Şimdi Ara

SATILDI—HUAWEI WATCH GT 5 PRO GERÇEK TİTANYUM KORDON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Zonguldak İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Huawei Model #Mate 20 Pro
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILDI—HUAWEI WATCH GT 5 PRO GERÇEK TİTANYUM KORDON

Arkadaşlar Ae den GT6 Pro ya uyar diye aldığım ama sıfır oturmadığı için ve ilk pimin üzerindeki minik başlık kargoda kırıldığını gördüğüm için yarı fiyatına veriyorum . Hiç kullanmadım sadece denedim . Pimdeki olay ilk pim olduğu için takip çıkarılmayacak yerde . Kaldı ki eski sistem ince iğne ile de sökülebiliyor ben denemedim . Ben ürünü 1800 den aldım gümrük vergisiyle zaten 700 lira vergi . Ae ye refund yaptım ama muhtemelen 500 tl geri iade ederler . 900 liraya sıfır titanyum rengi Orjinali ile herseyi aynı, harika bir kordona sahip olabilirsiniz Gt 5 pro için . Ben gt6 pro olanını bekleyeceğim artık . Refund yapma sebebim pim kırığından değil aslında saate tam uymadı:)

Fiyat: 900 TL ( kargo alıcı ödemeli uygulama üzerinden olur)

Yer :Zonguldak .

Bütün detaylar fotoğraflarda var arkadaşlar .

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Zonguldak Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam merhaba, kordonun kasa ile bağlantı yerlerinin görselini ekleyebilir misiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Merhaba . Tabiki . Benim saat gt6 pro . 2 nci fotoda cikintil cizgiler gt5 pro ile gt6 pro biraz farklı . İçten birleşme yeri easy fit değil . 3 tane pim var uzun . Onlarla hemen takiyorsunuz öyle ki easy fitten daha kolay 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beytullahbkc kullanıcısına yanıt

Yani şu şekilde ; iki tane tutma cikintisi var saate takarken onlardan içeri sıkıyor gibi yapıyorsunuz yuvaya yerleşiyor . Üzeri kırılan bakla yi dün pense ile çıkartayım dedim zaten baklalar fazla 3 er adet fazla , oranın boyasını zedelemişim azıcık . Gözle farkedemedim , şimdi telefonla makro çekim yapayım derken gördüm bu arada :( İç kısımda olduğu için de farketmedim . Foto çekmeseydim şimdi farketmeyecektim de .

Ayrica şimdi dış tarafına da baktım orada da pense iç taraf gibi ufak zedeleme olmuş , telefonla baktım . İsterseniz satıştan çekeyim . Yada 200 tl daha düşeyim fiyattan. Kendim olduğu kadar kullanırım belki her ne kadar gt6 pro için de sipariş geçtim 2 bin de ona verdim ama ne yapalım , dün böyle düşüncesiz hareket yaptık işte hocam 😔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 26 Ekim 2025; 21:23:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.