Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
389.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hay Allahım ya bi telefon bulamadım kafama uyan.
  • zet3 Z kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdıklarınız ne demek ne işe yarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asil1425 A kullanıcısına yanıt
    Ekrana iki kere tıklayınca ekranın açılması.
    Hocam ben cihazı kullanmıyorum ama bende var biliyordum ama sadece ekranı açmak için soruyorsanız parmak izine alışınca sorun olmuyor yani parmak izi daha kullanışlı bence çift tıkla ekranı açma olmaması çok büyük bir eksiklik değil parmak izi okuyucu olmasaydı eksikliği belli olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: asil1425

Hocam ben cihazı kullanmıyorum ama bende var biliyordum ama sadece ekranı açmak için soruyorsanız parmak izine alışınca sorun olmuyor yani parmak izi daha kullanışlı bence çift tıkla ekranı açma olmaması çok büyük bir eksiklik değil parmak izi okuyucu olmasaydı eksikliği belli olurdu

Bence önemli bir özellik. Parmak sensörü önde olsa hadi bir derece ama yılların alışkanlığı var eksikliğini çok hissederim.
    Hocam haklısınız ama belkide vardır alt modellerinde var g7 de ve g8 de var bence bundada olabilir kullanan arkadaşlar inceleyip bilgi verirse iyi olur

• Ben dün akşam ilk defa denedim ve %11 şarjım kalmışken 6 saat 45 dakika ekran süresi aldım.İlk defa bu kadar ekran süresi aldım.20 saat beklemede devamlı wifi açıktı internette gezdim.çok az bir sesli görüşmem vardı.Bu arada 45 dakika kadar periscop ta maç seyrettim ki mesela note 5 te hem ısınma hemde çok hızlı şarjı tüketen bir uygulama idi.
    Sony nin tüm z serisini notenin 5 e kadarını ve tüm samsung s serisini s7 hariç kullandım ilk defa bu kadar sorunsuz bir telefona rastladım diyebilirim.
    Tabiki bazı eksikleri var ama zaten 4x4 lük telefonu kimse üretmez.
    Bence en büyük eksisi sar değerinin biraz yüksek olması ama oda anteninin güçlü olmasından kaynaklanıyor.Note 5 te 1 yada iki çizgi çeken yerde eğer 2 g de olursa ful 3 veya 4,5 g dede 3 diş çekiyor hiç kopma yada ses gitmeme durumu yaşamadım.
    Ama bende piskolojikmi bilmem huawei ve lenovo telefonlarda sanki başım ağırıyor gibi geliyor hep.
    Bence şu anda pıyasada olan telefonların içinde en problemsiz ve ilk sıralarda olan bir telefon

• huawei teknik servisi teleservice mi arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zet3

quote:

Orijinalden alıntı: asil1425

Bence önemli bir özellik. Parmak sensörü önde olsa hadi bir derece ama yılların alışkanlığı var eksikliğini çok hissederim.

Vallaha bence sensörün yeri çok güzel ben her iki eli,min işaret parmağını tanıttım hangi elime alırsam alayım anında açabiliyorum.
    Banamı öyle geliyor bilmem ama telefonu tutunca yani elimize aldığımızda işaret parmağımız hep boşta ve arkada kalıyor .
    Ben ekranı kilitlerken iki tık yerine ana sayfaya koyduğum screen Off and lock u tek tıklayıp kilitliyorum.telefonu elime aldığımda kendiliğinden açılıyor gibi geliyor bana.Tek eksisi masada dururken açamamak

• Arkadaslar bende yurtdisindan getirticem ama pasaport yok istanbulda bir saticiya sordum cok para istiyo pasaport kaydina. Ayrica imei attirma durumu bu telefonlarda nasil acaba atilabilirmi?

• 04-08-2016 vatan bilgisayar faturalı sıfır gibi telefonumdan çok memnun olduğum halde satmak istiyorum.henüz bir ay olmadı ve 3 ay içinde ekran değişimi garantisi var.
    Niye satıyorsun derseniz bende baş ağrısına sebep oluyor yada öyle sanıyorum. Pazarlıksız fiatı 1700 liradır. Hiç hatası yoktur. Satılmazsa kullanmaya devam edeceğim. Arzu eden pm den ulaşsın.50 tane kefil gösterebilirim.

• grolof kullanıcısına yanıt
    Böyle alıp satanlar oldukça alasim gelmio yaa

Bunun icin artik play de programlar mevcut bu sebepten telefonlarda eskisi kadar aranilan bir özellik dgil.

DTSO mesela play e yazin bu cift dokunma ve baska bir kac ozellik daha sunuyor mesela telefonu sallayarak acmak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 31 Ağustos 2016; 5:21:43 >
    Gozunuzun onune siyah noktalar geliyor mu ?

Ya hocam bunları duyduktan sonra insanın alası gelmiyor acaba gerçekten mi baş ağrısı yapıyor

• Kullanan arkadaşlar da bu sar değerinden rahatsız olan varmı acaba bilgilendirirlerse iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: tarsuslu1923

Böyle alıp satanlar oldukça alasim gelmio yaa

Ben daha evvel bir kaç tane çin üretimi telefon kullandım.Lenovo ve huawei.O zamandan kalma piskolojik kaynaklımı yoksa hakikaten baş ağrısı yapıyormu tam çözemedim.
    Tek satmaya niyet etmemin sebebi budur.Daha öncede yazdığım gibi şimdiye kadar kullandığım en problemsiz telefon budur. Ben çok ayran gönüllü biriyim bazen aynı telefonu satıp daha sonra pişman olup yeniden almışımdır.Sony lg ve samsungun tüm modellerini kullandım.Şimdide bunu satıp s7 almaya niyet ettim ama satılırsa satarım yoksa 10 lira düşüğüne bile satmam kullanmaya devam ederim.

NOT: Yaşadığım yerde sinyal seviyesi biraz düşük ve diğer telefonlarda zaman zaman kopma yaşıyordum bunda yaşamıyorum ama o yüzden tüm antenler devreye girdiğini ve ondan sar değerinin en yüksek haliyle kullanımdan kaynaklandığı aklıma geldi.Haksız olarak telefonu eleştirmekte istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 31 Ağustos 2016; 9:15:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Gozunuzun onune siyah noktalar geliyor mu ?

Hayır sadece başımda hafif bir ağırlık hissediyorum.Huawei g7 kullanırken bir arkadaş başımı ağırtıyor dedikten sonra belkide piskolojik bir durumdan kaynaklanıyordur.Bu arada benim 69 yaşında olduğumuda belirtmeliyim.
  • daha önce honor 7 kullandım.satma sebebim yüksek sar değeri idi.p9 da yaklaşık aynı değerde ama başımı falan ağrıtmıyor ve pek rahatsız etmiyor.honor 7 berbat ötesi idi.
  • ayoldas67 A kullanıcısına yanıt
    Hocam honor 7 nin kötü tarafları nedir sonuçta p9 la aynı arayüzü kullanıyor şuanda p9 dan memnunmusunuz pil ve hoparlör ve ahize sesi olarak nasıldır

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.