Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.737
Cevap
28
Favori
147.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • selamlar arkadaslarp7 cıhazım var p7-L10C900B861 android 5.1.1 emi 3.1 ... bunun daha fazla daha güzel guncelleme paketı yok mu olan bana lutfen ulasabılır mı acaba?
    caglarsaglam0660@gmail.com
  • mrb arkadaşlar benim p7 yi geçen gün twrp kurmaya çalışırken bir hata yaptım brick oldu telefon sadece fastboot açılıyor pohone locked yazıyor adb ile kumutlar veriyorum bir türlü olmuyor faild diye hata veriyor dload klasörüne neredeyse bütün sürümleri attım ama oda işe yaramadı ya başlarken hata verdi ya sonunda verdi servise gönderdim telefon çöktü yazılım atın diye ama servis anakart değişmesi lazım 850 tl dedi cıhazı geri aldım şimdi bu cıhaza neyapmam lazım yardım edin lütfen
  • merhabalar arkadaşlar güncellemeler huawei'nin sitesinden kaldırılmış sanırım. sitenin çevrimiçi yardımında görevli arkadaş lolipop güncellemesi olmadığını söyledi. android 5 ve emui 3 yüklemek istiyorum. Saatlerdir uğraşıyorum yardımcı olursunuz duacınız olurum.
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    huaewei sitesinden kaldırmış güncellemeleri sizde duruyor mu acaba güncelleme dosyaları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KNTLG

    İndirdiklerini telefonun içine dload klsörü açarak onun içine atın. Daha sonra güncelleyiciye girin, menü ve yerel güncelleme yolunu izleyerek güncellemenizi yapın, benim hiçbir verim silinmemişti ama ne olur ne olmaz yedeklerinizi alın
    sizde güncellemelerin dosyaları duruyor mu acaba huawei nin sitesinden kaldırılmış bulamadım.
  • xda'ya falan baktım ama linkler hep ölmüş.
    Huawei'ye durumu anlatan bir mail atın , veya Twitter üzerinden ulaşın. bir şekilde size bir indirme linki yollarlar diye düşünüyorum...

    Şu siteye bakın birde.
    https://www.carbontesla.com/?s=p7



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 26 Haziran 2019; 10:53:10 >
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    Yetkili servisini aradım 59 TL ücret istediler. Bedava yayınlanan birşey sonuçta güncelleme. İnternet üzerinden kolayca ulaştırabilirlerdi. Yardımcı olmadılar. Telefonumdan çok memnunum herkesede tavsiye ediyordum huawei markasını ama böyle yaptıkları için bir daha huawei marka telefon almayı düsünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pusula58 P kullanıcısına yanıt
    hocam attığınız linki indirdim çok teşekkür ederim. dload klasöründa updat.app ve update.app.asc var , 0_cust klasöründe de uptade.app var...nasıl güncellemem lazım telefonu.
  • dload dosyasını hafıza kartına atıyorsunuz. Ayarlara giriyorsunuz güncelleyiciyi açıyorsunuz altta menuden yerel güncellemeyi açınca dosyayı gösteriyor seçip güncellemeyi yapıyorsunuz. cust dosyası ne işe yarıyor bende bilmiyorum.
  • montun cebine attığımda kapanıyordu bende tekrar açıyordum.Son kez kapandı bir daha açılmadı sürekli reset atıyor kendine.Hard reset atmıyorum sadece telefonu acma ve kapama tusu ile ses kısma tusuna basılı tuttugumda fast boot ile başlayan ekran geliyor bu ekran böyle kalıyor emui gibi birşey yapılması gerekiyor galiba yardımlarınızı bekliyorum.
  • webgezgin W kullanıcısına yanıt
    Çözebildin mi galiba bendede aynı sorun var.
  • İyi günler,
    P7 l10 marka vodafone dan alınma telefonumun arka camı kırılmıştı, neredeyse her cebibe koyduğumda kapanıyordu ancak tekrar açabiliyordum. Bir gün tekrar montumun cebine koydum ve bir daha açamadım.
    Her denediğimde vodafone logosu geliyor ve kendini yeniden başlatıyor tuşları sağlam. Format atma sıfırlama yerine geliyorum belki sıfırlarsam düzelir diye ancak 1sn durumuyor yine resetliyor kendini. Pilsiz denedim soketleri çıkarıp denedim bir şey değişmedi.
    Ancak bu ekrana geldiğinde kalıyor buradan yapabileceğim birşey varmı.fastboot rescue mode yazıyor.
     Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü:

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • çekmeceye attım yatıyor çözemedim
  • Arkadaşlar merhaba bu benim eski kullandığım telefondu şuan babam kullanıyor fakat bugün şöyle bir sorun ile karşılaştık youtube galiba yavaş yavaş kitkat yüklü telefonlardan desteğini çekiyor çünkü bugün babam youtube yi açtığında şöyle birşeyler yazıyordu youtube yi güncelleyin veya mobil siteden devam edin diyor güncelle deyince mağazaya gidiyor orda da aç veya kaldır diyor bariz desteği kesmiş bende bu durumda zaten önceden haberim vardı da yapmamıştım 5.1.1 lolipop güncellemesi geldi aklıma fakat dediğiniz gibi huawei resmi siteden güncelleme dosyalarını kaldırmış huawei gibi bir şirkete hiç yakıştıramadım neyse yabancı internet sitelerinde güncelleme dosyalarını aramaya başladım ve en sonunda buldum yükledim şuan şakır şakır çalışıyor aşağıya güncelleme dosyalarının linkini ve kurulumunu yazacağım umarım faydalı olur


    Güncelleme dosyalarını indireceğiniz site:

    https://androidhost.ru/64Z?pt=YTJ3MmJ6RnRSbXBqTVVaelZYbHZOV0pXVDFkVGR6MDlPdmI4OExhSlNzLzZ1cjZhZWlwQk53bz0%3D


    Kurulum: indirdiğiniz zip dosyasının içindeki dload dosyasını hafıza kartınıza atın daha sonra telefonunuzun ayarlarında güncelleme ardından yerel güncellemelere girin zaten attığınız dosyayı otamatik olarak görücektir yükle yapın





  • ozk37 O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.