Şimdi Ara

Huawei U8850 Vision 299 lira (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
16
Favori
89.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok özel kişilere güzel bir bayram ve doğum günü hediyesi bence.
    Kasasının şıklığından ötürü bayanlar eminim sevecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zupervisor

arkadaşlar worldcard 100 TL puan kampanyası 31 Temmuz'u da kapsıyor mu? Yani şimdi sipariş versek kampanyaya katılmış olacak mıyız?

gece 12ye kadar sureniz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cihaz Android 2.3.7

Cihazın üzerine Samsung veya Apple yazıp piyasaya sürseniz 1.000 liradan aşağı satılmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 31 Temmuz 2013; 12:48:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan7669

inanmayan inanmaz arkadaşım telefon elimde şuan kimseye yalan borcum yok sim yuvasına aydınlık ortamda bakın bakalım ne göreceksiniz

yenilenmis olmasi neden bu kadar sorun ki sonucta garantisi var

• Arkadaşlar ben sadece sosyal medya uygulumaları ve internet için almak istiyorum.Bu fiyata daha iyisi yok gibi geliyor.Hepsiburada'da stok sıkıntısı var galiba.Gidip bizi 1 ay bekletmesinler?
  • surumle ikgili cok guzel bir konu okuyabilirsinizhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=70677602&p=1

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Benim cihaz Android 2.3.7

Cihazın üzerine Samsung veya Apple yazıp piyasaya sürseniz 1.000 liradan aşağı satılmazdı.

varsa bi önden arkadan cebi çekersen bende kararımı netleştirsem eşim için
  • az önce 1 adet sipariş verdim. hayırlısı bakalım.
  • quote:

Kesinlikle katılıyorum. Buna yakın özelliklerde olan telefonların fiyatları ortada. Huawei markası Türkiye'de bilinmiyor ama Dünya çapında bir markadır. Almak isteyenler eğer beklentilerini çok yüksek tutmazsa düşünmesin alsın ama önceden iPhone, Galaxy S3 gibi telefon kullananlar beğenmemek isterse birkaç bahane bulabilirler. Eğer aldığınızda sorunlu çıkarsa iade edersiniz gider. Tek dikkat edeceğiniz ekran jelatinini çıkarmayın ve kutusuna zarar vermeyin.
  • Siparişi verdim elimde blackberry vardı mesaj için bb kullanıyorum ama sosyal medya için android şart arkadaş vallaha şart mesaj yazarken zorlansamda değer o değil gene Huwaei 'ye dönüş yaptım ilk androidli telefonumda x5 di bu ondan sonra cıktıgına göre bu ondan daha iyidir sonuçta :D Hadi hayırlısı :)
  • Referans olması için benim cihazın sim takılan bölümü:

Huawei U8850 Vision 299 lira

Telefonun menü görünümü:

• apple kaliteli fakat samsungun bazi telefonlari icin bunu soyleyemem suan ace kullaniyorum telefon gelirse guzel cikarsa aceyi hemen imha edecem bu kadar basit donan yavas tel olmaz olsun samsungun diger dandik modelleri gio fit s5360 biraz daha var aklimda degil samsung kaliteli marka degil bazi modellerde fiyati ucuzda degil hep malzemeden caliyor sonra yeni model cikariyor onada biraz ram hafiza ekliyor mantik hep ayni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeytv -- 31 Temmuz 2013; 13:10:57 >
  • Alıp da eline ulaşan arkadaşlar izlenimlerini paylaşırlarsa iyi olacak düşünenler için.Kullanılmış mal yazmış bazıları.Demek ki kvk marketteki açıklamalarda yazan ''teşhir ürünü'' doğruymuş.Kvk açık açık yazmış ama hb de sıfır ürün diye geçiyor.Çok yazık insanları bu şekilde oyuna getirmeleri.Bu kadar da kullanılmış ürün olmaz ki.Bu da aklımı kurcalıyor doğrusu
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Ustat senin kapak arkasında yapışkanlı uyarı kağıdı var bende çıkmadı hayırdır işallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

apple kaliteli fakat samsungun bazi telefonlari icin bunu soyleyemem suan ace kullaniyorum telefon gelirse guzel cikarsa aceyi hemen imha edecem bu kadar basit donan yavas tel olmaz olsun samsungun diger dandik modelleri gio fit s5360 biraz daha var aklimda degil samsung kaliteli marka degil bazi modellerde fiyati ucuzda degil hep malzemeden caliyor sonra yeni model cikariyor onada biraz ram hafiza ekliyor mantik hep ayni

Samsung dediğin markanın her telefonu alınmaz ki ... Sonuçta onlar işi markadan götürür markada amiralleri sayesinde ortaya çıkar amiral olarakta note serisi S2 s3 s4 serileri seçilir , gerisi pazar payına odaklı .. :)
  • Bu Cihazlar Kanımca Yenilenmiş Cihazlar, Şuan Benimkiside Ulaştı Elime Yanlız Bazı Arkadaşların Arka Kapaklarında Uyarı Jeletini Var Bende Çıkmadı, Birde Telefon Direk Açılıyor, Ne Dil Seçiyon Ne Bişe Direk Türkçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMFUNNY

quote:

varsa bi önden arkadan cebi çekersen bende kararımı netleştirsem eşim için

• Riskli yani bu telefon ,
    Kaç mb ram bırakıyor sistem ?
  • Bende direkt açılırken Google hesap ayarı sordu ama dil Türkçe idi.
  • Samsung Corby Pro var.Bu telefonu almak ne kadar mantıklı olur?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.