Şimdi Ara

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.518
Cevap
98
Favori
678.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ridvan79

Herkes karsilacak diye bir şey yok dimi bende S2 S4 note 4 note 5 s7 s8 note 8 kullanmış biri olarak Huawei daha iyi çekiyor diyebilirim ki arkadaş da eşine mate 20 lite almış aynı hattı kullanmasına rağmen mate 20 lite daha iyi çekiyor diyor bu denenmiş ve bu sonuç elde edilmiş sen p30 dan vazgeçmiş bir s10 kullanicisi olabilirsin ve sana göre gece cekimleri s10 daha iyi diyen de sensin 🙂 yani kişisel zevkler bunlar o yüzden bu bir kisinin düşüncesi yadırganacak yada eleştirilecek bir durum yok çok şükür konumuz da da dışardan yani kullanmayanlar yazdığı olumsuz düşüncelerin yanında kullananlari şikayeti yok gül gibi geçinip gidiyoruz saygılar diler iyi geceler derim
    O mesajlarımı gördüysen eskiye daha çok gidip P30 hakkında yazdığım birçok güzel şeyi de okuyabilirsin. P30 alma düşüncem de bir aralar baya oldu takas araştırıyordum. Bu konuyu da başından beri takip ediyorum ve katılıyorum yeri geldiğinde. Sadece kullananlar yazacak diye bir şey yok. Hiçbir zaman gelip buraya gereksiz ve tahrik edici P30 eleştirisi yapmadım.

Benim yazıma göre yorum yapmadan önce neye cevap verdiğime de iyi bakabilirdin. Arkadaşın mesajı kullandığı Note 4 sorunlarından başlayarak "S10 dahil birçok Samsung" şekline bürünmüş. Burada kişisel zevkler söz konusu değil. Kullanmadığı telefonları da dahil ederek çeşitli sorunlardan bahsediyor. Ben de bir forumun gerektirecegi ölçüde kendi kullandığım telefonlardan yola çıkarak bahsettiği durumların söylediği gibi olmadığını ifade ediyorum.

Bir telefon diğerinden iyi çekiyor lafına bir şey demedim ben zaten. Huawei lafı geçmiyor bile zaten. O yüzden son cümleni üstüme alınmıyorum. P30un kullanıcı bazında çok memnun kalınan bir telefon olduğunu da biliyorum onda da bir problem yok:)

Ayrıca konu bir telefon nihayetinde. Yarın alırım P30 merhaba arkadaşlar derim dahil olurum öbür gün gider Oneplus alırım oraya giderim. İki ay sonra zaten yeni modeli çıkıyor her şeyin bu kadar ciddiye alınacak şeyler değil bunlar..

Saygılar, iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFormul -- 16 Temmuz 2019; 4:19:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar p30 ekrandaki jelatini cikarip kilifsiz kullanan varmi. Ekran ciziliyormu. Gorillaglas cam yok galiba. Benim icin onemli.
    Soyle anlatayim gorlla glas 2 3 4 ekranli telleri jelatinsiz ve klifsiz kullandim en ufak cizik olmadi. Var ama kilcal di. Sonra amiral gemisi soni z1 almistim onda yoktu. Ekran boyle flimliydi hos olmayan ciziklerle doldu. Jelatini soktum. Daha kotu cizildi. Suan s6 edge kullaniyorum 4 sedene hic cizik yok. Ama bu p30 dusundurdu. Almayi dusunuyorum.

Orijinalden alıntı: TheFormul

Galaxy S2, S3, Note 5 ve S10+ kullandım. Söylediğiniz hiçbir kronik sorunla karşılaşmadım. Fazla abartı ve karalama içeriyor yazınız.

Alıntıları Göster
    Bir marka hayranı daha. Malımın delisi değilim. Buyrun
    https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-note-4-ana-konu-her-sey-ilk-sayfada--90260337-3314 Note4 forumu biraz okuyun inceleyin.Yıllardır bu konuyu takip ederim. Forumdakilerin çoğunun şebeke sorunu var. Daha Samsung servisinin ilgisiz ve duyarsızlığı daha yazmamıştım onları da yazayım. İlk Note 4,ü aldığımdan bir hafta sonra kamera ekran sorunu çıktı. Fotoğraf çekerken Telefonu yan çevirince ekranda kararma oluyordu. Servise verdim. Değişim istedim kabul edilmedi kamera değişti.Daha sonra kasa çatladı kasa değişti, ana kart degisti , defalarca yazılım atıldı, pil değişti. Bir çok parça degisti....Toplam 8 defa servise verdim. Aklımda kalan bunlar. Telefon 1 yılda nerdeyse 2 ay serviste yattı. Değişim istedim. Ekran dışında herşey değişti. Samsung servisi müşteri odaklı değil. Beni cok ugrastirdi.isteğim Kabul edilmedi. Servis fisleri ile tüketici hakem heyetine başvurdum. Birebir değişim isteğim kabul edildi. Yeni Note 4 ü vatan bilgisayardan aldım. Bunda da Sebeke sorunu çikti. Bu sorunu belki öncede yaşadım ama farkında değildim. Forumdan öğrendim böyle birşeyin olduğunu. Yotube da videolar var. İsteyen baksın. Telefon çekiyor gözüküyor ama arayan sana ulaşamıyorum uyarısı alıyor. Telefon şebeke değiştirirken sinyali yakalayamiyor. Sebeke sinyali gidiyor. Ama baska telefonlar cekiyor. Gün içinde birkaç defa böyle oluyor. Özellikle zayıf alanlarda, bina yoğunluğu olan yerlerde daha çok oluyor. Kırsalda fazla olmuyor. Bu durumu pil ayarları mobil ağ sinyali kısmında görebilirsiniz. Burada kırmızı renk ile sinyal siz kalınan süreyi gösteriyor.Bu nedenle arayanıbil servisine abone olmak zorunda kaldım. Telefon çekmiyorken kimin aradığını öğreneyim diye. Ayrıca geçen ekimde gelen güncelleme ile adeta telefona eskitme yapıldı. Forumda herkes bu güncellemeden şikayetçi. Bende odin programı ile eski bir Android sürümü yükledim. Çoğu kişi bunu yaptı. Samsung telefonlarında zayif çekim konusuna gelince. Internette birçok kisi Samsungun farklı modellerinde zayıf çekim sorununu belirtiyor. İsteyen arar bulur.
    Yakın arkadasimda bu şikayet var.Samsung S4 kullaniyordu.İş yerinde odamda başkaları konuşurken ben kanusamiyorum veya kesik kesik konuşuyorum ve internete giremiyorum diyor. Aynı GSM şirketine aboneler. Telefon bozulunca Alcatel telefon aldi. Simdi rahat konusuyorum ve internete girebiliyorum diyor. İnternette de buna benzer sebeke sikayetler var. Esimde mate 20 lite var demiştim. İkimizinde aynı şebekeki kullanıyoruz. Telefonlara şebeke sinyal programini kurdum. Sinyal bilgilerini karsilastirdigimda Huawei mate 20 lite daha stabil. samsung Sebeke sinyal değerinde düşüşler daha fazla. Evde note4 ile konuşurken ses gidip gelme sorunu olabiliyor. Ama eşimin telefonu ile koşurKen daha bir defa bile ses sorunu yaşamadım. Esimin gecici calistigi hastane servisinde yine telefonlar az cekiyor. Benimki ile konusmak imkansiz. Onunki ile iyi kötü konuşabiliyorsun. Sinyali çok güçlü olduğu yerler ile açık alanda kırsalda sorun yok. Sorun şehirlerde zayıf yerlerde oluyor. Geçen bir akraba ile kurban için köye gittik. İkimizde türk Telekom kullanıyoruz. Sinyal zayif kırsalda ama şehire uzaktayız. Evden çocuklar aradi ve evde yalnızlar. Tabi ses yok veya gidip gidip geliyor. Konuşamadım. Arkadaşın General mobile 4GB olan eski model telefonunu aldım. Onunla aradımda konuştum. On kamera arızası icin telefon tamircisine gittim. Tamirci de samsung servisinde calışmış. Yasadağım tüm sorunları biliyor. Sebeke çekimini sağlayan parça kronik sorunlu diyor.
    Daha hangi örneği vereyim. Ufak tefek sorunları söylemiyorum bile önemli sorunları belirttim. Bir telefonun en önemli görevi iletişimdır. Bunun için iyi çekmeli. Önemli bir yerde ve zamanda 5 kuruşluk telefon çekerken rahat konuşurken ben konuşmazsam ederim o telefonun içine. Ne demek istediğimi bunu yaşayınca anlarsiniz. Orta halli bir telefon 2 bin civarından başlıyor. İyi bir telefon 4 bin civarindan başlıyor. Bir daha samsung alarak sebeke sorunu yasama riskini alamam. Bu nedenlerle bu saatten sonra bir daha samsung telefon almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kallus -- 16 Temmuz 2019; 9:36:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eakarvardar

Arkadaşlar yarın kısmet olursa bende bu telefondan alacağım internet üzerinden.

uygun yer buldum;

https://www.hepsiburada.com/huawei-p30-128-gb-huawei-turkiye-garantili-pm-HB00000IMW0Y

Buradan ürün alan varsa bilgilendirebilir mi veya başka önerisi olan varsa da iyi olur ?
    P30 Pro > iphone xs max > Oppo Reno 10x zoom > Huawei P30.

Yine huaweiye döndüm ve son 2 aydır denediğim cihazlar bunlar. Bu satıcıdan aldım ben hiç bir problem yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bana yardımcı olabilir misiniz Bluetooth performansından hiç memnun değilim eski telefonum bangır bangır müzik dinliyordum p30 da ses aşırı kısık geliyor. Birde ahize sesi bana çok az geliyor kimsede böyle bir sıkıntı var mı?

Orijinalden alıntı: TheFormul

Galaxy S2, S3, Note 5 ve S10+ kullandım. Söylediğiniz hiçbir kronik sorunla karşılaşmadım. Fazla abartı ve karalama içeriyor yazınız.

Alıntıları Göster
    uzunca süre note 5 kullanıcısı olarak söyleyeyim. samsung ta herhalde yaşamadığım problem kalmamıştır. kalem den tut ekran soyulmasına vs vs. kalem ters takarsan allah muhafaza zaten. onuda geçtim bir müddet sonra kalem basmalı yeri takılı kalıyor kalemi çıkartamıyorsun. herkeste böyle.
    ayrıca samsung servisler herşeyi kullanıcıya kitleme durumundalar. arkadaşımın ekranı atıyor sürkli 3 ye ekran değişti ben götürdüm aynı sorundan kullanıcı hatası denildi. darbe yok birşey yok. eliniz terlemiş ondandır denildi. samsung sadece servis kalitesizliği ve müşteriye kitleme tercihinden bile TERCİH EDİLMEZ...

• Akineton_ kullanıcısına yanıt
    Bluetooth kulaklık kullanıyorum ses gayet net yüksek geliyor bir sıkıntı yok bir ara benim de kısık gelmeye başladı bir aralar ne oldu diye bakarken meğer kulakliktan kismisim sesini istersen ordan bir aç bazen unutuyoruz yanlışlıkla kisiyoruz sonra sorun ne diye arıyoruz ahize den çok memnunum ses gayet net güzel geliyor

• quote:

Gemlik değil mi burası?

Orijinalden alıntı: diabl0

Arkadaslar p30 ekrandaki jelatini cikarip kilifsiz kullanan varmi. Ekran ciziliyormu. Gorillaglas cam yok galiba. Benim icin onemli.
    Soyle anlatayim gorlla glas 2 3 4 ekranli telleri jelatinsiz ve klifsiz kullandim en ufak cizik olmadi. Var ama kilcal di. Sonra amiral gemisi soni z1 almistim onda yoktu. Ekran boyle flimliydi hos olmayan ciziklerle doldu. Jelatini soktum. Daha kotu cizildi. Suan s6 edge kullaniyorum 4 sedene hic cizik yok. Ama bu p30 dusundurdu. Almayi dusunuyorum.
    ekran konusunda bilgisi olan yokmu. birde yıl kac olmuş tekefonu koruyucu ile kullanmak nedir. valla bizim millet tuhaf. 8yıl once kullandığım motorola mılestone nin bile ekranı cızılmedı. ama hep gorillaglas vardı. bu telefonda nası olmaz kafam almıyor. valla z1 vakası yasamaktan korkuyorum.
    birde p20promate 5000bin p30 4300 cok kararsız kaldım yoksa samsung s10e de cok iyi ozellık yönünden. ekran cizlme sorunu varsa samsung alırımgorilla 5 ile kııfsız kullanırım. kafamrahat eder. p30sarjı iyi o dusunduruyor

• diabl0 kullanıcısına yanıt
    Çiziliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: diabl0

ekran konusunda bilgisi olan yokmu. birde yıl kac olmuş tekefonu koruyucu ile kullanmak nedir. valla bizim millet tuhaf. 8yıl once kullandığım motorola mılestone nin bile ekranı cızılmedı. ama hep gorillaglas vardı. bu telefonda nası olmaz kafam almıyor. valla z1 vakası yasamaktan korkuyorum.
    birde p20promate 5000bin p30 4300 cok kararsız kaldım yoksa samsung s10e de cok iyi ozellık yönünden. ekran cizlme sorunu varsa samsung alırımgorilla 5 ile kııfsız kullanırım. kafamrahat eder. p30sarjı iyi o dusunduruyor

Alıntıları Göster
    sana direk link. her türlü ciziği deniyorlar. aynı kullanıcının gorilla glas olan denemeleride var.
    kısacası GORİLLA GLASS TAN HİÇBİR FARKI YOK...
    JerryRigEverythingyoutube
    Huawei P30 Pro Durability Test - Breathing Crystal?!
    https://www.youtube.com/watch?v=0IrPJ2l19fc

• Ya kardeşim sen yaşadığını yazıyorsun, ben sana cevap olarak yaşadığımı yazıyorum marka delisi oluyorum. Tuhaf mısınız nesiniz anlayamadım.

Sen öyle bir soruna denk gelmişsin ve almam bir daha diyorsun okey sorun yok almazsın, olabiliyor böyle durumlar. Ama genelleyip istisnasız her telefon çekmiyor raddesine getirmene gerek yok. Çünkü öyle bir dünya yok. Onu belirtiyorum. Biz karşılıklı fikrimizi söyledik alan alır almayan almaz daha da uzatmaya mahal yok. İnsanlar telefonları hakkında bilgi alışverişi yapsın.

İyi günler.

Şimdi arkadaş üslup olarak sana tuhafsin diye bir cümle kurmadi bu kelime pek olmadı sinirlenecek bir durum yok genel olarak Huawei telefonlar samsugtan GSM olarak daha iyi çekiyor bu sonuç olsun rica ediyorum üslubumuz gerginlik yaratmadan cevap verelim s10 forumu değil burası arkadasta genel kanı olarak çevresinde yaşadığı sorunlardan bahsetmiş yani genel dese ne olur ki ne eksilir s10 forumunda Huawei için her türlü olumsuz cümle kurulurken biz oraya gelip cevap verip cihaz savunması yapiyormuyuz hayır gerek yok böyle diyaloglara zaman kaybı bu konuyu burda kapatalım daha fazla gereksiz mesaj olmasın insanların burda cihazla ilgili soracaklari sorular var onlara yardımcı olalım neyse size iyi günler dilerim

• Anbilivıbıl kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşım

• quote:

Şimdi arkadaş üslup olarak sana tuhafsin diye bir cümle kurmadi bu kelime pek olmadı sinirlenecek bir durum yok genel olarak Huawei telefonlar samsugtan GSM olarak daha iyi çekiyor bu sonuç olsun rica ediyorum üslubumuz gerginlik yaratmadan cevap verelim s10 forumu değil burası arkadasta genel kanı olarak çevresinde yaşadığı sorunlardan bahsetmiş yani genel dese ne olur ki ne eksilir s10 forumunda Huawei için her türlü olumsuz cümle kurulurken biz oraya gelip cevap verip cihaz savunması yapiyormuyuz hayır gerek yok böyle diyaloglara zaman kaybı bu konuyu burda kapatalım daha fazla gereksiz mesaj olmasın insanların burda cihazla ilgili soracaklari sorular var onlara yardımcı olalım neyse size iyi günler dilerim
    Hocam hayırdır Samsung ordusu Huawei ordusu diye bölünme falan mı var? Söylediğiniz şey çok acayip. Bu konuları bu kadar nasıl ciddiye alıyorsunuz cidden anlamıyorum. Telefon yahu bu. Yarın gider P40 alırım ne olmuş yani ben anlamadım.

Forum burası ben burayı da okurum orayı da her yeri okurum. Bir şeye de mantıklı bir cevabım varsa yazarım yani. "Biz sizin oraya gelip kötüleme yapıyor muyuz?" gibi bir yorum ilk defa gördüm hayatımda konu da özellikle telefon yani..

Arkadaş kullanmadığı Samsunglar hakkında genel bir sorundan bahsetmiş, ben de kullandım ve hepsinde var diye bir durum yok ben sorun yaşamadım diyorum. P30 kötü gidin S10+ alın mı diyorum Allahaşkına.. Buraya P30'la S10 arasında kalan insan da giriyor. Ben fikrimi o insanlara belirtmek istiyorum buna kimse engel olamaz..

Cidden böyle şeylere nasıl takılıyorsunuz anlayamadım.. Cevap vermeyeyim uzatmayayım diyorum fakat cevapsız da bırakılmayacak bir mesaj atmışsınız o yüzden yazmak zorunda kaldım.

Para bizim istediğimiz telefonu alırız beğenmezsek satar öbürünü alırız zaten her türlü ya onu ya onu zengin ediyoruz çok bir şey değiştiği olmuyor.. Biz bölünmeyelim bari onlar zengin olurken.. Kim ne kullanıyorsa keyfini çıkarsın lütfen :))

Saygılarr..

• quote:

Orijinalden alıntı: CemyK

uzunca süre note 5 kullanıcısı olarak söyleyeyim. samsung ta herhalde yaşamadığım problem kalmamıştır. kalem den tut ekran soyulmasına vs vs. kalem ters takarsan allah muhafaza zaten. onuda geçtim bir müddet sonra kalem basmalı yeri takılı kalıyor kalemi çıkartamıyorsun. herkeste böyle.
    ayrıca samsung servisler herşeyi kullanıcıya kitleme durumundalar. arkadaşımın ekranı atıyor sürkli 3 ye ekran değişti ben götürdüm aynı sorundan kullanıcı hatası denildi. darbe yok birşey yok. eliniz terlemiş ondandır denildi. samsung sadece servis kalitesizliği ve müşteriye kitleme tercihinden bile TERCİH EDİLMEZ...

Alıntıları Göster
    Haklısın bende Note 5 kullanıcısı olarak telefonda Okadar haklısınki... yaşadığım sorun kalmadı bunun üzerine servisin ilgisizliği iş bilmez teknik ekibide üzerine tüy dikiyor yahu servis bataryası sorunlu cihazın garanti kapsamında değiştirecek benden risk onayı istiyor cam kapağı kırılabilirmiş kırılırsa ben ödeyecekmişim Samsung iyi telefon yapabilir fakat iş sonrasında servis kalitesi yerlerde Allah düşürmesin kimseyi

• P30’u sipariş ettim 1-2 güne elimde olacaktır inşallah.

Telefona çift whatsapp kurabiliyoruz değil mi çift hat kullanıp deneyen oldu mu ?

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.