Şimdi Ara

Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.308
Cevap
12
Favori
74.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim televizyonum Lg 42LA640S 2013 model netcast işletim sistemi var.3D,miracast,smart tv felan hepsi var ve ben yansıtıyorum al buda kanıt siz nasıl yansıtmadınız.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei P8 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam siz menüyüde mi yansıtıyorsunuz işletim sistemi android hani komple menü ? yoksa resim video paylasım ekranını mı diyorsun hani biz menüyüde yansıtmak istiyoruz

Orijinalden alıntı: erentpl

hocam aklıma bırsey takıldı dediğiniz gibi yaptık diyelim telefondan o uygulama sayesınde filmi ekrana yansttık dıyelm peki ses ? sesi tv mu verecek yoksa telefondan mı gelecek ?
    kullanan arkadaşlar bu telefon nasıl genel itibariyle??

memnun musunuz?

bununla general mobil gm5 arasında kaldım. sizce hangisini tercih etmeliyim??
    ben satıcının azizliğine denk gelmeme rağmen şikayetçi değilim:) ekra süresi 3 4 saat alıyordu bazı uygulamaları falan kapatınca servise gönderdim(cihan elektronik) anakart arızasından ötürü. gm bilmem kullanmadım bunun üzerisen yorum yapacak olursam telefon çok iyi, ben arayüzünü seviyorum ve gayet iyi. sadece şarj olarak günü çıkarıyor genel yorum itibari ile ama üzmüyor kullanıcısını. yine de bütcen musaitse gr5 i tavsiye ederim daha uzun ömürlü pil artı parmak okuyucu vs var.
    dipnot: bu zamana kadar benden en yüksek notu alan müşteri temsilcisi huaweinin müşteri temsilcileridir, yok böle ilgi arkadaş. ve herşeyi ortada konuşuyorlar en ufak yalanlama söz konusu değil.

hocam siz menüyüde mi yansıtıyorsunuz işletim sistemi android hani komple menü ? yoksa resim video paylasım ekranını mı diyorsun hani biz menüyüde yansıtmak istiyoruz

Telefonun ekranı tamamen yansıyor monitör gibi

Orijinalden alıntı: huseyinbozan

asaf hayırlı olsun güncelleme, telefonu garantide anakartı bozukmuş sıfır telefon gönderiyorlar, imei numarası değişir mi telefonun?

Evet

şöyle bahsedeyim 2 haftadır kullanıyorum sizin ıcın ne kadar dogru gorus olsada düşüncelerinize yer edinir, şarj etme 2 saat 20 dakikada doluyor tam dolumu, batarya 2200 mah dezavantajlı gözüksede günü hem bekleme modunda ekran kapalı iken ve ekran süresi acık ikende mesela ben sabah 8 den cıkıyorsam aksam 9-10 dogru %17 falan kalıyor (4 saat veriyor tam ekran süremi) hoparlörler tatmin edici (müzik ve video izlemede ki sesten zevk alırsın) iç ahize konusma mikrofonu güzel cızırtı falan yok ses kopma yasamadım, telefon kasası çok kaliteli plastik olmasada gideri var (dandik değil) o yönden sert plastiği geleyim az can sıkıcı duruma bu telefonda lcd panel ekranı yani biraz parlaklıgı sönük gibi ha birde renk fonlarda siyahı tam siyah vermiyor açık sarımsıya kayıyor 90 derece baktıgında amoled keyfi arama ıps lcd boyledir geri kalan yönüyle idare eder ekranın, dokunmatik tepkisi güzel işliyor, telefonu ben vodafoneden alınmıs olarak almadım normal telefoncu satıyordu (2.el aldım 600 tl) tertemiz her yönüyle, beyaz renk bnmki (beyazda siyah cerceveler belli oluyor ama zamanla alısıyorsun inan) kamerasına gelecek olursam bu fıyata kamerası yeminle tatmin edici iyi resimler çekiyor, selfie kamerasıda keza güzel ışık yakalıyor ayrıntıları iyi veriyor, bu telefonun sıfırı teknoloıji magazalarda haftasonu indirim 899 tl normal fiyat bandı 999 tl dir şahsen 999 tl vermem ha 850 bulursan al sıfırını ama 950 üstü ise alma sıfır git baska alternatif cihazlara yönel 100 daha kat hocam gm 5 plus ilk part cihazlarda sıkıntılar mevcuttu yanlıs bılmıyorsam eğer onda karar kılırsan haziran sonuna dogru al alırsanda

• yaptım hocam menüyüde yansıttım yansıtmasına da bir sağ sol yaparken dalgalı tam hızlı gitmiyor menü ve uygulama acılısları sonradan geliyor diğer sıkıcı bir durumda wifi actıgımda wifi direct kapanıp tv ve tlfn arası baglantı yansıtması kopuyor görüntü gidiyor keşke wifi acabılse filmleri izlerdim chromeden
  • quote:

yaptım hocam menüyüde yansıttım yansıtmasına da bir sağ sol yaparken dalgalı tam hızlı gitmiyor menü ve uygulama acılısları sonradan geliyor diğer sıkıcı bir durumda wifi actıgımda wifi direct kapanıp tv ve tlfn arası baglantı yansıtması kopuyor görüntü gidiyor keşke wifi acabılse filmleri izlerdim chromeden

Hocam o işlemcinin (Hisilicon kirin 620) nin miracasti yok huawei de bu yüzden wi-fi direct üzerinden yapma yoluna gitmiş şimdi bu yıl ile slayt vb şeyler yansıt ama film izliceksen web video cast ile telefondan filmi aç dlna yolu ile kasmadan tv ye yansıt

• quote:

batarya günü kurtarıyor, kameralar iyi, ısınma pek yok lolipopta, marshmallow geldiğinde bilemem ısınma durumunu, yani çok şey beklemeyin hocam p8 lite için

Bi gta sa oynarken ısınıyor

şöyle bahsedeyim 2 haftadır kullanıyorum sizin ıcın ne kadar dogru gorus olsada düşüncelerinize yer edinir, şarj etme 2 saat 20 dakikada doluyor tam dolumu, batarya 2200 mah dezavantajlı gözüksede günü hem bekleme modunda ekran kapalı iken ve ekran süresi acık ikende mesela ben sabah 8 den cıkıyorsam aksam 9-10 dogru %17 falan kalıyor (4 saat veriyor tam ekran süremi) hoparlörler tatmin edici (müzik ve video izlemede ki sesten zevk alırsın) iç ahize konusma mikrofonu güzel cızırtı falan yok ses kopma yasamadım, telefon kasası çok kaliteli plastik olmasada gideri var (dandik değil) o yönden sert plastiği geleyim az can sıkıcı duruma bu telefonda lcd panel ekranı yani biraz parlaklıgı sönük gibi ha birde renk fonlarda siyahı tam siyah vermiyor açık sarımsıya kayıyor 90 derece baktıgında amoled keyfi arama ıps lcd boyledir geri kalan yönüyle idare eder ekranın, dokunmatik tepkisi güzel işliyor, telefonu ben vodafoneden alınmıs olarak almadım normal telefoncu satıyordu (2.el aldım 600 tl) tertemiz her yönüyle, beyaz renk bnmki (beyazda siyah cerceveler belli oluyor ama zamanla alısıyorsun inan) kamerasına gelecek olursam bu fıyata kamerası yeminle tatmin edici iyi resimler çekiyor, selfie kamerasıda keza güzel ışık yakalıyor ayrıntıları iyi veriyor, bu telefonun sıfırı teknoloıji magazalarda haftasonu indirim 899 tl normal fiyat bandı 999 tl dir şahsen 999 tl vermem ha 850 bulursan al sıfırını ama 950 üstü ise alma sıfır git baska alternatif cihazlara yönel 100 daha kat hocam gm 5 plus ilk part cihazlarda sıkıntılar mevcuttu yanlıs bılmıyorsam eğer onda karar kılırsan haziran sonuna dogru al alırsanda

Eğer 1000 tl altı tlf sınıflandırma yaparsak
    1-)Gm5pls
    2-)Huawei p8
    3-)Lg G3 migrosta 999 tl
    4-)Nexus 5 ikinci el
    5-)Moto g
    .....
    Diye gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asaf1 -- 1 Haziran 2016; 20:11:20 >

• teli kaç saat şarj edeyim sıfır :) pilde sıfırda geldi

Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.