Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
387.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • p10piyasaya sürülürse p9un fiyatı kaça düşer eğer 1800lere düşerse yaza doğru almayı düşünüyorum. bu telefon yazın hala alınır mı tavsiyesi olan? max1750 filan verebilirim.
    fotoğrafçılık benim için önemli
  • annieste A kullanıcısına yanıt
    sürekli yeni telefon çıkması 6-7 ay önce çıkmış telefonun eskidiği anlamında gelmez hocam. Endüstri insanları bu yöne yönlendiriyor farkındaysan
  • ozguradam1 kullanıcısına yanıt
    Hocam b385 te 2gb filan gözüküyor normalmi düzeltme guncellemesi daha az olması gerekmez mi? Birde ben onu telefon üzerinden huawei firmware finder ile yuklemeyi denedim telefona kurarken paket yeterli izinlere sahip değil dedi (bilinmeyen uygulamalara izin verildi)iptal etti bu akşam daha senin android 7 ye geçiş yaptırdığın gibi yapıcam pc üzerinden umarım aynı sorunla karşılaşmam birde değişiklik varmı uğraşmaya değermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinilker S kullanıcısına yanıt
    Otadan dağıtıma başlanmadı hocam. Xda forumdan okuduğum yorumlar vasıtasıyla güncelledim. Update dosyasını indirip dload yöntemiyle yükledim. Bi de data dosyasını yüklemek gerekiyo yine dload yöntemiyle, tamamlanabilmesi için.

• Başlangıç sesi değişmiş ve pil konusunda geliştirmeler var sanırım. Biraz daha iyi gidiyo şarjım, 20 25 dakika kadar daha fazla ekran süresi alıyorum. Şimdilik bu iki değişiklik gözüme çarptı.

• xxsavasxx2 kullanıcısına yanıt
    8gblık bi sd kart işinizi görür hocam çok para vermeye gerek yok eğer telefonda sd kart kullanmıyosanız

• Abizittinmi A kullanıcısına yanıt
    Dload yöntemiyle yükleyin hocam.

• tenturdiot kullanıcısına yanıt
    hocam kolay gelsin bu b385 ithalat garantili degilmi bn b361 deyimde bende gelmedi

Huawei P9/P9 Plus  ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi)

Dload yöntemi dediğin yöntem hisuite programında port değiştirerek ve sonra adresi kopyalayıp yüklediğimiz yöntemmi

Hocam noughat a bir güncelleme daha mı geldi? Ben mi yanlış anladım acaba? Bende noughat b361 sürümü var b381 sürümü en güncel sürüm mü oluyor şimdi?

• anladigim kadaryla EVA L09 kodlu cihazlar sdce b361 emui guncellemesine sahip EVA L19 kodlu cihazlarda b385 emui guncellmesine sahip galiba :) detayli bilgiye sahip olan paylassin bizimle lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Abizittinmi

Hocam b385 te 2gb filan gözüküyor normalmi düzeltme guncellemesi daha az olması gerekmez mi? Birde ben onu telefon üzerinden huawei firmware finder ile yuklemeyi denedim telefona kurarken paket yeterli izinlere sahip değil dedi (bilinmeyen uygulamalara izin verildi)iptal etti bu akşam daha senin android 7 ye geçiş yaptırdığın gibi yapıcam pc üzerinden umarım aynı sorunla karşılaşmam birde değişiklik varmı uğraşmaya değermi

hocam güncelleme dosyasının büyüklüğü ile ilgili tam olarak bilgim yok.ama tahminim şu yöndeki eğer ota olarak alsaydık daha düşük bir güncelleme dosyası olacaktı b385.ama huawei updater+hisuite yöntemi ya da dolad yöntemi için bu şekilde yüklenebildiği için bazı güncellemelerin boyutu büyük oluyor

huawei firmware finder ile yükleyemeyenler olmuş.bende de hata verdi ilk denediğimde
    ilk sayfadaki yöntemle güncelleme olmaz ise dload yöntemi ile güncelleme yapmanız lazım
    yapamazsanız foruma yazın dload yöntemini anlatırım

• quote:

Orijinalden alıntı: tenturdiot

8gblık bi sd kart işinizi görür hocam çok para vermeye gerek yok eğer telefonda sd kart kullanmıyosanız

Yarın almayı dusunuyorum hocam

• 7.0'da kac saat ekran suresi aliyor cihaz?

5+ aliyorsa yeterli benim icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

7.0'da kac saat ekran suresi aliyor cihaz?

5+ aliyorsa yeterli benim icin.

5

• jackalxi J kullanıcısına yanıt
    Evet hocam B385 yayınlandı 15 martta.

• Abizittinmi A kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam update.app dosyasını sd kartta dload isminde klasör oluşturup onun içine atıyoruz. Daha sonra ses açma, kısma ve güç tuşlarına basılı tutuyoruz aynı anda. Telefon dload klasöründeki dosyayı telefona flashlıyo.

• cngishan kullanıcısına yanıt
    Otadan henüz yayınlanmadı hocam manuel olarak dload yöntemiyle yükleyebiliyoruz sadece.

arkadaşlar yanlış yönlendirme olmasın bazı arkadaşlar tr cihazıyla ithalatçı cihazları karıştırıyor tr cihazı için b361 dışında güncelleme yok Manuel olarak dload yöntemi ithalatçı cihazlar için tr cihazı için dosya mevcut değil

• asil1425 A kullanıcısına yanıt
    Evet hocam geçmiş mesajlarda söyledik fakat yine uyarmakta fayda var. L19C185 kodlu ithalat garantili cihazlar için bu güncelleme. Yanlışlıkla kimse update dosyasını türkiye cihazına flashlamasın.

• 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.