< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
HUAWEİ PURA 80 SERİSİ [ANA KONU] (8. sayfa)
1 Mobil
-
-
Artık yemeksepeti "bu cihaz desteklenmemektedir." uyarısı verip işlem yaptırmıyor. Yapı Kredi World Mobil uygulaması ise "Bu uygualama google play veya huawei appgallery resmi uygulamadan indirin diye hata veriyor. (zaten resmi). Çok can sıkıcı..
_____________________________ -
ben's gadget reviewsyoutubeThe Vivo X300 Ultra is one of the most anticipated phones of the year and I got an exclusive first look at it -- this phone packs a new camera system with a new 400mm telephoto extender officially named the "vivo ZEISS Telephoto Extender Gen 2 Ultra" and new video capabilities. In fact, video is a priority this year, and to that end, Vivo has designed a pro-grade camera rig for the X300 Ultra. This camera rig has detachable handles, a cold shoe, and a slot for a snap on cooling fan. I'll have more on this guy in the coming weeks, so stay tuned. In the meantime, follow me on Instagram at bensgadgetreviews. If you want to buy one you may want to check out Trinity Electronics in Hong Kong they ship worldwide @hkgtec #vivox300ultra #x300ultrahttps://www.youtube.com/watch?v=JZExtNTN0kYglobale geliyor.
Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Yeşil -
Bu tarz uygulamaları app galeri den indireceksin ki sorun çıkmasın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Şaşma arkadasim şaşma şaşacak bir şey yok neden şaşırıyorsun insanların zevkine tercihine senin doğrun herkesin doğrusu mu olmalı şaşirmayasin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Dostlar p80 pro cihazi almayi dusunuyorum ozellikle ikinci el fiyatlari oldukca uygun sahip oldugu donanima gore bedava ama iste kimisi diyor ki ne olursa olsun hala uygulamalrda sıkıntı yaşıyorum kimisi de alinir cogu uygulama cozulmus sikintisiz kullaniyorum diyor anlayamadim kafam karisti bir yorumda bulunabilecek var mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben nerden indirmişim ? App Gallery
5G yok.. Android 12 tabanlı çakma bi işletim sistemi var. Ondan dolayı eski android desteği olmayan uygulamalar sıkıntı çıkarıyor.
-
ilk indirmede sorun yok. 1-2 gün içerisinde hata veriyor. belli ki yeni indirdiğinize göre kullanmıyorsunuz.
Telefon ayarlardan uygulamanın depolama->verileri sil denildiğinde (yeni kurulmuş gibi oluyor) tekrar düzeliyor. Çok geçmeden tekrar desteklenmiyor diyor.
![HUAWEİ PURA 80 SERİSİ [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/ee/56/2d/ee562d48607670ead4f6d773c39b885e.jpeg&t=0&width=480&text=1)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzafer -- 5 Mart 2026; 17:20:25 >_____________________________ -
MediaMarkt'ta 77 bine düşmüş daha da düşer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ya herru ya merru... -
Pura da görüşme kaydı varmı
öncelikle sa whatsap sorunu varmı aksamları medya markta 76650 düsüyor bunu almalımıyım yoksa düz 17 mi almalıyım yoksa az daha verip 17 pro mu
A selam hocam. Alacaksanız bence çabuk alın altın rengi bitti. Bakalım siyah rengi akşama düşecek mi yine?
Ya çok farklı kulvarlar... Apple kullanıyorsanız Apple almanız lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ya herru ya merru... -
Yapı kredi uygulamasını indirdim ve giriş yaptım sorun gözükmüyor. Yemeksepeti nide deneme amaçlı indirdim. Birkaç güne bende deneyimlerimi aktaririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Telefonu neredeyse 3 gündür kullanıyorum. Herhangi bir uygulamada hata ile karşılaşmadım. Google uygulamaları da sorunsuz çalışıyor. Google gemini harita takvim keep YouTube YouTube music fotoğraflar. Hatta google telefon uygulaması da çalıştı ama Huawei kendi telefon uygulaması daha çok hoşuma gidiyor. Henüz Android auto denemedim.
Türkiye yerleşik uygulamaları Huawei appgallery üstünden indirmeye gayret edin. Sahibinden aurora store ile indirirseniz hata veriyor ama appgallery de normal çalışıyor.
Gbox kurmadım microg servisleri ile aurora store aktif ettim şimdilik google play desteği isteyen uygulamalar dışında sorun yok. Bazı uygulamalar intelligent hub misal google play hizmetlerini görmek istiyor onsuz çalışmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hayırlı olsun hocam, paylaşımınız için teşekkürler.. siz yurt dışı mı aldınız cihazı yoksa tr mi?
bana sordunuz sanırım. Ben pura 80 pro aldım. 1 aylık cihaz türkiye garantili aldım.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
![HUAWEİ PURA 80 SERİSİ [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f79%2fd4%2f25%2f79d425ca29869a01794c88f0980ffcda.jpeg&t=163135665&width=480&text=1)