< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D4896BA26 -- 13 Şubat 2025; 1:55:42 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü*** (184. sayfa)
-
-
p40 lite kullanıyordum.Nfc artık çalışmamaya başladı 1 şubattan beri. Nasıl çalıştırabilirim?
_____________________________ -
benim telefondaki görüntü farklı.Nfc uygulaması yok ayrı olarak fakat nfc ayarında sadece aç kapa ve banka seçeneği var sadece.Uygulama verileri vb 4 noktalı kısım yok.
-
-
Sürüm farkı var herhalde
Dediğin yeri buldum ama işlem işe yaramadı.Format atacağım herhalde
Huawei kampanyasından 499-TL batarya değiştirme işlemi çıkıyor deneyen oldumu batarya değişimi için cihazı göndermek istiyorum
1 1,5 sene once değiştirdim. (Ücretsiz kargo)
Gayet sorunsuz bir şekilde halloldu.
Kasada çizik çentik vs hiç bir sorun yoktu.
Ancak gönderirken iyi kutlamak lazım yoksa servis kabul etmiyor ve kargon ücreti yansitilarak geri yolluyor. (kendi kutusu ya da kargo firmalarına ki havalı paketlerden kullanmak gerek)
Ben gen pa dan memnun kalmıştım ama sanırım şimdi (İstanbul için) sadece kvk kartal ve ouno var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Birisi bana 'Napıyorsun' diyince, kısık bir sesle 'Hiç' diyorum.
Kimse anlamıyor;
H'ayatın İ'çinden Ç'ıkamıyorum.
"Yüreğin, kadını erkeği yoktur. Bi mert olanı vardır, bir de namert olanı"...
-
Gönderin bataryayada isciligede garanti veriyorlar zaten . Bende almıştım.batarya değişimi sorun çıkmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Burada epey mesaj okuduktan sonra bu güzel telefonu alıp 4,5 sene severek kullandım. İki yıl kadar önce batarya değişimi yaptırmıştım şarj hala çok iyi.
Huawei dizüstü, tablet, kulaklık, saat, sound Joy vs güzel bir eko sistemi kurmuştum ama artık telefonu değiştirmek istiyorum. Huaweinin çok iyi telefonları var yalnız google işleriyle uğraşmak istemiyorum artık, yaşlandım :)
Honor 400'ün dış görünüşü, ekran küçüklüğü filan çok hoşuma gitti. Sosyal medya, azıcık oyun, uygulamadan film izleme, internette gezinme, biraz foto/video için de İşlemcisi yeterli olur diye düşünüyorum.
P40 lite telefondan Honor 400 (12/256) modeline geçilir mi, ne dersiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben de aynı senin gibi düşünüyorum. Aynı şekilde p40lite vardı bende de. Ben geçen sene değiştirip iPhone’a geçiş yaptım. Ama şu an bakınca aynı mantıkla Honor400e geçmek bana da mantıklı geliyor. Androidte o fiyat bandı için iyi bir seçenek bence de.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı