Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|

|
Merhaba . Tabiki . Benim saat gt6 pro . 2 nci fotoda cikintil cizgiler gt5 pro ile gt6 pro biraz farklı . İçten birleşme yeri easy fit değil . 3 tane pim var uzun . Onlarla hemen takiyorsunuz öyle ki easy fitten daha kolay 😀 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yani şu şekilde ; iki tane tutma cikintisi var saate takarken onlardan içeri sıkıyor gibi yapıyorsunuz yuvaya yerleşiyor . Üzeri kırılan bakla yi dün pense ile çıkartayım dedim zaten baklalar fazla 3 er adet fazla , oranın boyasını zedelemişim azıcık . Gözle farkedemedim , şimdi telefonla makro çekim yapayım derken gördüm bu arada :( İç kısımda olduğu için de farketmedim . Foto çekmeseydim şimdi farketmeyecektim de . Ayrica şimdi dış tarafına da baktım orada da pense iç taraf gibi ufak zedeleme olmuş , telefonla baktım . İsterseniz satıştan çekeyim . Yada 200 tl daha düşeyim fiyattan. Kendim olduğu kadar kullanırım belki her ne kadar gt6 pro için de sipariş geçtim 2 bin de ona verdim ama ne yapalım , dün böyle düşüncesiz hareket yaptık işte hocam 😔 ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 26 Ekim 2025; 21:23:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|