Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] Huawei P10 Plus (Kutusunda aksesuarları Faturası ile Emsalsiz)

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ürün Huawei P serisinin mihenk taşı ve şuan zaten bir çok orta düzey telefonlarla yarışır durumda. Sarı sitede veya herhangi bir yerde de emsali olmayan bir ürün. Her şeyi geçtim Kutusu, Faturası, Orijinal Şarjı, Kulaklığı, Evrakları ile bu şekilde bulunamayacak bir ürün. Kaldı ki 6.000 liraya da doğru düzgün yurtiçi telefon alınamayacak dönemdeyiz.. Tabiki pazarlık payı da mevcut.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu hatalı bir mantık, bu mantıkla gidince çok daha eski ürünler çok daha eski telefonlar çok daha yukarı fiyatlarda satılıyor.. Geçen bir Nokia cihaza bu fiyatlarda teklif verdim. Hepsini geçtim, bu ürün şurada daha ucuz diyebiliyorsanız fiyatını güncelleyeyim ben de ama diyemiyorsanız düz mantıkla şu yıl şu para dememek lazım.
.
Onlarca telefon sayabilirim ama huawei p serisi olsun sizin anlamanız için. Bu telefondan kat kat iyi olan p20 proyu 4500 liraya bulabilmek mümkün. Yine p30u da 5000 liraya bulabilirsiniz. 6000 liraya p30 pro dahi bulabilirsiniz ki sattığınız telefondan 5-6 kat daha iyi bir telefondur. Link atmama gerek yok çünkü verdiğim örneklerden minimum 10ar tane ilan var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz olayı tamamen yanlış anlamışsınız, söylediğiniz tüm modeller bolca çar çöp şeklinde de abuk fiyatlardan da bulunuyor zaten.
İlanımdaki telefondan varsa başka benim sattığım şekilde onun linkini atarsanız saygı duyar kabul ederim.
Yoksa sizin liste uzar gider..

Koleksiyon ürünü falan mı o yüzden mi 6000 istiyorsunuz
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X