis bir ekran kalitesinde muhteşem bir pil ömründe cihaz tasarlamışsın.
    50 yüz dolar daha maliyeti yükselseydi de en az bir 16 gb hafızayla saat yüzü ve uygulama destegi olsaydı açık ara dünyanın en iyi akıllı saati olurdu.
    90 dolar seviyesindeki zeblaze,lemfo kingwear gibi android li saatlerde bile 1300 tane arayüz arşivi var elimde.12 tane arayüz nedir yahu.

• keremalp kullanıcısına yanıt
    Senin bileğinin boyu ne kadar ben almak istiyorum ama bileğim ince ve saate oyun veya başka uyg. yüklenebiliyor mu?
  • Daha önce samsung s2 tecrübem oldu, kenarda da mi band2 var hali hazırda ama oğlan el koydu.. S2 yi satıp normal saat almıştım ancak arızalanıp garantiden para iadesi alınca akıllı saat almak istedim tekrar ve araştırmaya başladım.
    Amazfit verge de karar kılmıştım ki watch gt yi ve fiyatını görünce spariş verdim.
    Saatten beklentim kalp ritmi; üst sınır ve alt sınır uyarısı
    Kimin aradığını ve bildirim içeriği (başlık ve kimden olduğu yeterli) en önemli beklentim. İşim gereği telefonu sık kullanıyorum ve toplantılarda falan çok iyi oluyor. S2 yi satınca analog saatte bile istemsizce devamlı saate bakıyordum 😁
    Telefonla konuşma vs gereksiz geliyor ama meşgule atma olayı varsa süper olur.
    Şarj konusu ve havuzda vs su geçirmeme işi yarı yolda bırakmazsa harika olur. Huawei kendi sitesinde 50m kadsr suya dayanıklı diyor 1,60lık havuzda umarım su aldırmayız.
    Ve işim gereği klasik giyinen biri olarak tipi uygun olduğunu düşünüyorum.
    Sparişim yolda pazartesi elimde olacak umarım iyi bir karar vermişimdir. (Beklentilerime göre)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fusion35 -- 26 Mayıs 2019; 22:8:9 >

• eralpulut E kullanıcısına yanıt
    Estetik olarak çok güzel.butün elektronik marketlerde var.kolunda deneyebilirsin.
    Saate uygulama,saat arayuzu vs.yüklenmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tecsession

merhaba hocam. evet cihazı sıfır aldım . açar açmaz günceledim ve şarja takıp %100 yaptım. şarjın bitmesini beklemedim. Dediğiniz gibi birkaç şarj döngüsü bekliycem. detayları burdan yazarım.

hocam acaba aşağıya yazdığım sorularıda cevaplarmısınız

1= Antrenman - açık hava Koşusu ayarları - ekran - antrenman etkisi açık ve kapalı ayarı var. bu ne işe yarıyor?
    2= egzersiz kayıtlarında kaydedilmiş egzersizi nasıl sileriz ?
    3= bağlantıyı koparma olayını Telefon bluetoot kapatarak'mı yapıyorsunuz. saatin bluetoot özelliğini kapatma gibi bir şansımız varmı ?
    şimdiden teşekkürler saygılar.

not: saatin huawei health Çin versiyonuna birkaçtane daha saat yüzü eklenmiş. fotolarını ekliyorum

Ben bir türlü yapamadım adım adım uyguladım ama bir de zaten telefonla sms ile doğrulama olayı çıkmış medcbur türkiyeyi seçiyoruz. bir de benim saatim ingilizce bunu türkçe yapmanın bir yolu yok mu arabistandan geldi de

• Cevabınızı Sahibinden.com'a bakarak bulabilirsiniz. Akıllı saat kısmında Watch GT modelinden geçilmiyor.
  • Pazartesi günü saatim geldi ve %77 şarjla kullanmaya başladım. Devamlı ritim ölçer açık, barometre, deniz seviye yükseklik olan saat yüzünü kullanıyorum. İş telefonuma bağlı olduğu için mail, bildirim ve çağrı alma yoğun şekilde saate yansıyor. (ip6s şarjı öğlene kadar bitecek sıklıkta kullanıyorum)
    Gelen çağrıyı meşgule alma var. Uyku analizi açık vs vs. Neredeyse her özelliği açık.
    Şuan şarj %23 kaldı. %54 lük bir şarj düşmesi beni fazlası ile memnun etti. Gear s2 de aynı günün akşamını bile görmüyordu bu kullanımda.
    Saatten beklentim yukarıdakileri karşılaması yönündeydi bu sebeple satın almıştım. İlk izlenimim çok iyi olduğu yönünde.
    Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fusion35

Pazartesi günü saatim geldi ve %77 şarjla kullanmaya başladım. Devamlı ritim ölçer açık, barometre, deniz seviye yükseklik olan saat yüzünü kullanıyorum. İş telefonuma bağlı olduğu için mail, bildirim ve çağrı alma yoğun şekilde saate yansıyor. (ip6s şarjı öğlene kadar bitecek sıklıkta kullanıyorum)
    Gelen çağrıyı meşgule alma var. Uyku analizi açık vs vs. Neredeyse her özelliği açık.
    Şuan şarj %23 kaldı. %54 lük bir şarj düşmesi beni fazlası ile memnun etti. Gear s2 de aynı günün akşamını bile görmüyordu bu kullanımda.
    Saatten beklentim yukarıdakileri karşılaması yönündeydi bu sebeple satın almıştım. İlk izlenimim çok iyi olduğu yönünde.
    Tavsiye ederim.
    Saatten ne beklediğiniz çok göreceli. Ben antrenman kayıtlarından memnunum mesela. Geçen gün kapalı halı sahada maçım vardı (sahanın sadece 1 yanında kıytırık açıklık var), dış ortam koşusuna ayarlayarak antreman başlattım. Telefonumda antrenman detaylarını inceledim, maç sırasında gittiğim yerler, yaptığım koşu vs gayet iyi performans göstermiş. GPS halı sahanın dışına 1 kez çıkmış, o da anlamsız şekilde değil.

• Arkadaşlar Çin forumlarından takip ettiğim kadarıyla nihayet an itibariyle always on display geldi. Muhtemelen bir iki gün içinde firmware güncellemesini saatlere indirmiş oluruz

Huawei Watch GT1 [ANA KONU]
    Huawei Watch GT1 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremg -- 31 Mayıs 2019; 19:24:14 >

• keremg kullanıcısına yanıt
    Yeni güncelleme geldi arkadaşlar. (1.0.8.34)

Always on display geldi. Dijital ve analog şeklinde iki seçenek var.
    Bunların ayrıca renkleri de seçilebiliyor.
    Ancak aktif ettiğinizde pil ömrünüz yarıya inecektir diye uyarı veriyor.
    Ben kullanacağımı düşünmüyorum bu özelliği.

Bu güncelleme ile kalp ritm ölçümünün doğruluk payının artırıldığı da iddia ediliyor.
  • Selamlar bende yeni aldım always on displey nasıl aktif ediliyor

• bana geldi güncelleme always on gelmiş de çok önemli bir Özellik değil ki zaten bakarken ekran açılıyor direk...

başka faydalı birşey geldi mi
    ..

• Sıfır cihazı mi satışa çıkarmıştım bugün kendim mi kullansam acaba diye düşünüyorum 6 bildirimlere yanıt verilmemesi maalesef halen tedirgin ediyor

• Şuna bluetooth kapatma ve kolu iki kez çevirince uyanma gelse keşke. Kolu kaldırınca, bir şey için uzatınca, birilerine bir şey anlatırken kolları kullanırken ampul gibi yanıyor. Çok dikkat dağıtıyor Allah'ın belası saat. Ekranı uyandırmak için kaldırı inaktif ediyorum o zamanda bir yerden sonra zor oluyor ekranı açmak. Şimdilik ben de satmayacağım. Kağnıyla ilerliyor huawei.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 3 Haziran 2019; 9:5:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.