Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.454
Cevap
64
Favori
484.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercinoyman

    Eşimin telde de bende de konum bilgisi olunca sorun var çözümü nedir,

    Hocam bu sorunu bende yaşıyordum ve sorunun çözümünü buldum...

    Google Play hizmetlerine girin ( uygulamlarda ) devre dışı bıraka tıklayın, cihazı tekrar başlatın...

    Google play hizmetlerini güncelleyin...

    Benimki oldu...




  • plus model telefon için kılıf önerebilecek var mı, kılıf ince olmalı ama spigen Rugged Armor Black modelini beğendim aslında ama kaba gösteriyor sanki teleonu.
  • Ya arkadaşlar doğubanktan l29-c185 modelini aldım. Kamerası için övdüler de övdüler, özellikle ön kamerası falan filan derken şuan telefon elimde. Diğer p10 lara göre daha soluk bariz bir şekilde daha soluk ekran parlaklığı var. Sarı ya kaçan. (ekran ayarlarına baktım.) Fotoğraflar karanlık. Instagram da fotoğraf çekilince önce karanlık sonra aydınlık çıkmalar. Kısacası çok ama çok sıkıntılı geldi kamerası. Iphone 7 ile kıyasladım güya iphone 7 yi geçmiş. alakası yok. iphone dan da nefret ederim. sonunda ön kamera da iphone u geçen bi telefon buldum derken sonuç hayal kırıklığı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğubank'tan kapalı kutu cihaz alırken bile iki kere düşünmek gerek. Cihaz tamir görmüş olabilir. Jelatinle kutuyu kapatmak artık çok kolay iş. Üstündeki parçalar yan sanayi vs olabilir her ihtimali düşünmek gerek. Ya da siz cihaz için çok yüksek beklentilere girdiniz o da olabilir bilemem. Çünkü kamerası düşük ışıkta öyle çokta iyi bir deneyim sunmuyor. Ekranı çok güzel ancak beyazlar bembeyaz değil ama kesinlikle sarıda değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crypterografi kullanıcısına yanıt
    Spigene benziyor diyerek "ringke fusion" kılıf önermişlerdi.60 TL civarı fiyat var.ben almadım ama nasıl bir şey bilemiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yüz tanıma sistemi gelecek diyorlar yeni güncelleme ile bilgisi olan varmı bu konuda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Richards Covers

    Yüz tanıma sistemi gelecek diyorlar yeni güncelleme ile bilgisi olan varmı bu konuda
    FF deki güncelleme notlarında öyle yazıyor.
  • ademis kullanıcısına yanıt
    hocam dün spigen sipariş ettim telefonu aldığımdan beri kendi kutusundan çıkan kılıfı kullanıyordum. son günlerde telefonu sürekli elimden düşürmeye başlayınca alayım dedim.

    elime geçtikten sonra yorumumu yazarım kılıf hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypterografi -- 17 Mayıs 2018; 14:47:52 >
  • Gunxellemelerden sonra telwfonun performansindan memnjn plmayan var mi?

    P10 plus kullaniyorum. Ben hic memnun dehilim. Bir suru guncelleme geldi aldihimdan beri. Hepsini yaptim. Pisman oldjm. Peeformans baya dustu. Ayarlar menusu cok dandik oldu ve twlefonun arayuzu daraldi sanki. Daha basit ve kullanissiz geldi bana. Yani hicbir albenisi kalmadi sanki. Ustteki menuyu asagi cekerken takilmalar, kamera performansinin dususu vs...

    Nasil eski haline gwtirebilirim.fikri olan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crypterografi kullanıcısına yanıt
    dostum ben p10 kullanıyorum,telefonu eylül ayında almıştım o dönemde internetten 25 liralık bir kılıf aldım . duruşu kalitesi falan güzel,arkadaşlarım da beğeniyor ama tabi telefonun düşmesi durumunu bilemiyorum.Bu "ringke fusion" marka kılıfı facebookta p10/p10 plus grubunda yazmışlardı.orada gördüğüm için yazdım.umarım istediğin gibi olur spigen kılıf
  • kubadibamka K kullanıcısına yanıt
    güncellemeden bu şekilde memnun olmayan kullanıcılar da var maalesef.büyük güncellemelerde foctory reset atılması öneriliyor.o şekilde yapıp eski performansa ulaşan da var ulaşamayan da.
    android sürümünü eskisine çevirmek istiyorsan hisuite progamı ile bilgisayara telefonu bağlayıp döndürebilirsin.
    ( telefon sıfırlanıyor,yedekleme alınmalı )
  • Son 8.0 güncellemeden sonra Google asistanı kapatıyorum bir müddet sonra tekrar açılıyor. 2 kere komple format attım. Bu sorunu yaşayan var mı? En büyük dez avantajı ekran dışı gezinti düğmesi seçilirken alttan yukarı yapınca asistan açılıyor. Kapatıyorum tekrar açılıyor.

    ★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

    ★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Öncelikle herkese meraba sizlere bir sorum olucak 2 - 3 marka arasında kaldım sizce şu dönemde telefon alıcak olsanız yine p10 mu alırsınız ? Benim arada kaldığım diğer marka ve modellerde şunlar sony xz1 iphone 6s asus zenfone 5 xiaomi mi 6 (yakında mi7 gelirse mi7 olur tercihim tabi) bide huawei p20 lite fiyat bandı olarak hepsi birbirine yakın ve ekran kasa oranı gibi şeylere takıntılı değilim donanım daha ağır basıyo bende bide kronik sorun durumları yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eraybtgn

    Öncelikle herkese meraba sizlere bir sorum olucak 2 - 3 marka arasında kaldım sizce şu dönemde telefon alıcak olsanız yine p10 mu alırsınız ? Benim arada kaldığım diğer marka ve modellerde şunlar sony xz1 iphone 6s asus zenfone 5 xiaomi mi 6 (yakında mi7 gelirse mi7 olur tercihim tabi) bide huawei p20 lite fiyat bandı olarak hepsi birbirine yakın ve ekran kasa oranı gibi şeylere takıntılı değilim donanım daha ağır basıyo bende bide kronik sorun durumları yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
    Hocam alacağım cihazlar önceliğiyle beraber sırasıyla şöyle,

    Oneplus 5T, Note FE, Sony XZ1, Asus Zenfone 5

    Gerisini yazmıyorum çünkü alınacak telefonlar değil.




  • rawkid2 kullanıcısına yanıt
    One plus 5t çok büyük bir telefon benim istediğim ideal boy p10 iphone 6s gibi boyutlarda tabi boyut küçük ama donanımı iyi olan üründe az kaldı yani xz1 bile düşündürücü boyutta siz düşünün artık :) p10 bide en sinir bozucu şey de o kadar araştırır edersin onca marka arasından seçersin sonra bi kronik sorun çıkar ve alma hevesin kaçar ya xz1 de onu yaşadım ama hala özellikleri yüzünden al benisi var bide p10 hem şık hem donanımı yeterli yani bana bi yol gösterin olay arap saçına döndü artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraybtgn E kullanıcısına yanıt
    Açık konuşmak gerekirse ben P10'dan aşırı memnun değilim. Kronik sorunu olmasa da yazılımsal olarak can sıkıcı şeyler yaşadım. Video izlerken renkler değişiyor, uygulamalar işlemciden dolayı optimize edilmiyor felan. Ufak tefek kasmalar oluyor yani. Ama kötü değil.

    Şu kadar diyeyim, imkanım olursa hiç düşünmeden değiştiririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rawkid2 -- 18 Mayıs 2018; 21:34:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rawkid2 kullanıcısına yanıt
    2500 üst limit ile ne alırdınız peki hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Ben de root düşünüyorum hocam şarj çok hızlı gidiyor ve %20den sonra resmen kasmadan dolayı kullanılmıyor. Ama işte brick olmasından korkuyorum sakata geliyim diye :) siz nasıl yaptınız basit mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihato

    Son 8.0 güncellemeden sonra Google asistanı kapatıyorum bir müddet sonra tekrar açılıyor. 2 kere komple format attım. Bu sorunu yaşayan var mı? En büyük dez avantajı ekran dışı gezinti düğmesi seçilirken alttan yukarı yapınca asistan açılıyor. Kapatıyorum tekrar açılıyor.



    hocam android 8 güncellemesi geldi mi tüm p10 plus lara yoksa beklemeye devam edelim mi ben 173 ü yüklemedim toplu yüklerim diye acaba onu yükledikten sonra mı gelecek 173 full geldi devamlı güncelle diyip duruyor ve şu andaki halinden memnunum, sadece uygulamalar kapanıyor bazen. Çok kısa bilgilendirirseniz sevinirim




  • ercinoyman kullanıcısına yanıt
    Oreo ya geçmek için güncellemeleri sırayla yapmak zorundasınız yoksa bu şekilde oreoyu alamazsınız memnunsanız gerek yok şimdilik oreo cihaza kayda değer birşey katmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.