Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cihaz çok yeni mutlaka güncelleme ile düzeltilir

• quote:

Orijinalden alıntı: grkmzdmr

Arkadaşlar ben de p10 ile aranıza katıldım, aklıma bir soru takıldı. Chrome ve SMS gibi bazı uygulamalarda ekran parlaklığı kendi kendine düşüyor bununla ilgili ayar nerden yapılıyor?

var mı bilen

• dostlar, bu p10da ısınma sorunu varmış sanırım. hala var mı acaba? çözüldü mü ne oldu o durum?
  • Hayır yok sıkıntı yok ve p9 ile kamera arasında fark var p10 daha iyi sen o video ya bakma

• KarakabusTR K kullanıcısına yanıt
    Eğer Türkiye garantili alabiliyorsaniz p10 alabilirsiniz

• anladım, peki bi şey daha sormak istiyorum; p10'larda sanırım bi ara farklı yongaların olduğu ortaya çıkmış
    emmc ve ufs farklılıkları durumu. yani aynı p10dan farklı performans değerleri çıkmış. bu durum hala var mı yok mu ne oldu acaba? bilginiz var mı?
  • Ben hiç emmc çıkan görmedim hep ufs çıkıyor bence sadece Çin de öyle çıkmış olabilir..

• Cihaz elime bugün ulaştı. Selfie çekerken saçma sapan beyazlatıp bulanıklaştırıyo. Bi ayarı var mıdır ben çözemedim de
  • BeLLaMY39 kullanıcısına yanıt
    bende de aynıydı ama b151 güncellemesini yapınca düzeldi. delta garantili benimki plus 128gb olan.
  • b151 güncellemesini yükledim aynı sorun devam ediyor@zkdln

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeLLaMY39 -- 22 Temmuz 2017; 0:8:33 >
    Güzellik modunu sıfıra getir.

• N11 den alayım dedim Huwaei p10 plus 128 2690 tl idi 2 saat önce gezegengsm fiyatı. 12 den sonra N11 kuponları her hafta olduğu gibi geldi fiyatı hemen 2780 yaptılar ne hikmetse.Sözde kupon indirimi oldu. Yani diyeceğim kupon mupon hikaye. Yine aynı fiyat sözde indirim var diye oyun oynuyorlar. Şimdi satıcıya yazsan bahane bulur. Alacaktım kafayı takmıştım bu telefonu gezegenden vazgeçtim tamamen almaktan . Banka kuponu ile 2500 olmasını bekliyordum.

• Nakres736 N kullanıcısına yanıt
    Daha az olmak kaydıyla yine bulanıklaştırma devam ediyor, güzellik modunu 0 yapınca
    Güzellik modunun değerini sıfırlaştırmaktansa, üst kısımda turuncu renkle etkin olan portre modunu devre dışı bırakırsan kenarlardaki fluluk tamamen gider. Arkaplan uygun olduğu durumlarda portre modunu kullanmak daha doğru. Yoksa bir çok zaman saçmalıyor. Gereksiz parlaklık, fluluk efektleri yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evanescence1907

N11 den alayım dedim Huwaei p10 plus 128 2690 tl idi 2 saat önce gezegengsm fiyatı. 12 den sonra N11 kuponları her hafta olduğu gibi geldi fiyatı hemen 2780 yaptılar ne hikmetse.Sözde kupon indirimi oldu. Yani diyeceğim kupon mupon hikaye. Yine aynı fiyat sözde indirim var diye oyun oynuyorlar. Şimdi satıcıya yazsan bahane bulur. Alacaktım kafayı takmıştım bu telefonu gezegenden vazgeçtim tamamen almaktan . Banka kuponu ile 2500 olmasını bekliyordum.

Spigen kiliflarda %45 aninda indirim diyor ama tam sacmalik.

Resimleri atiyorum. N11de 7 plus tough armor %45 indirimle 130 lira hbde %15 indirimle 110 lira

• İnsanlar da indirim var diye atlayıp psikolojik olarak direk alma eğilimine giriyorlar. Bu satıcılar ve sitelerde cok akıllıyız diye geçiniyorlar 😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: evanescence1907

N11 den alayım dedim Huwaei p10 plus 128 2690 tl idi 2 saat önce gezegengsm fiyatı. 12 den sonra N11 kuponları her hafta olduğu gibi geldi fiyatı hemen 2780 yaptılar ne hikmetse.Sözde kupon indirimi oldu. Yani diyeceğim kupon mupon hikaye. Yine aynı fiyat sözde indirim var diye oyun oynuyorlar. Şimdi satıcıya yazsan bahane bulur. Alacaktım kafayı takmıştım bu telefonu gezegenden vazgeçtim tamamen almaktan . Banka kuponu ile 2500 olmasını bekliyordum.

Gold'u o paraya, diğer renkleri 2830

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newbie1 -- 22 Temmuz 2017; 9:55:17 >
  • evanescence1907 E kullanıcısına yanıt
    zaten internette adam gibi alışveriş yapacağın site kalmadı. Olanlar da ya çok pahalı ya da yolun sonuna gelmek üzereler. O nedenle yine en iyisi 3-5 kuruş fazla verip teknomarketlerden ürün almak.

Vasatın üstü olarak hepsiburadayı ve gittigidiyoru sayabiliriz. Çok ama çok dikkatli olmak kaydıyla da n11 idare eder.

Apple alacaksan zaten apple online store var, alıp geçiyorsun.

Firmalar da böyle çakallakları görünce kendi online mağazalarını açmaya başladılar.

Apple
    https://www.apple.com/tr/

samsung
    shop.samsung.com
    Samsung Türkiye. Sayfa Bulunamadı !!!!
    http://shop.samsung.com/tr/c/mobil-urunler-276/akilli-telefonlar-277

Huawei
    www.n11.com
    Mağazalar – Online Alışveriş Mağazaları – n11.com
    http://www.n11.com/magaza/huawei-turkiye

www.hepsiburada.com
    Mağazalar Sayfası & Hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/magaza/huawei-turkiye

Bunlar koşulsuz iade ile ürün satıyorlar ve hbde veya n11 gibi sitelerde ne olduğu belirsiz satıcıların iade ürün göndermesi gibi bir durum yaşanmıyor. Ancak bu mağazalarda normalden 100-200 lira fazlasına satıyorlar.

• newbie1 N kullanıcısına yanıt
    Bak orası da doğru gold düşündüğüm için dikkat etmemişim gezegengsm çek indirimini görünce fiyatları 100 lira artırmış yersen tabiii

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.