Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
389.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Destekliyor ama ben denemedim. Huawei marka olması önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 3 Eylül 2016; 14:29:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grolof kullanıcısına yanıt
    P9 da hızlı sarz oldugunu sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GİGATURK

Telefonu alalı 3 ay oldu. Bugün bütün gün elimdeydi mesela. Hala daha ufacık bir takılma, tekleme yada yavaşlama yok. iOS 8'li iPhone 6 bile bu kadar stabil değildi.
    ios çok akıcı yeaa android kasıyo yeaa diyenlere burdan selamlarımı iletiyorum :)

aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: adela

P9 da hızlı sarz oldugunu sanmıyorum.

XDA da konusu var. Daha evvel tartışması yapıldı. Destekliyor diye biliyorum

• asil1425 A kullanıcısına yanıt
    Bur arkadaş aliexpresten almıştı

• Arkadaşlar ilk şarzım bu şekilde bir sorun varmı acaba bakarmısınız ve korunan uygulamaları resimde göründüğü gibi yaptım tasarruf için ters işlem yapmadım değilmi y saat ekran süresi almak mümkün değil gibi 5 saat bile zor gibi başka yapmam gereken bir şey varmı acaba yarında ekranı 720*1280 yapıp farka bakacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asil1425 -- 3 Eylül 2016; 16:44:48 >
  • Resimler bunlar
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Arkadaşlardan biri gün bekleme ve 6.5 saat ekran süresine ulaşmıştı hangi işlemleri yapıp o süreleri aldı acaba

• Bu sürelerde ne oyun ne facebook nede kamera yada fotoğraf işlemi yok

• zamanla oturur batarya merak etmeyin. ilk şarjda bile kötü bi ekran süresi yok diyebilirim. birkaç sefer dolum yapın sonra bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: asil1425

Arkadaşlardan biri gün bekleme ve 6.5 saat ekran süresine ulaşmıştı hangi işlemleri yapıp o süreleri aldı acaba

Hiçbir işlem yapmadan 6 ile 7 saat arası ekran süresi alıyorum.

• grolof kullanıcısına yanıt
    Hocam anlamadım nasıl yani işlem yapmadan yani tasarruf yapmadan mı biraz açarmısınız

• Wi-fi de alınır ama tel zor cekiosa şebeke neti kullanılıyorsa oda çok şarj yer

• 3 aylık vip ekran servisi olayını kullanabilmek için illaki ekranın kırılması veya çatlaması mı şart? jelatinsiz kullanıyorum ekranda ince çizikler görmeye başladım vip servisi kullanıp değiştiremez miyim ekranı acaba? bir de arka tarafta bi çizik oluşmuş nasıl oldu anlamadım kutusundan çıkan plastik kapla kullanıyorum çıkarmıyorum hiç. titanyum gri benim telefon arkada kamera kısmında da çizikler oluştu ince ince o siyah panelde. plastik kılıf orayı kapatmıyor. silikon kılıf almadığıma pişman oldum vip servis acaba arka kısmı da değiştirir mi ya göze batan bişey yok çok ama yani ben biraz takıyorum konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: asil1425

Hocam anlamadım nasıl yani işlem yapmadan yani tasarruf yapmadan mı biraz açarmısınız

Ben hiç tasarruf falan yapmam yani normal ayarlarını yapıyorum ve bu süreyi alıyorum.Sizin telefonunuz daha yeni bataryanın tam performansı için enaz bir ay gibi bir zaman gereklı.Ben ekran parlaklığını otomatikte kullanıyorum başkada herhangi bir kısıtlama yapmıyorum.
    Normal kullanımda yani günde enaz 1 yada 1,5 saat görüşme,email alımını saatte bir ayarladım genelde wifi ile internete bağlı olduğumda enaz 5 saat ekran süresi alıyorum geçen gün yazdığım gibi 7 saate yaklaştı ama tabi bu her şekil kullanımda değil.
    Bana sorarsan hiçbir kısıtlamaya gitme bir kaç şarjdan sonra enaz 5 saat ekran süresi alırsın
  • neyalansoyliyim kullanıcısına yanıt
    Kanka bunun camı gorilla glass 4 çizilmez kolay kolay dediler ondan ekran koruyucu taktirmadim. Bu şekilde kullanıyorum. Çizik yok şimdilik. Sende nasıl oluştu ince cizikler?

• Android 7 kurmak istiyorum dosyayı indirdim telefona o güncellemeyi gösteremiyorum ingilizcesi iyi olan veya bu işten anlayan biri yardımcıolabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Abizittinmi

Android 7 kurmak istiyorum dosyayı indirdim telefona o güncellemeyi gösteremiyorum ingilizcesi iyi olan veya bu işten anlayan biri yardımcıolabilirmi

Nerden indirdiniz.Linkini verirmisiniz
  • bilmiyorum ya oluşmuş işte gün ışığında veya dikkatli bakına belli oluyor. eğer vip servisi kullanabilirsem değişicem ekranı
  • Huawei P9 + Snapseed

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.