Şimdi Ara

Huawei TT Honor 7 ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.617
Cevap
63
Favori
276.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    onuda geçtim 6 sürümü yükleyip aktif edildi.. inşallah imei kapatılmaz..
  • Türk Telekom Honor 7 ile ilgili Merak edilen sorular
    1.Cihazı 6.0 a güncelleyerek çift simle kullanmak mümkün mü?
    2.Cihazı 6.0 güncelleyip tek sim ve microSD ile kullanabilirmiyiz?
    3.6.0 a güncellenen cihaz yeniden 5.0.2 ye dönebiliyor mu?
    Bu sorulara doğru yanıtlar bulamadığımız sürece cihaz alan arkadaşlar risk almamak için güncelleme işlemini beklemeye alsın.
  • Arkadaslar honor 6 konusundan bir paylaşım

''Evet üç imei hakkı var fakat Honor 6 tek imei ile çalışıyor, forumda da bu telefona sahip arkadaşlarla iletişime geçtim bu şekilde kayıt ettirdiklerini ve btk ile görüşme yaptıklarını ve sorun çıkmadığını belirttiler. Her çift hatlı telefonda çift imei olmuyor zaten, kimisi Honor 6'da olduğu gibi tek modül üzerinden çıkış yaptığı için tek imei kullanıyor. Bana kalırsa kutusunun ve telefonun üzerinde tek imei yazmasının nedeni de bu. Bu arada tek modül ama çift işlemcili Honor 6, yani bir hattan görüşme yaparken diğer hatta aktif oluyor, ulaşılmama sorunu yok Gmd 2, Motorola Moto G'de olduğu gibi..''

Görüldüğü gibi bazı telefonlarda tek imei cift sim olabiliyormuş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon yüzde yüz şarjdan yüzde 80 e çok hızlı iniyor ondan sonra bu inme yavaşlıyor Ortalama bir kullanım sonucunda sabah şarjdan aldım gece saat 2 itibariyle yüzde 11 e indi Bence şarj konusunda gayet başarılı ekran çözünürlüğü parlaklığı netliği Bence çok güzel su ana kadar en ufak takılma kararsızlık vs yaşamadım

• Bekleyip göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asil1425

Merhaba yorumların için sağol merak ettiğim bazı özellikler var
    Arama sırasında ses kaydı yapılabiliyormu, ısınma sorunu varmı,
    Sar değeri yüksek olduğundan uzun konuşmalarda baş ağrısı yaparmı, ekranı çift tıklama ile uykuya koyma varmı,çağrı geldiğinde telefonu kulağa götürence direk cevap verebiliyormuyuz bunları yorumlarsan sevinirim

Arama sirasinda ses kaydi secenegi yok.
    Sar degeriyle ilgili simdilik bir sikinti yasamadim. İsinma yok desem yeridir gayet serin calisiyor. Telefonu uyutma icin ekran kilit eklentisi var onunla uyuyor cift tıkla uyutma yok. Kulaga goturerek cevaplama , arama yapma özellikleri mevcut.

• tt yazılımında şarj çok hızlı bitiyordu. 6.0 a geçince şarj durumu düzeldi. çift tıkla uyandırma var.
  • Arkadaşlar cihazı alalı fazla olmadı diğer android cihazlarıma göre ;

1) daha stabil kasma donma ekran kayması yırtılma ısınma yaşamadım sayfa geçişleri süper
    2) ses çıkışları ki telefon görüşmelerimde hiç sıkıntı yaşamadım ve ayrıca ses kayıt ortama göre ayarlarda sıkıntısız kayıt var denedim olumlu
    3) Fotoğraf çekimleri verilen parayı hak ediyor çok hevesli olanlar gider profesyonel fotoğraf makinası alır bu özellikte olan rakip marka telefonların fiyatına bir bakın arada uçurum var
    4) ekran resmi almak için tahtaya vurur gibi parmagı kıvırıp üst üste iki tık vurun ekrana resmi alıyor
    5) pil tasarrufu Ultra pil ile bir hafta gider nasıl derseniz bu aşamada sadece telefon ve mesaj aktif :)
    6) standart ekran ve sade ekran resimleri koydum bana hoş geldi sizleri bilemem
    7) kulaklığı orta sınıf ama ses çıkışlarını begendim
    8) video çekimi loş ışıkta bile tatmin edici hatta instagrama bir kısa video koydum ses çıkışları bile dış mekanda beğenimi kazandı
    9) ayrıca bir de mini poera indirdim sıkıntı yok
    10 ) işime yaramayan telekom yüklemesi uygulamaları kaldırdım tivibu vs...
    11) sağlam ve stabil verilen parayı hak ediyor
    12) çoklu ekran modu ile tv kumandası vs oluyor
    13) key smart özelliği ile otomobil uzaktan kumanda seçeneği var ( Bu özelliği bir geliştirici anlatıımında okudum konuyu arıyorum bulduğumda linki paylaşacağım )
    14) sağlam taş gibi kasa dah ne olsun
    15) hızlı şarj mevcut
    https://store.donanimhaber.com/41/66/bf/4166bf448679f4dc50cb94e850634645.png sade ekran
    aklıma geleni sonra yazarım kafanıza takılan olursa sorun bilgim dahilinde cevaplayayım
    Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei TT Honor 7 ANA KONUHuawei TT Honor 7 ANA KONUHuawei TT Honor 7 ANA KONUHuawei TT Honor 7 ANA KONUHuawei TT Honor 7 ANA KONUHuawei TT Honor 7 ANA KONUHuawei TT Honor 7 ANA KONUHuawei TT Honor 7 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOVA_ÇAĞI_KARTALI -- 3 Nisan 2016; 4:12:08 >

• Hard Reset için Honor 7 Hard Reset
  • Arkadaşlar sanki Avrupa honor 7 yani Türk telekom olmayanın arkadaki honor yazısı kabartmalı gibi görünüyor ama telekomun öyle değil dikkatinizi çekti mi

• 13) key smart özelliği ile otomobil uzaktan kumanda seçeneği var

Hocam bu ozellik nerede ben bulamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: kntrli

13) key smart özelliği ile otomobil uzaktan kumanda seçeneği var

Hocam bu ozellik nerede ben bulamadim

üstadım okuduğum bir makalede kod çalışmaları ile anlatılıyordu (# baş tarafda bulunan diezin kaldırılması ve bir kaç kod eklenti vardı ) şu an hangi forum da gördüm hatırlamıyorum yalnız aracın parmak izi kontrolü ile aktif olacağı ve key smart atamasına uygulama olarak ekleneceği vesaire anlatılıyordu bir geliştiricinin yazdıkları şu an o anlatımı arıyorum bulduğumda bilgi vereceğim. ve buluncaya kadar 13. maddeyi geçici olarak çiziyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOVA_ÇAĞI_KARTALI -- 3 Nisan 2016; 3:54:08 >

• hocam 6,0 a güncellediniz mi? geçmeye gerek var mı? şimdi dosyayı indiriyorum ama kararsızım
  • kntrli kullanıcısına yanıt
    kesinlikle geçmelisin kardeşim kardeşim büyük farkı sende hissedip göreceksin
  • şu an telefondan memnunum ama genede 6,0 ı da merak ediyorum. Peki mevcuttaki özelliklerinden eksilen yada artan bir şey oluyor mu acaba?
  • Telefon çok hoşuma gitti bayide iki kez inceledim ilkinda bakamamışlardı tarifeye ek nekadar olacağına. İkincisinde baktılar 71tlx24 ay cikti oda 1704 tl yapıyor. Hem eşime hem kendime düşünüyordum vaz geçtim bakalım şimdilik ):

• telefonun sadece 16 gb modeli mi var tr'de? o modelde nfc özelliği yok diye okudum doğru mudur? bir de telefonu türk telekom aboneliğiyle uğraşmadan 1300 tl ye alabiliyor muyuz?
  • earth. E kullanıcısına yanıt
    evet sadece 16 gb modeli satılıyor.. nfc bu modelde maalesef bulunmuyor.. bayilerden 1300 tl alabilirsiniz.. hatta kredi kartına tek çekim olarak yine 1300 tl ye veriyorlar...
  • Yaklaşık 1500tl bütcem var honor 7 düşünüyorum.
    Tavsiyeniz varmı?

• Ekli linkte 6.0 dan 5.0.2 ye dönüş %30 pil performans artışından sözediyor.
    xda forums
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.