Şimdi Ara

Huawei U8850 Vision 299 lira (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
16
Favori
89.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alamre

Arkadaşlar ürünü dün sipariş ettim ancak ben aldığımda koşulsuz iade olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ? Aklıma takıldı işte

hepsiburadaya gir sag orta kosede canli destek var oradan sorabilirsin birde sizden ricam ben mobilim soru soramiyorum hb ye. bu telefonlar sifirlanmis telefonlar mi sorabilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydı arkadaşlar eline ulaşan varsa bi yorum alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: alamre

Arkadaşlar ürünü dün sipariş ettim ancak ben aldığımda koşulsuz iade olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ? Aklıma takıldı işte

hepsiburadaya gir sag orta kosede canli destek var oradan sorabilirsin birde sizden ricam ben mobilim soru soramiyorum hb ye. bu telefonlar sifirlanmis telefonlar mi sorabilir misiniz ?

Yazayım hocam hemen

Edit:Sanıyorum gerek kalmadı sizin sorunuza ki arkadaşlar teslim almaya başladılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alamre -- 31 Temmuz 2013; 11:37:43 >

• sıparıs gectım beklıyorum.Ankarada elden acılmamıs 250 verebılırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B_Beyrek

Arkadaşlar android sisteminden anlamayan biri olarak soruyorum bu telefonu güncel sürümlere yükseltemiyoruz peki bu durumda telefona whatsapp tango vb uygulamaları yükleyebiliyormuyuz. Misal tango yeni sürüm yayınladı bu telefon bu sürümü alabiliyormu yoksa 4.1.2 olmadığı için yüklenemiyormu. Açıkçası anneme yurtdışında yaşayan kardeşimle görüntülü görüşme yapsın diye almayı düşünüyorum. Yurtdışında iphone var şimdi ona 115 tl verip pasaport kaydı yapacağımıza bu telefonu almayı düşünüyorum. Onuda wifi ile kullanırız. 2 yıl kadar tango uygulamasını kullansak bizim için yeterli bu ihtiyacımıza cevap verebilirmi.

Lütfen net bilgi sahibi arkadaşlar cevap yazsın

herturlu uygulama yuklenir sikinti olmaz.

Peki uygulama kendini güncellerse sorun olurmu yoksa eski sürümle devammı ederiz. İphonede yeni sürüm alamadığımız gibi uygulanın eski sürümüde bir süre sonra kullanılmaz oluyor böyle bir şeyle karşılaşırmıyız.

• Benim siparişimde geldi.Sormak istediğiniz soruları cevaplayabilirim.
  • Antalya içi Satmak isteyen Varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antbebox07 -- 31 Temmuz 2013; 13:58:26 >
  • Telefon şimdi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

Benim siparişimde geldi.Sormak istediğiniz soruları cevaplayabilirim.

Hocam hafıza kartı çıkıyor mu
    olu piksel var mi
    kutuda telde sorun var mı kesin olarak sıfırmı
    1-2 gunde olsa idare edicek bi jelatin şefaf ban vs var mı ekranda

telefon nasil gercekten hızlımı

biraz cok oldu farkındayım :D

• Şimdi geldi benimki de. Hiç şarjı yok :(
    Mecbur tel kapalı taktım şarjın dolmasını bekliyorum.

Bu arada içinden 4gb hafıza kartı çıktı :)
    Kutu sıfır jelatinli
    İdare edecek jelatin var ama cebe koyarken falan çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomaDoga -- 31 Temmuz 2013; 11:38:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Telefon şimdi geldi

Merak edilen malum konularda küçük bir inceleme yazısı bekliyoruz ustad :)

• sar değeri kaç bu telefonun bilen varmı aceba.sanırım bi nokia nın 10 katı kadardır.şimdi pek belli olmaz amma bi on yıl sonra bu sar değeri pek bi anlaşılır olur..aman beyler aman dikkat edelim bu çin işi işlere...
  • darty de htc lerde kdv indirimi var.golf düşünülebilir
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar android sisteminden anlamayan biri olarak soruyorum bu telefonu güncel sürümlere yükseltemiyoruz peki bu durumda telefona whatsapp tango vb uygulamaları yükleyebiliyormuyuz. Misal tango yeni sürüm yayınladı bu telefon bu sürümü alabiliyormu yoksa 4.1.2 olmadığı için yüklenemiyormu. Açıkçası anneme yurtdışında yaşayan kardeşimle görüntülü görüşme yapsın diye almayı düşünüyorum. Yurtdışında iphone var şimdi ona 115 tl verip pasaport kaydı yapacağımıza bu telefonu almayı düşünüyorum. Onuda wifi ile kullanırız. 2 yıl kadar tango uygulamasını kullansak bizim için yeterli bu ihtiyacımıza cevap verebilirmi.

Peki uygulama kendini güncellerse sorun olurmu yoksa eski sürümle devammı ederiz. İphonede yeni sürüm alamadığımız gibi uygulanın eski sürümüde bir süre sonra kullanılmaz oluyor böyle bir şeyle karşılaşırmıyız.

sorun olmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

sorun olmaz

Teşekkür ederim.

• evet arkadaşlar yeni alan arkadaşlardan değerlendirmelerini ve görüşlerini bekliyoruz.
  • %50 şarjlı geldi.
    Koyu gri almıştım ve kasası çok hoşuma gitti. Kaliteli hissi veriyor.
    Dokunmatiğini beğendim.
    Ekranı canlı
    İlk Android telefonum
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

evet arkadaşlar yeni alan arkadaşlardan değerlendirmelerini ve görüşlerini bekliyoruz.

Aynen :))

Ama teli kurcalamaktan eminim şu an unutmuslardır dh'i

• Çok konuşulmuştu ürünler teşhir mi olacak diye , bekleniyor ilk izlenimler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

%50 şarjlı geldi.
    Koyu gri almıştım ve kasası çok hoşuma gitti. Kaliteli hissi veriyor.
    Dokunmatiğini beğendim.
    Ekranı canlı
    İlk Android telefonum

hayırlı olsun.. yenilenmiş değil demi? kutu içeriğini de yazar mısın?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.