Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
389.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sezadem

Daha once ekran degistiren olmadimi acaba koca sayfada

Olmuştu sanki bir kaç ay kadar oldu sanırım öyle birşey hatırlıyorum ama kimdi onu bilmiyorum
  • sezadem S kullanıcısına yanıt
    Merhaba

P9 un ekranı gitmişti. Servis 480 TL istedi. Kadıköy de 300 TL ye degiştirdim lakin orginali gibi olmanı sanki. Servisine değiştirin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elcuman -- 10 Mart 2017; 21:6:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kulaklık problemi olan var mı?çalışmıyor! Orijinal kutu içinden çıkan kulaklık. Deneyip yazarmısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: elcuman

Merhaba

P9 un ekranı gitmişti. Servis 480 TL istedi. Kadıköy de 300 TL ye degiştirdim lakin orginali gibi olmanı sanki. Servisine değiştirin derim

Ekran dediginiz ic ekran mi yoksa dis ekran cami mi hocam tahminim ic ekran ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozy59

quote:

Eyvallah Tabi canlari sagolsun. Ama bu ucuncu yav :) esimin telefonunu kirdi ic ekran bide yaptirdim ikinciyi kirdi. Aha simdide benim telefon Allah tan dis ekran cami catladi :)

:) bizimki 55 ekran tv yi halletti flütle:)
    sen servisi bi ara bence en doğru bilgi öyle olur.. en kötü ali expres,ebay yada amazona bir bakın.. nasıl olsa telefon kullanılır halde beklersin..

Sanada gecmis olsun hocam o zmn :) bizimkide tv yi duvara asmasam buyuk ihtimal sizinki gibi yapardi :)

• quote:

quote:

Merhaba

Dış ekran gitmişti. Ama komple değişiyor.

• sezadem S kullanıcısına yanıt
    sağolasın :)

bencede servise yaptır hocam eğer yapıyorlarsa..
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba

Dış ekran gitmişti. Ama komple değişiyor.

Bu kotu oldu iste ya tahmin etmistim komple degisecegini soguk suyu icelim o zmn :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozy59

sağolasın :)

bencede servise yaptır hocam eğer yapıyorlarsa..

Aynen hocam bakalim insallah dahada dagilmaz catlak bu sekilde biraz kullanmayi dusunuyorum malum arkadas 480 lira dedi hayirlisi

• ozy59 kullanıcısına yanıt
    Hahahaha valla benden çok siz uğraştınız çok teşekkür ederim. Geliştirici seçenekleri bile açık değildi ki :).

İnşallah bundan kaynaklıdır. Yarın deneyeceğim :)

Telefonu alacak olan arkadaşlar. Bana bakmayın, ben kendi başımı yaktım. Telefon dört dörtlük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tenturdiot kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam c185

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3 ay dolmadan telefonu servise gönderip ekranı değiştirmeyi düşünüyorum. Aldığımda jelatini söktüğümde kılcal bir çizik vardı, üzerine birde ben düşürdüm sanal tuşların orada 1 tane çizik oluştu. Bu durum epey canımı sıktı doğrusu. Daha önce servisten ücretsiz ekran değiştiren oldumu acaba? Cihaz kaç günde geri geliyor, serviste ücretsiz ekran değişim işçiliği nasıl tecrübelerini aktarabilir mi?

• Merhaba arkadaslar,

Vodafonedan teshir urunu olarak kullandıkları P9 u 24 ay taahhütlu tarifeye ek aylik 50 tl ye alma durumum var. Telefonda çizik vs yok tertemiz garantisi de hatti taktığım andan itibaren başlayacak. Hic açılmamış kutudan alirsam tarifeye ek 90 tl ye geliyor. Bu duruma ne dersiniz fikirlerinizi alabilir miyim

• Pluslardan ses yok sanırım.(nugat).dan.

• quote:

Orijinalden alıntı: jackalxi

Ben 3 ay dolmadan telefonu servise gönderip ekranı değiştirmeyi düşünüyorum. Aldığımda jelatini söktüğümde kılcal bir çizik vardı, üzerine birde ben düşürdüm sanal tuşların orada 1 tane çizik oluştu. Bu durum epey canımı sıktı doğrusu. Daha önce servisten ücretsiz ekran değiştiren oldumu acaba? Cihaz kaç günde geri geliyor, serviste ücretsiz ekran değişim işçiliği nasıl tecrübelerini aktarabilir mi?

Ben elden götürüp verdim yarım saat gibi bir sürede yapıldı ekran değişimi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir problem yok demi hocam ekran dokunmatiğinde, şarjda vs de?

• eaduvan E kullanıcısına yanıt
    hocam firmware findir programı vardı pc de. Oradan L29C185 için olan B320 linkini kopyaladım.
  • ozy59 kullanıcısına yanıt
    Hocam oem kilidini açtım. Gene %5 de kaldı, gene kaldı :)
  • ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt
    bu sefer olur dedim ama niye olmaz arkadaş.....bi yerde yanlış yapıyorsun ama nerde
  • Arkadaşlar.

C185B300 rollback dosyası ne yaptıysam olmadı.

Sonra L29 için olan C900B300 rollback dosyası buldum. Onu denedim ve %100 yükledi. Telefon yeni den başlamak için reset atacakken reset failed hatası verdi.

Reboot system now seçeneği var ve ona bastım yeni başlasın diye.

Bu sefer de your device has failed verification and may not work properly hatası verdim. Güçü tuşuna iki defa bastım. Telefon başntan açıldı. Telefon sıfırlanmış ancak gene eski si gibi her şey gitmiş ( Klavye vb. ) ve gene test sürümünde :) Şimdi yeni den apk olarak kurulumları yapacağım. Gene olmadı yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsylcn86 -- 11 Mart 2017; 15:32:7 >
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.