Şimdi Ara

***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü*** (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.689
Cevap
40
Favori
241.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Victoriou_S

Arkadaşlar telefon bugün elime geçti gayet memnun kaldım çok başarılı buldum. Lakin bu telefonda ekran koruyucu var mı yok mu anlayamadım. Var gibi duruyor emin değilim.
    Var ama çok kalitesiz hocam ekran koruyucu alın alana kadar üstündeki dursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Herkes ederi kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoriou_S

İyi bari şu an çizilse bile cama bişey olmayacak. 1 ay idare eder mi beni?
    Her an cizilebilir ama sağlıklı değil

• AppGallery' den Patel search yükleyin alternatif olmayan uygulamaları kurabilirsiniz çok basithttps://consumer.huawei.com/tr/community/details/%F0%9F%93%B2-Patel-Search-%5BEn-kolay-Uygulama-Y%C3%BCkleme-Yard%C4%B1mc%C4%B1s%C4%B1%5D%F0%9F%A4%B3/topicId_106812/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocalarım merhaba herkese bi kaç sorum var telefonu aktif kullanan arkadaşlar cevaplarlarsa çok memnun olurum. Telefon sosyal medya uygulamalarında nasıl ? apple dan bu telefona geçen birileri varsa belki ne demek istediğimi daha iyi anlarlar. Instagram da video çekerken takılmalar donmalar fps kayıpları var mı ? Filtre denerken sorun yaşıyor musunuz ?
  • Mesela ne kurabiliyoruz? Forumu Huawei botları bastığı için açıklamasız mesajlara mesafeli yaklaşıyorum da. Gerçi 1000+ mesajla bot degilsinizdir ama gerçekten ne kurabiliyoruz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlad the impaler -- 12 Haziran 2020; 17:55:40 >

WhatsApp, Facebook Instagram vb. Sosyal medya uygulamalarını yükleyebilirsiniz, ayrıca Google uygulamaları isterseniz onları da kurabiliyorsunuz yani oda isteğe bağlı uygulamalar yani bilmiyorum size hangi uygulamalar lazım gerekli olanları AppGallery den isteğe bağlı olanlarıda patel search üzerinden yüklenebiliyor. Basit geldi bana kurulum hatta bu sayede gereksiz Google uygulamaların olduğunu bile anladım gerçi eskiden beri hepsini devre dışı yada root atarak silerdim telefonu kastiriyor bana en fazla YouTube başkada işime yarayan bir uygulaması yok Google ın hatta YouTube yerine youtube wanced diye bir uygulama kullanıyorum reklam izleme artık sıkmıştı YouTube'da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YapıKredinin mobil sayfasına telden giremez oldum. Neden oldu acaba bilen arkadaş var mı? Bir de şu anda telde yüklü uygulamaları teli formatladıktan sonra geri alabilir miyim? Yedeklemeyi nasıl yapmalıyım.
    Her iki şekilde de denedim, olmadı. Birinde herhangi bir sonuca ulaşamadım. her şeyi doğru yaptığımı düşünüyorum. İkincisinde de Play protect sertifika hatası verdi. Bunun için de çok araştırma yaptım, bir türlü aşamadım. Gece 02 olunca vazgeçtim, bastım formatı başa geri döndüm.

Google'a çok fazla bağlanmışız. Bu da ne kadar doğru bilemiyorum, onu da sorguluyorum şimdi. Evet büyük kolaylıklar sağlıyor ve bu da ancak yokluğunda fark ediliyor. İşin doğrusu bunu bir düşünmek lazım. Google servislerine olan bağlılığımız hayatımızı tüm alanlarda etkiliyor. Ama bu olmadan da hayat aynı şekilde devam edebiliyor. Örneğin Apple, o da kendi içinde kapalı bir sistem. Tek yetkili market var, appstore. Google'ın da tek yetkili marketi var, google play. Burada iki farklı seçeneği oluyor kullanıcıların. Ya tamamen google'a teslim olmak ta da tamamen apple'a teslim olmak.

Ama ya teslim olmak istemeyenler ne yapacak? İnsanları bu şekilde mecbur bırakamamalılar.

• nfc temassız ödeme yapılabiliyormu?
    https://www.youtube.com/watch?v=IG18dHqc3e0

• quote:

Orijinalden alıntı: grgzmurat

burdaki videoyu izleyerek tekrar denedim şuanlık sıkıntı yok yalnız ayarlardan bildirimleri kapatmak gerekiyor aynı hesap daha önce paylaşılanlarla.https://www.youtube.com/watch?v=IG18dHqc3e0
    Bu adam da aynı benim kaldığım yerde kalmış. Bu bildirim sorununu aşamadık ikimiz de.
    Sende durum nasıl ? Aynı şekilde mi ? Yoksa sorunsuz mu çalışıyor ?

ARAÇLAR
    Cihaza bir bellek bağlamamız gerekiyor. Bunun için type c flash drive ya da usb flash bellek bağlanabilecek bir type c dongle'a ihtiyaç var. Yazdığım gibi aratırsanız kolayca bulabilirsiniz.

DOSYALAR
    http://www.mediafire.com/file/ha1igog85y1f8bd/Huawei_GMS_Install.zip/file linkteki dosyayı indiriyoruz.

ADIMLAR

1- Öncelikle indirdiğimiz dosyaları PC'ye çıkartalım, aynı şekilde 2 dosya halinde usb belleğimize atalım.

2- USB belleği telefona bağlayın ve dosyalar uygulamasına girin. Aşağıdan kategoriler dediğinizde Dahili depolomanın altında USB sürücüyü göreceksiniz. Attığınız dosyaları kontrol edin.

3- Ayarlar / Sistem ve güncellemeler / Yedekleme ve geri yükleme sekmelerini takip edin. Yedekleme ve geri yükleme ekranında veri yedekleme ekranına girin ve harici depoloma alanını seçin. Bize hangi yedeği geri yüklemek istediğinizi soracak merak etmeyin telefondaki dosyalarımıza bişey olmayacak, Usb depolomayı seçin ve 7 Mart tarihli yedek dosyasına tıklayın, geri yükle diyerek adımı tamamlayın. Şifre sorduğu yerde ipucu ile şifrenin kendisi yazıyor aynen yazın ve tamamlayın.

4- Ana ekrana döndüğünüzde çince yazılarla G ikonlu bir uygulama göreceksiniz bu google play hizmetlerinin çalışıp çalışmadığını gösteren bir doğrulama uygulaması. Tıklayın gerekli izinleri verin 6 soru ve her sorunun karşısında kırmızı ünlem göreceksiniz. Altında bir aktifleme butonu var uygulamayı aktif edin hata verecektir arka plana kapatalım şimdilik burada işimiz bitti. Bu uygulamaya son adımda döneceğiz.

5- Dosyalar uygulamasına gidin, usb belleğe girin ve Google Installation dosyasına girin. 9 dosya var ve hepsi numaralı 1'den başlayarak 6 dahil hepsini kurun. Normal apk kurar gibi kuruyoruz hiç bir ekstra detay yok izin sorarsa da kabul edin.

6- Uygulamaları kurduktan sonra ayarlar / kullanıcılar ve hesaplar / hesap ekleyin adımlarını takip edip google'ı seçelim. Hata verebilir, tarayıcıya bağlanarak adıma devam etmek isteyebilir, ya da üzerinden kurulabilir. Burada google account'umuza giriş yapacağız yönlendirmeleri varsa ek şifre korumalarını tamamlayacağız. Dönüp hesaplara baktığımızda google hesabının kurulduğunu ve varsa kontak, takvim gibi yedeklerin senkronize olduğunu göreceksiniz.

7- Dosyalara geri dönelim belleğimize girelim google installation bölümünden 7 numaralı apk'yı kuralım. Amaçlarımızdan biri olan google play servislerini kuruyoruz. İzinleri verelim ve tamamlayalım. Cihazın internete bağlı olduğuna emin olun ve bildirim panelini açın. Google play servislerinin işlem yaptığını göreceksiniz burada kendi kendine güncelleme yapabilir hatalar verebilir sorun yok işlemin başarılı devam ettiğine işaret. Bunları yaptığını gördüğümüzde ana ekrana dönelim google play store'a girelim ve device id uygulamasını indirelim. Uygulamaya girdiğimizde 2. basamakta Google Service Framework ID'nin geldiğini göreceksiniz.

8- Ayarlar / Uygulamalar bölümüne gidelim. Tekrar uygulamalar seçeneğine tıklayalım, sağ üstte 3 noktadan Sistem İşlemlerini göster seçeneğini aktif edelim. Aramaya play hizmetleri yazalım, uygulamaya girelim ve önce zorla durdur ardından silme işlemini yaparak bu uygulamayı telefondan kaldıralım. Ana ekrana dönelim dosyalara girelim ve ardından yine usb belleğimizden google installation'ın içindeki 8. apk'yı kuralım. Yine bildirim penceresinin haraketlendiğini göreceksiniz. Bunu gördükten sonra 8. adımı baştan yapalım, ayarlar/uygulamalar/uygulamalar bölümünden google hizmet çerçevesi'ni bulalım, depolama bölümüne girip önce önbelleği ardından verileri silelim. Device id uygulamasına döndüğünüzde google framework ıd'nin gittiğini göreceksiniz. Ana ekrandan play store'a girelim ekranı açalım işlem yapmadan uygulamayı kapatalım, bu işlemi 4-5 defa tekrarlayalım, play store'u açalım ve işlem yapmadan ekranı gördükten bir kaç saniye sonra uygulamayı kapatalım. Bunu tekrarlarken device ıd'yi de kontrol etmeye devam edin framework ıd'nin geldğini göreceksiniz.

9- 8. adımı yeniden tekrarlıyoruz google play hizmetlerini siliyoruz. Tekrar belleğimize dönerek sonuncu olan 9. apk'yı kuruyoruz. Ve işlem tamam. İstediğimiz uygulamayı indirebilir, google hesaplarımızı girebilir arka planda google servislerini kullanan uygulamalara erişebiliriz. Şimdi 4. aşamaya döndüğümüzde o uygulamaya girerseniz tüm seçeneklerin aktif hale geldiğini göreceksiniz.

Dün söz vermiştim, En hızlı şekilde yapar yapmaz anlatım yazmak istedim. Akşam fırsat bulursam bu akşam, bulamazsam en müsait zamanda bir Türkçe anlatım videosu hazırlamayı düşünüyorum. Eksik hatalı, yazım yanlışı gördüyseniz lütfen özelden beni uyarın. Konu sahibi ilk mesaja ekleyebilir. Her fav bir teşekkür

Bu da çalıştığının ufak bir kanıtıhttps://linksharing.samsungcloud.com/EYjZ3v0pjIiN

Kaynak aldığım video:https://www.youtube.com/watch?v=8sfJVGqM_5Q&list=WL&index=2&t=160s

Kolay gelsin.
    Yukarıdakileri aynen yaptım. İlk kurmada framework
    ıd silinmeden yapmıştım olmadı, ikincide oldu. Mayıs ayının sonundan itibaren Sorunsuz kullanıyorum. Sadece Tosla uygulamasını bir haftadır açmıyor. Bununla mı alakalı yoksa başka birşey mi oldu bilemiyorum.

• Bu amca da yaptım bak, sorunsuz oldu diyor:
    TechMagnetyoutube
    Huawei P40 / P40 Pro - Install Google Apps and Google Play Store 2020 - NO USB NEEDED!
    https://www.youtube.com/watch?v=mxvTZ-D6THI&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Fatih Açık

P40 SERİSİ MODELLERİ İÇİN GOOGLE PLAY SERVİSLERİNİN KURULUMU

ARAÇLAR
    Cihaza bir bellek bağlamamız gerekiyor. Bunun için type c flash drive ya da usb flash bellek bağlanabilecek bir type c dongle'a ihtiyaç var. Yazdığım gibi aratırsanız kolayca bulabilirsiniz.

DOSYALAR
    http://www.mediafire.com/file/ha1igog85y1f8bd/Huawei_GMS_Install.zip/file linkteki dosyayı indiriyoruz.

ADIMLAR

1- Öncelikle indirdiğimiz dosyaları PC'ye çıkartalım, aynı şekilde 2 dosya halinde usb belleğimize atalım.

2- USB belleği telefona bağlayın ve dosyalar uygulamasına girin. Aşağıdan kategoriler dediğinizde Dahili depolomanın altında USB sürücüyü göreceksiniz. Attığınız dosyaları kontrol edin.

3- Ayarlar / Sistem ve güncellemeler / Yedekleme ve geri yükleme sekmelerini takip edin. Yedekleme ve geri yükleme ekranında veri yedekleme ekranına girin ve harici depoloma alanını seçin. Bize hangi yedeği geri yüklemek istediğinizi soracak merak etmeyin telefondaki dosyalarımıza bişey olmayacak, Usb depolomayı seçin ve 7 Mart tarihli yedek dosyasına tıklayın, geri yükle diyerek adımı tamamlayın. Şifre sorduğu yerde ipucu ile şifrenin kendisi yazıyor aynen yazın ve tamamlayın.

4- Ana ekrana döndüğünüzde çince yazılarla G ikonlu bir uygulama göreceksiniz bu google play hizmetlerinin çalışıp çalışmadığını gösteren bir doğrulama uygulaması. Tıklayın gerekli izinleri verin 6 soru ve her sorunun karşısında kırmızı ünlem göreceksiniz. Altında bir aktifleme butonu var uygulamayı aktif edin hata verecektir arka plana kapatalım şimdilik burada işimiz bitti. Bu uygulamaya son adımda döneceğiz.

5- Dosyalar uygulamasına gidin, usb belleğe girin ve Google Installation dosyasına girin. 9 dosya var ve hepsi numaralı 1'den başlayarak 6 dahil hepsini kurun. Normal apk kurar gibi kuruyoruz hiç bir ekstra detay yok izin sorarsa da kabul edin.

6- Uygulamaları kurduktan sonra ayarlar / kullanıcılar ve hesaplar / hesap ekleyin adımlarını takip edip google'ı seçelim. Hata verebilir, tarayıcıya bağlanarak adıma devam etmek isteyebilir, ya da üzerinden kurulabilir. Burada google account'umuza giriş yapacağız yönlendirmeleri varsa ek şifre korumalarını tamamlayacağız. Dönüp hesaplara baktığımızda google hesabının kurulduğunu ve varsa kontak, takvim gibi yedeklerin senkronize olduğunu göreceksiniz.

7- Dosyalara geri dönelim belleğimize girelim google installation bölümünden 7 numaralı apk'yı kuralım. Amaçlarımızdan biri olan google play servislerini kuruyoruz. İzinleri verelim ve tamamlayalım. Cihazın internete bağlı olduğuna emin olun ve bildirim panelini açın. Google play servislerinin işlem yaptığını göreceksiniz burada kendi kendine güncelleme yapabilir hatalar verebilir sorun yok işlemin başarılı devam ettiğine işaret. Bunları yaptığını gördüğümüzde ana ekrana dönelim google play store'a girelim ve device id uygulamasını indirelim. Uygulamaya girdiğimizde 2. basamakta Google Service Framework ID'nin geldiğini göreceksiniz.

8- Ayarlar / Uygulamalar bölümüne gidelim. Tekrar uygulamalar seçeneğine tıklayalım, sağ üstte 3 noktadan Sistem İşlemlerini göster seçeneğini aktif edelim. Aramaya play hizmetleri yazalım, uygulamaya girelim ve önce zorla durdur ardından silme işlemini yaparak bu uygulamayı telefondan kaldıralım. Ana ekrana dönelim dosyalara girelim ve ardından yine usb belleğimizden google installation'ın içindeki 8. apk'yı kuralım. Yine bildirim penceresinin haraketlendiğini göreceksiniz. Bunu gördükten sonra 8. adımı baştan yapalım, ayarlar/uygulamalar/uygulamalar bölümünden google hizmet çerçevesi'ni bulalım, depolama bölümüne girip önce önbelleği ardından verileri silelim. Device id uygulamasına döndüğünüzde google framework ıd'nin gittiğini göreceksiniz. Ana ekrandan play store'a girelim ekranı açalım işlem yapmadan uygulamayı kapatalım, bu işlemi 4-5 defa tekrarlayalım, play store'u açalım ve işlem yapmadan ekranı gördükten bir kaç saniye sonra uygulamayı kapatalım. Bunu tekrarlarken device ıd'yi de kontrol etmeye devam edin framework ıd'nin geldğini göreceksiniz.

9- 8. adımı yeniden tekrarlıyoruz google play hizmetlerini siliyoruz. Tekrar belleğimize dönerek sonuncu olan 9. apk'yı kuruyoruz. Ve işlem tamam. İstediğimiz uygulamayı indirebilir, google hesaplarımızı girebilir arka planda google servislerini kullanan uygulamalara erişebiliriz. Şimdi 4. aşamaya döndüğümüzde o uygulamaya girerseniz tüm seçeneklerin aktif hale geldiğini göreceksiniz.

Dün söz vermiştim, En hızlı şekilde yapar yapmaz anlatım yazmak istedim. Akşam fırsat bulursam bu akşam, bulamazsam en müsait zamanda bir Türkçe anlatım videosu hazırlamayı düşünüyorum. Eksik hatalı, yazım yanlışı gördüyseniz lütfen özelden beni uyarın. Konu sahibi ilk mesaja ekleyebilir. Her fav bir teşekkür

Bu da çalıştığının ufak bir kanıtıhttps://linksharing.samsungcloud.com/EYjZ3v0pjIiN

Kaynak aldığım video:https://www.youtube.com/watch?v=8sfJVGqM_5Q&list=WL&index=2&t=160s

Kolay gelsin.
    Yukarıdakileri aynen yaptım. İlk kurmada framework
    ıd silinmeden yapmıştım olmadı, ikincide oldu. Mayıs ayının sonundan itibaren Sorunsuz kullanıyorum. Sadece Tosla uygulamasını bir haftadır açmıyor. Bununla mı alakalı yoksa başka birşey mi oldu bilemiyorum.
    Bugün yarın bir daha denerim. Oldu oldu. Olmadı zaten sorunsuz çalışıyor aslında. Çok da şey yapmamak lazım

• Arkadaşlar faturanız nasıl geldi ek mobil ödeme falan diyor

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.