Şimdi Ara

Huawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
52
Favori
186.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam saygılar, bu watch faceleri honor magic watch 2 de kullanabiliyor muyuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla birebir aynı.kullanabilirsin.huawei ve honor band lar kullaniyor birbirlerini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz indirmek içi daha fazlası için
    Telegram kanalıma bakabilirsiniz.
    Telegram
    Huawei Watch Face Collections by Saint
    https://t.me/hwatchface

Huawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana KonuHuawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana KonuHuawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana Konu

• CNN Türk
    Huawei Watch GT 2e sonunda kullanıcılarla buluştu
    https://www.cnnturk.com/teknoloji/huawei-watch-gt-2e-sonunda-kullanicilarla-bulustu

• arkadaslar,

adim sayisini otomatik km'ye ceviren bir watch face var mi? :) bir turlu goremedim, bulamadim

• Merhaba arkadaşlar, facemaker ile tasarım yapıyorum ama dışarıya aktaramıyorum. Saate nasıl yükleme yapacağım?

Farklı program öneriniz var ise onuda deneyebilirim.
  • bluecat kullanıcısına yanıt
    Sağ köşede export varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: keremalp

Sağ köşede export varmı
    EXport var ama "select the theme's direktory" hatası veriyor..
    Tamam anladım. Exportun yanında info var. İlk orayı doldurmanız grrekiyor. Orada boşluk bırakmayın ve türkçe karakter kullanmayın. Sol altta kaydetme yeri soruyor. Masaustü veya c diskini seçin

• quote:

Orijinalden alıntı: keremalp

Tamam anladım. Exportun yanında info var. İlk orayı doldurmanız grrekiyor. Orada boşluk bırakmayın ve türkçe karakter kullanmayın. Sol altta kaydetme yeri soruyor. Masaustü veya c diskini seçin
    Eyvallah hocam sağol, dışarıya aktarmayı sayende başardım
    Rica ederim

• HUAWEI WATCH GT 2e modeli çıkmış yenifiyatta gayet ideal gibi geldi özelliklerini incelemek isterseniz huawei watch gt 2e fiyat 1.199,00 TL online şatış başlamış,alınırmı nasıl düşünüyorsunuz

Huawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 13 Nisan 2020; 15:50:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahool

HUAWEI WATCH GT 2e modeli çıkmış yenifiyatta gayet ideal gibi geldi özelliklerini incelemek isterseniz huawei watch gt 2e fiyat 1.199,00 TL online şatış başlamış,alınırmı nasıl düşünüyorsunuz

Huawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana Konu
    Mikofon ve hoparlör yok diye biliyorum. GT2 varken 100-200 TL fark için GT2E almak pek mantıklı değil gibi.

• Yeni watch faceler Telegram kanalımızda ücretsiz.
    Telegram
    Huawei Watch Face Collections by Saint
    https://t.me/hwatchface

Huawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana KonuHuawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana KonuHuawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana KonuHuawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana KonuHuawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana KonuHuawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana KonuHuawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana KonuHuawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana KonuHuawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana KonuHuawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana KonuHuawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana KonuHuawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana KonuHuawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana KonuHuawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana KonuHuawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana KonuHuawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana Konu

• saint1 kullanıcısına yanıt
    İncelemek lazım bende, kullanmıyorum ama almayı düşünüyorum, bilenlerden yardım İlk defa kullanacağız o kadar anlamiyorum

saint hocam merhabalar.

telegramdan da takip ediyorum, size birşey sormak istiyorum.

saat arayüzlerinde, diğer akıllı saatlerdeki gibi adım sayını km'ye çeviren bir bilgiyi neden göremiyoruz? huawei yazılımda mı yer vermemiş bu kodlara?

teşekkürler.
  • ByAliTR kullanıcısına yanıt
    Şuan için huawei bu kodu saat yüzleri için açmamış yani distance eklememiş. ilerde ekleyebilir mi bilemem.
    Ancak ben son birkaç temamda distance özelliği matematiksel bir yol ile ekledim.
    SO serisine bakarsanız SO 2' de görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saint1 -- 16 Nisan 2020; 15:15:28 >
  • çok tesekkurler.

lütfen yeni saat arayüzleri de de yer verin distance bölümüne.

iyi günler. 😊

hocam, s17 çok güzel olmuş. sizden ricam etsem distance ekleyip yayınlayabilir misiniz?😊

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.