Şimdi Ara

Huawei P20 [ANA KONU] HarmonyOS Güncellemesi Alacağı Duyuruldu !!! (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.332
Cevap
31
Favori
226.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet dün akşam denedim, tv yi görüyor ama bağlantı hatası veriyor.
    Hardreset yapacağım sanırım bende, hem cihaz için de daha iyi olur 9 güncellemesi yüklendiği için..
  • Mobil veri açıkken İnternete bazen girmiyior kapatıp açmam gerekiyor

Ne yapmam lazım

Operatör kaynaklı değil

Huawei P20 [ANA KONU] HarmonyOS Güncellemesi Alacağı Duyuruldu !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fztazc

Mobil veri açıkken İnternete bazen girmiyior kapatıp açmam gerekiyor

Ne yapmam lazım

Operatör kaynaklı değil

telefon yöneticisinden gereksiz dosyaları temizleyin. telefonu kapatıp açın. düzelmesi gerekir. eğer android 8.1 den 9a geçtiyseniz hard format atmanızı öneririm. tüm verileriniz silineceği için verilerinizi bilgisayara yedekleyin (resim video mp3 rehber vs..)

• mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz tüm işlemleri biliyorum ve yaptim

Çözüm uretemedim

Daha önce kullandığım p10 plus da da aynı problem vardı

Bunda da var

Arada oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fztazc

Dediğiniz tüm işlemleri biliyorum ve yaptim

Çözüm uretemedim

Daha önce kullandığım p10 plus da da aynı problem vardı

Bunda da var

Arada oluyor
    ağ ayarlarından gizli dns kapatın hocam
    ağ ayarlarını sıfırlayın
    modeme reset atın ya da kanal numarasını değiştirin
  • Turkcell t 50 de bile TV ye görüntü yayıyor, p20 de yapamıyorum halen

• quote:

Orijinalden alıntı: rasit019

Turkcell t 50 de bile TV ye görüntü yayıyor, p20 de yapamıyorum halen
    tvnizin marka ve modeli nedir? ben screen share ile bağladım lg tv me telefonu. sizin bir ayarı kapalıdır yada aynı wifi ağa bağlı değilsinizdir.
  • Philips pus6581 android

• mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun için WiFi ağına gerek yok. Bu işlem TV ile telefon arasında oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

Hocam bunun için WiFi ağına gerek yok. Bu işlem TV ile telefon arasında oluyor.
    Arkadaşım selam,
    İki cihazda (TV ile telefon) aynı ağda olmazsa birbirlerine nasıl bağlanacaklar görüntü aktarımı için?
  • hocam teknik detayını bilmiyorum ama ben misafir olarak gittiğim ev sahibinin tv'sine internete bağlı olmadığı halde bağlandım. evde internet yok, bunu biliyorum. ayrıca benim wifi kapalı, mobil veri açıktı. bu halde bağlandım.

hard reset atmak işe tam olarak yaramadı. Şöyle oldu, televizyona ilk defa bağlandığımda sorunsuz şekilde bağlandı. Daha sonra yine bağlanmak istediğimde, yine bağlantı hatası verdi. muhtemelen yazılımda sıkıntı var hocam. sizde durum nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

hocam teknik detayını bilmiyorum ama ben misafir olarak gittiğim ev sahibinin tv'sine internete bağlı olmadığı halde bağlandım. evde internet yok, bunu biliyorum. ayrıca benim wifi kapalı, mobil veri açıktı. bu halde bağlandım.

hard reset atmak işe tam olarak yaramadı. Şöyle oldu, televizyona ilk defa bağlandığımda sorunsuz şekilde bağlandı. Daha sonra yine bağlanmak istediğimde, yine bağlantı hatası verdi. muhtemelen yazılımda sıkıntı var hocam. sizde durum nasıl?
    Hardreset den sonra düzeldi.Bende de ilk sefer bağlanmıştı ama sonrasında bir daha bağlanmadı.
    Şuan sorun yok, fakat sizin dediğiniz çok ilginç, çünkü her iki cihazın da aynı ağa bağlı olması şart bence.
    Dediğiniz olay sadece Huawei Share de dosya paylaşımında geçerli olabilir.
  • hocam isterseniz deneyin. internet ile tv'nin bağlantısını kesin.
  • arkadaşlar bi abimiz için p 20 mi p20 lite mı hangisi daha iyidir?
  • 26_____ kullanıcısına yanıt
    p20 ve p20 lite modeli birbirinin dengi telefonlar değiller. adı üstünde lite modeli kırpılmış versiyon oluyor. p20 açık ara üstündür ve daha iyidir. zaten fiyatları aynı değil. aşağıdaki siteden inceleyebilirsiniz.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/104943-105379/huawei-p20_huawei-p20-lite/
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

arkadaşlar bi abimiz için p 20 mi p20 lite mı hangisi daha iyidir?
    kirin 659 artık eski model bir işlemci, kamera işine hiç değinmiyorum bile, birinde leica marka lens var, diğerinde ne olduğu belirsiz. tabii ki fiyat bakımından da fark var. pubg gibi oyunlar oynuyorsan p20 lite seni memnun etmeyecektir. a2 lite mi8 kite gibi telefonlara bakabilirsin. belki v30+ da olabilir. yalnız p20 ile p20 lite kıyaslanmaz dostum, biri elma biri armut gibi bişey :)

ingilizcen varsa ve donanım biliyorsan gsmarena. eğer ingilizcen yok donanım biliyorsan epey, eğer hiçbiri yoksa versus sitelerini kullanabilirsin.
  • Güncelleme yapınca el fenerini olduğu yer beyaz oldu. Eski sürümde siyahtı. Nasıl tekrar siyah yapabilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • P20 fotoğrafı sürekli olarak rötuşlu veriyor Güzelleştirmeyi kapatmama rağmen üzerinde ciddi oynanmış bir fotoğraf elde ediyorum Raw formatında çekmek dışında bu yazılımsal etkiyi azaltan bir ayar var mı yada bir program fotoğrafı daha gerçekçi almak ve keskinlikten ödün vermeyecek bir program mı yüklemem gerekiyor bilemedim Telefonun ayarlarında böyle bir şey bulamadım hatta keskinlik ayarı da bulamadım. Benim gibi fotoğraflardan rahatsız olan aynı sorunu yaşayan var mı?
  • 2019.01.02
    EML-L29C432E7R1P11B178 (9.0.0.178)
    EML-L09C432E7R1P11B178 (9.0.0.178)

yeni güncelleme gelecek gibi
    kısa sürede serverlardan çekmişler
    ne gibi bir değişiklik var görülmüyor

bakalım ne gelecek ufak düzeltmeler bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: halogonga

Güncelleme yapınca el fenerini olduğu yer beyaz oldu. Eski sürümde siyahtı. Nasıl tekrar siyah yapabilirim.
    ne yazık ki beyaz temaya geçtiler. eski haline döndürmek için bir ayar var mı bilmiyorum. bildirim çubuğundan bahsediyorsan artık beyaz kullanmak zorundayız
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.