Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
148.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EPICA

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Arkadaşlar telefonu bir süre bırakınca wi-fi kapanıyor. Sürekli açık olmasını nasıl sağlayabilirim? Güç planı da normalde.

WiFi ayarlarından sürekli açık tutu seç

Sağolun bi oraya bakmamıştım :)

• Arkadaşlar Bendeki Güncelleme Şu An Bu.Mevccut Yada Tavsiye Ettiğiniz Bir Güncelleme Varmı.Bide Kurulumu Nasıl Yapıyoruz Yardım Edermisiniz?
    Cevaplar İçin Şimdiden Teşekkürler

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLCan28 -- 28 Ocak 2015; 21:44:33 >

• Çevrimiçi güncellemeye bas, eğer yeni bir güncelleme varsa orada görülecektir ve yüklersin. Şu an emui 3.0 güncellemesi var ancak manuel kurulum sırasında bazı özellikler çalışmıyor. Benim gibi takıntılı biriysen, bence manuel kuruluma hiç girişme çünkü eski sürümüne dönmek epey zahmetli ve tehlikeli. OTA güncelleme gelene kadar bekle bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krky

Çevrimiçi güncellemeye bas, eğer yeni bir güncelleme varsa orada görülecektir ve yüklersin. Şu an emui 3.0 güncellemesi var ancak manuel kurulum sırasında bazı özellikler çalışmıyor. Benim gibi takıntılı biriysen, bence manuel kuruluma hiç girişme çünkü eski sürümüne dönmek epey zahmetli ve tehlikeli. OTA güncelleme gelene kadar bekle bence.

Kısacası Hiç. Bulaşmamı Diyorsun Kardeş
  • Telefonum wifiye bagliyken kopuyor 10 saniye tekrar baglaniyor sizdede böyle Bir sorun var mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 3.0 da sms iletim raporu yok yav

• quote:

Orijinalden alıntı: Selahattin2626

Telefonum wifiye bagliyken kopuyor 10 saniye tekrar baglaniyor sizdede böyle Bir sorun var mi acaba

Modemle alakali

• ben anlamıyorum neden bu telefon için samsunglarda oldugu gibi sammfirimware tarzı bi site yok yani güncellemeler neden adam gibi tek bi yerde verilmiyorki ne kadar zor olabılır bunu yapması neden forum forum geziyoruz bi dosya bulmak için?
  • Bize guncelleme gelcek mi acaba bende bu sürüm varB133SP01

• quote:

Orijinalden alıntı: Exterminatee

Füme renk metal bumper aldim kargo dahil 15 tl ye cok super oldu telefonum :))

Link var mı ? nereden aldınız ?
  • Bugün itibarı ile P6 dan P7'ye geçerek aranıza katılmış bulunuyorum. Ancak şimdilik pek bir fark göremedim, yeni bir telefona geçmiş gibi hissedemedim P7 biraz tutuk geldi. Gerçi P6 yı oldukça fazla kurcaladıktan sonra optimize edebilmiştim. Bu da olur umut ediyorum. Bu arada telefon B122 yüklü geldi. Anladığım kadarı ile Vadafone kullanmadığım için OTA güncellemeleri alamıyorum. EMUI 3.0 versiyonları oturana kadar bu versiyonda bekleyeyim mi ? Yoksa hem pil hem de performans açısından daha iyi ara versiyonlar var mı ? Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar selam. 2 aydır p7 kullanıcısıyım ve çok memnunum. Ufak bi sıkıntı var sadece. Kilit ekranda ( lock screen ) iken tuşa bastığımda her seferinde farklı bir duvar kağıdı çıkıyordu. Home screen değil ama lock screen. Son 3 haftadır aynı duvar kağıdı sabit, ayarlarda ise sadece home screen için random ayarı ar. Başına gelen var mı daha önce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: punch

Arkadaşlar selam. 2 aydır p7 kullanıcısıyım ve çok memnunum. Ufak bi sıkıntı var sadece. Kilit ekranda ( lock screen ) iken tuşa bastığımda her seferinde farklı bir duvar kağıdı çıkıyordu. Home screen değil ama lock screen. Son 3 haftadır aynı duvar kağıdı sabit, ayarlarda ise sadece home screen için random ayarı ar. Başına gelen var mı daha önce ?

kilit akranına aşağıdaki menüyü çekin ve play tuşuna basın
  • quote:

Orijinalden alıntı: faithless35

quote:

Evet nereden

• quote:

quote:

Bi dezavantaji var. Ben çıkarttım kullanmıyorum. Bumperslarda biraz boşluk olduğu için telefonun kenarlarını ister istemez çiziyor. Vidasını istediğin kadar sık, gevşeklik payı bırakılmış. Bütün bumperslarda aynısıymış bu.

Yine de isteyenler için;

http://www.akilliphone.com/incele/huawei-ascend-p7-metal-bumper-cerceve-kilif-20979

Burası toptancı. O yuzden ucuz herşey :D ben siyah istemiştim ama arayıp füme var yollayalim mı dediler bende gonderin dedim.

Böyle duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 3 Şubat 2015; 2:22:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

quote:

quote:

Evet nereden

Paylaştım yukarıda

• quote:

Orijinalden alıntı: VoLCan28

quote:

Orijinalden alıntı: krky

Çevrimiçi güncellemeye bas, eğer yeni bir güncelleme varsa orada görülecektir ve yüklersin. Şu an emui 3.0 güncellemesi var ancak manuel kurulum sırasında bazı özellikler çalışmıyor. Benim gibi takıntılı biriysen, bence manuel kuruluma hiç girişme çünkü eski sürümüne dönmek epey zahmetli ve tehlikeli. OTA güncelleme gelene kadar bekle bence.

Kısacası Hiç. Bulaşmamı Diyorsun Kardeş

Forumda bahsedildiği gibi kimisinde hareket kontrolü çalışıyor kimisinde de çalışmıyor. Benim sıklıkla kullandığım bir özellik olduğu için çalışmaması canımı sıkıyor. Ayrıca cep modu (cepteyken daha yüksek ses ve titreşim) denilen özelliği de bende çalışmıyor. Bu özelliklerin çalışmaması sıkıntı olmayacaksa yükleyebilirsin. Ama yükledikten sonra geri dönüş biraz sıkıntılı. Bunları bilerek kararını verirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Bu 3.0 da sms iletim raporu yok yav

Mesajlara girince Menü >> Ayarlar >> Gelişmiş sekmesine gir, en üstte İletim Raporları var. Seçersen iletim raporu gelir. Bu ayarı yapman halinde gönderilen mesajın solunda Gönderildi yerine Teslim Edildi yazısı çıkıyor.
  • Exterminatee kullanıcısına yanıt
    wifiyi aşırı derecede engelliyor en büyük dezavantajı bu koruma olaraksa çok iyi telefonum kaldırımda 1 metre sürüklenme 3 4 takla attı sadece bumper çizildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmet005

wifiyi aşırı derecede engelliyor en büyük dezavantajı bu koruma olaraksa çok iyi telefonum kaldırımda 1 metre sürüklenme 3 4 takla attı sadece bumper çizildi.

Aynen wifiyi engelliyor ve mobil veriyide ayni şekilde yavaşlatıyor. Duruyor bi kenarda takmayida düşünmüyorum.
    Spada kapak buldum onu sipariş verdim gittigidiyordan o daha guzel geldi bana

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.