Şimdi Ara

***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü*** (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (7 Mobil) - 3 Masaüstü7 Mobil
5 sn
3.689
Cevap
40
Favori
241.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konuyu yine botlar mı basmış
    Hocam ağzına sağlık. Detaylı olarak yazmışsın. Bende p40 lite ile kullanacağım. Amazon da 1285 tl lik fiyatlara kadar geldi wgt2. Bu hafta babalar günü kampanyalarını görelimde ona göre siparişi vereyim.

Teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krımınal

Ben phone clone ile almıştım şimdiye kadar bir sorun olmadı bildirimler ile ilgili. Aptoide dene bi bir de belki moreapps olan apk da sorun vardır
    Hocam Aptoide uygulaması sorunlu çalışıyor. Kendi kendine kapanıp açılıyor. Maalesef bir şey yüklemek mümkün olmuyor. İlginiz için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler telefonu alalı 2 gün oldu ekran yansıması oldu çizgiler oluşuyor sürekli böyle bir sorun yaşayan var mı?
    ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***
    ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srbrayon -- 8 Haziran 2020; 23:37:1 >

• srbrayon S kullanıcısına yanıt
    Telefon yere düştümü..

• blackeagle3673 B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

Güncelleme geldi

• bu telefona zırh /armor kılıf bulmak ne kadar zor yahu. Hard case şeklinde sadec e 1 model var ülkemizde, onda da stok var mı, varsa ne zaman gelir hiç belli değil. Silikon yumuşak kılıf ise sebil, heryerde herkeste var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • krmakmn kullanıcısına yanıt
    Ekran sorunu yaşayan bir kullanıcı vardı ama iki gün olmuş alalı cihazı muhtemelen kutudan çıktığı gibi sorunlu gelmiş cihaz. Onun dışında sorun yaşayan yok kullananlardan ben dahil

Bu telefondan almayı düşünüyorum. Google Play Servislerini yükleyip kullanmam gerekiyor.
    - Telefona google play servislerini yükledikten sonra herhangi bir sorun yaşatıyor mu?
    - Herşey olması gerektiği gibi çalışıyor mu?
    - Güncelleme geldiğinde Google bozulmadan güncelleyebiliyor muyuz?

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: krımınal

En iyi yönü pil derim benim kullanımımda max 12-13 gün gidiyor. Kötü olarak belirteceğim bir tarafı yok aslında ama keşke buda olsaydı dediğim şey sesli mesaj desteği mesela whatsapp mesajına sesli mesaj ile cevap verilebilse çok iyi olurdu. Görüşme çok kullanmıyorum ama bazen gerekli durumlar oluyor mic mesefesi fena değil ağzına çok yaklaştırman gerekmiyor. Karşı tarafın seside yüksek geliyor kulağına dayaman gerekmiyor saat'i Bağzı uygulamalar da bildirim geldiğin de uygulama simgesi çıkmıyor mesela huawei mesaj simgesi çıkıyor hepsiburda örneğin. Kadran temaları son iki güncelleme ile ciddi arttı onun öncesin de çok kısıtlıydı şuan yetiyor bana açıkçası ama tabi derya deniz bir durum yok. Son gelen güncelleme ile uzaktan deklanşör özelliği geldi telefonda direk kamera uygulamasını açıyor zamanlayıcısıda var saat tarafında ama şuan sadece emuı 10.1 ve üstü kullanan telefonlar da çalışıyor diye biliyorum P40 Lite'da kullana biliyorum bu özelliği. Bazen de güncelleme felan yok mesela ama arayüze yeni saat kadranı gelmiş böyle durumlar da olabiliyor. Uyku takibi ve anlık nabız takibi güzel çalışıyor adım sayısı olayını test ettim 100 adım saydım kendim doğru saydı. Spo2 özellği var ama ben ona çok inanmıyorum ölçebileceğim bir şey de değil doktor takibi felan lazım doğruluğu için. İki model arasında kalmışsın ama watch 46'nın ciddi eksikleri var ben tercih etmezdim mesela 50atm su geçirmezlik yok bir saat'te kesinlikle olması geren bir özellik. Bir de pil konusu var çok fark var araların da iki modelin arkadaşım kullanıyor galaxy watch, aktif kullanıyor bide o iki günde bir şarj ediyor. Fonksiyon olarak galaxy watch çok daha fazlasını sunuyor ama olaya saat olarak baktığımız da kullanılmıyor ilk haftanın heyecanı ile sürekli kurcalıyoruz belki ama sonra unutuluyor hocam bir önceki saatim galaxy s3 frontier'di ordan biliyorum

EDİT : Huawei dışında telefon kullanıp almayı düşünen varsa eğer telefona appgallery kurmanız gerekiyor play tarafında ki uygulamanın desteğini kesmiş Huawei çalışmıyor bilginiz olsun. Appgallery kurma konusuda, huawei resmi apksını yayınlıyor ordan indirip kuruluyor Huawei sağlık uygulamasının appgallery'den indirilmesi gerekiyor. Play Store Huawei sağlık uygulama yorumların da isyan ediyordu insanlar
    sesli mesaj desteği hocam google klavye yükleyin sorununuz kalmasın apk olarak

• Arkadaşlar merhaba, nişanlıma bu linkteki işlemi yaptık dün akşamdan beri sorunsuz kullanıyor. Bilginize.
    https://gadgetpilipinas.net/2020/04/how-to-install-google-play-store-on-huawei-p40-series/

Ekran süresi 10saat
    Şarzı gayet başarılı

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.