Şimdi Ara

Huawei P40 Lite 6/128 Çift Sim TR Ürünü Cihaz & iPhone 13 128 GB Takaslı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Huawei P40 Lite 6/128 Çift Sim TR Ürünü Cihaz & iPhone 13 128 GB Takaslı

Ürünü 2. el olarak 2020 Nisan-Mayıs ayında almıştım. O günden beridir kullanıyorum. Hiç tamir olmadı. Ekranda kırık yok. Ürün kullanıma bağlı olarak ve kılıf kullanımından dolayı plastik kasa üzerinde yıpranma var o kadar. Kasada başka bir sorun yok. Görüp alabilirsiniz.

Kutusu var. Ekran jelatini Ekim ayında değiştirildi. Kılıf Ekim ayında yeni alındı. Orjinal 40W sarj aleti mevcut. Kablosu yıprandı ve çöpe atıldı. Başka bir kablo ile vereceğim ancak kablo 40W desteklemiyor. Yeni bir kablo alınması lazım.

Telefonun bataryası test edildi. %30 oranında yıpranma var. Daha önce değişmediği ve 6 yıla yakın süredir kullanıldığı için eskimiş. 

Fiyat 3300 ₺

Fiziksel ve esim olan model. ekran ve batarya değişen. faceid aktif. Esim ve fiziksel sim 0/0. Ekran Oled ile değiştirildi ama arada donma yapıyor. Ekrani kapatıp açmak gerekiyor. Başka sorunu yok. 

Samsung A17 5G-A26 5G tarzı telefon takası olur. Redmi serisi, iphone serisi cihaz ile ilgilenmiyorum. YD cihaz ile ilgilenmiyorum.

Fiyat 12000 ₺

Bulunduğu konum: Ortaca / Muğla

@nmkyldrm nickli üyeye dikkat edin. Alışveriş yapmayın.

https://forum.donanimhaber.com/nmkyldrm-nickli-uyeye-dikkat-edin--161603695

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.