Şimdi Ara

Huawei U8800 ideos X5 V2.3 hakkında..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonla ilgili şöyle bir ilan gördüm . adam bu işin ticaretini yapıyor. aşağıdaki gibi açıklama koymuş sizce doğru mudur..bu işlemi 60 liraya yapıyor..

Bu ilan daha fazla Huawei Google İdeos X5 telefonu olan arkadaşları ilgilendiriyor. Normalde 800Mhz işlemci ve Froyo v2.2 işletim sistemi olan telefonun Android v2.3.7 Gingerbread ve 1GHZ İşlemci Yükseltimi işlemini yapıyorum.

Herhangi bir şekilde cihaza zararı olmayan bir işlemdir.

Ayrıca cihaz hiçbir şekilde açılmayarak yükseltimi yapılıyor.

Telefonunuz en yüksek android sürümüne yükseltilirken performansıda 5 kata kadar artabiliyor.

• Şuna bi up atalım , belki biri cevap verir.
  • Safmiyiz biz adam telefona MIUI kuruyor. zaten normalde 2.3.7 cikmadi ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

Safmiyiz biz adam telefona MIUI kuruyor. zaten normalde 2.3.7 cikmadi ki

oo desene dolandırıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aL-Pi

quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

Safmiyiz biz adam telefona MIUI kuruyor. zaten normalde 2.3.7 cikmadi ki

oo desene dolandırıcı

Kendini akilli zanneden zavalli yaratik.
  • dolandırıcılık veya hakaret hakeden birşey yapmıyor,her kimden bahsediyorsanız. Sadece telefonuna rom yüklemeyi bilmeyen , overclock yapmayı bilmeyen insanlar için bunu bir ücret karşılığında yapıyor denilebilir.

fakat bilinmesi gereken nokta huawei ideos x5 için 2.3 sürümünü kasım sonunda yayınlayacağını yaz aylarından beri açıklamıştı.Bu nedenle piyasadaki tüm yükseltmelerin costum rom olduğunu unutmamak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acbold

dolandırıcılık veya hakaret hakeden birşey yapmıyor,her kimden bahsediyorsanız. Sadece telefonuna rom yüklemeyi bilmeyen , overclock yapmayı bilmeyen insanlar için bunu bir ücret karşılığında yapıyor denilebilir.

fakat bilinmesi gereken nokta huawei ideos x5 için 2.3 sürümünü kasım sonunda yayınlayacağını yaz aylarından beri açıklamıştı.Bu nedenle piyasadaki tüm yükseltmelerin costum rom olduğunu unutmamak gerekir.

Custom romlarin hatasiz olani yok ama.2.3.5 olmalarina ragmen birsey fark etmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.